IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
    А бордът не може да падне ей така, той е уреден със закон. От както съм в този сайт 2007 г. бордът все пада...
    Е да де. Дал съм и предложението за промяна в закона

Коментар

• А бордът не може да падне ей така, той е уреден със закон. От както съм в този сайт 2007 г. бордът все пада...
      Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• http://banker.bg/?Channel=3&Category=77&Article=502579
        Вие можете да пишете българската история и вярваме, че ще работите с професионализма и компетентността на Атанас Буров и с твърдата ръка на Стефан Стамболов", се казва още в отвореното писмо към Цветан Василев
        Бахахаххаха...тия ше ме уморят от смях. Мисля че Буров и Стамболов са прекалено ниска топка за Цецо. Аз бих го сравнил с Левски! Не за друго ами щото вероятно вече се подвизава някъде "под вънкашност чужда и под име ново"

Коментар

• Quo Vadis КТБ: част трета
          Владимир Каролев
          http://novinite.bg/articles/77010/Qu...TB-chast-treta

Също така, адвокатите на Василев обжалват
          http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4264022
          Софийският градски съд е запорирал имуществото на мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев, съобщиха от прокуратурата. Обезпеченията още не са наложени и не са вписани в Имотния и Търговския регистър, защото адвокатите на банкера са обжалвали пред Софийския апелативен съд, установи "Труд".
          Last edited by Cleo; 26.08.2014, 21:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Член 29 ал.1 ЗБНБ нали
            Предложение за промяна "1 лев" се заменя с "???" лева