Първоначално изпратено от 0ldman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеА ти е крайно време да вденеш че тази банка е била пирамида от класа, това че харесваш финансови пирамиди в които да си от страната на ужилените е мазохизъм. Също трябва да ти е ясно че финасовите пирамиди виждат сметката на реалната икономика и са мултипликатор на дефлация - те попиват капитал с измамни условия и този капитал въобше не работи в реалната икономика - появява се дефицит на заемен капитал при смислени - реални за икономическата ситуация условия.И да не забравя- мазохист
Явно в 4-тата банка е некво садо-мазо
АМА да не излезе, че всичко и е било наред?
А пък ако не е така къде са БНБ, ДАНС, финансово разузнаване??Ебати пирамидата да не я видят- сигурно в такъв мащаб от Марс щеше да се вижда тая "пирамида"
при това с просто око
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнениеСпри с ТОЯ спам!!! Явно си некъфффф кофражист, или слагаш асвалт някъде, слънчасал си, и се лекуваш с чист метилов алкохол!! СПРИ! В бгмама ще те излекуватТам им пиши за личните си проблеми!
Коментар
-
0ldman
А ти е крайно време да вденеш че тази банка е била пирамида от класа, това че харесваш финансови пирамиди в които да си от страната на ужилените е мазохизъм. Също трябва да ти е ясно че финасовите пирамиди виждат сметката на реалната икономика и са мултипликатор на дефлация - те попиват капитал с измамни условия и този капитал въобше не работи в реалната икономика - появява се дефицит на заемен капитал при смислени - реални за икономическата ситуация условия.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеАма не съм ти Аз виновен за нищо бе човек.
УСПОКОЙ СЕ. Пак не те четох до край.
Това което трябва да се направи е да се щурмува БНБ и Искров да се изкара с вила на врата. От там нататък каквото тълпата реши, това да прави с него.Там им пиши за личните си проблеми!
Last edited by 0ldman; 20.08.2014, 23:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнениеЯСНО Е, че ТИ си малоумен! Аз отдавна съм написал, че 4 дни по рано знаех какво ще се случи ония ПЕТЪК (и направих квото трябва!)! И ясно съм написал още мноооо неща, като че няма да съм от хората, дето ще се йредят на опашки да си взимат парите, А ЩЕ ИЗЧАКАМ, щото ИМАМ ДОГОВОР С КТБ!!!А НЕ С "КВЕСТОРИТЕ"!!!И ЗАЩОТО ИМАМ ТОПКИ!!!
И не ми е АНТИ БАНКА, а ВИНАГИ СЪМ Я ХАРЕСВАЛ!!! ЗАРАДИ УСЛОВИЯТА, ЛИПСАТА НА ТАКСИ И т.н.!!!! И СЕГА ДОЙДЕ МОМЕНТА АЗ ДА ПОКАЖА ЛОЯЛНОСТ!!!!
АМА КАТО СИ НЕГРАМОТНИК И НЕ МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ СИ ОСТАВА ЗА ТЕБ!!!
ЛамЕ! НЕКВА ВЪШКА СИ, ДОРИ НЕ СИ ЧЕРВЕЙ!!!
ТУКА ИМА ХОРА, КОИТО ОРЕВАХА ФОРУМА, АМА ТОВА НЕ СЪМ АЗ!!! А РАЗНИ ПИКЛЬОВЦИ с 5-10-20 к €
УСПОКОЙ СЕ. Пак не те четох до край.
Това което трябва да се направи е да се щурмува БНБ и Искров да се изкара с вила на врата. От там нататък каквото тълпата реши, това да прави с него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеПОГЛЕДНИ СЕ ОЛДМЕН, ЦЯЛ ДЕН ЛИ СИ ПОДГОТВЯЛ ТОЯ ОПРОМЕТЧИВЫХ ПОСТ КОЙТО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ-НИКОЙ НЕ ЧЕТЕ..
ТАКА СТЕ И НА ПРОТЕСТИТЕ, МНОГО ЛАЕТЕ И НИЩО НЕ КАЗВАТЕ.
САМО СКИМТИТЕ ПО ФОРУМИТЕ И ОТ БЕЗСИЛИЕ СИ НАБЕЛЯЗВАТЕ ОПОНЕНТИ ПО АНОНИМНИ форуми и се заяждате барем Ви олекне. Нищо няма да направите и ако не се мобилизирате с протеста нищо няма да постигнете.
А и на теб повече няма да ти чета НИЩОТО което спамиш на бутилка шльоковица- явно и буквите не уцелвашLast edited by 0ldman; 20.08.2014, 23:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнениеИ "експертите" от БНБ може както възстановиха едните операции по връщането на кредити, така могат и частично с тези пари да предоставят на депозантите некви суми на месец, като видят кво става за седмица може да се прецени за кви суми месечно могат да се предоставят на депозантитеДори МОЖЕ да се започне с малки суми, които в последствие да нарастват (примерно седмично, НО И ДА СЕ ЗНАЕ), което ще направи опашките пред банките по управляеми... Което може да се направи до 10-тина дни от ден днешен, което може и да съвпадне с подкрепата и СЪГЛАСИЕТО (а не зад гърба) на австрийския фонд. НО това е при положение че БНБ не играеше за ДРУГ отбор
ТАКА СТЕ И НА ПРОТЕСТИТЕ, МНОГО ЛАЕТЕ И НИЩО НЕ КАЗВАТЕ.
САМО СКИМТИТЕ ПО ФОРУМИТЕ И ОТ БЕЗСИЛИЕ СИ НАБЕЛЯЗВАТЕ ОПОНЕНТИ ПО АНОНИМНИ форуми и се заяждате барем Ви олекне. Нищо няма да направите и ако не се мобилизирате с протеста нищо няма да постигнете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеОх сега разбирам. Ти най вероятно си дипозитант в ТАЗИ ЧЕРНА АНТИбанка КТБ. Не се сърди аз нямам вина за товв че си се набил там и няма да видиш никакви пари преди октомври 2015. Га яде лихви беше тих. Са на чий ХУЙ РЕВЕШ БЕ ЧЕРВЕЙ МАЛОУМЕН?????И ЗАЩОТО ИМАМ ТОПКИ!!!
И не ми е АНТИ БАНКА, а ВИНАГИ СЪМ Я ХАРЕСВАЛ!!! ЗАРАДИ УСЛОВИЯТА, ЛИПСАТА НА ТАКСИ И т.н.!!!! И СЕГА ДОЙДЕ МОМЕНТА АЗ ДА ПОКАЖА ЛОЯЛНОСТ!!!!
АМА КАТО СИ НЕГРАМОТНИК И НЕ МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ СИ ОСТАВА ЗА ТЕБ!!!
ЛамЕ! НЕКВА ВЪШКА СИ, ДОРИ НЕ СИ ЧЕРВЕЙ!!!
ТУКА ИМА ХОРА, КОИТО ОРЕВАХА ФОРУМА, АМА ТОВА НЕ СЪМ АЗ!!! А РАЗНИ ПИКЛЬОВЦИ с 5-10-20 к €
Коментар
-
И "експертите" от БНБ може както възстановиха едните операции по връщането на кредити, така могат и частично с тези пари да предоставят на депозантите некви суми на месец, като видят кво става за седмица може да се прецени за кви суми месечно могат да се предоставят на депозантитеДори МОЖЕ да се започне с малки суми, които в последствие да нарастват (примерно седмично, НО И ДА СЕ ЗНАЕ), което ще направи опашките пред банките по управляеми... Което може да се направи до 10-тина дни от ден днешен, което може и да съвпадне с подкрепата и СЪГЛАСИЕТО (а не зад гърба) на австрийския фонд. НО това е при положение че БНБ не играеше за ДРУГ отбор
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнениеТова е истината за говньора и компания
И вече към днешна дата си мисля, че те не са там ПРОСТО за заплати и "имидж (къде работят)"Имат очаквания от обещани "неща"- може би скромни по размери, но скъпи...
Имат главна роля във филма "Как да разкараш банка за 6 месеца"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеПървоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение...Каквито и ходове да предприемат УС на БНБ, каквото и да казват / а те мълчат/ , никой не им вярва. ...
Какъв е смисъла да казват каквото и да било, при положение, че никой не им вярва?
И вече към днешна дата си мисля, че те не са там ПРОСТО за заплати и "имидж (къде работят)"Имат очаквания от обещани "неща"- може би скромни по размери, но скъпи...
Имат главна роля във филма "Как да разкараш банка за 6 месеца"
Коментар
-
КТБ е апетитна заради активите, а не заради милиардите
"Иван Искров говореше не като шеф на банка, а като политик от някоя политическа сила" http://www.duma.bg/node/83898
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнениеДОРИ другите тролове спамят по малко от теб
Темата основно е КТБ?!!! А не измисления ти хумор породен от шише менте- ракия без мезе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеОня ден се обади по електропроводната мрежа. Каза задъхан че няма време за КТБ понеже свинята му се е разгонила и действа по плана за приоритетите.
Темата основно е КТБ?!!! А не измисления ти хумор породен от шише менте- ракия без мезе
Коментар
Коментар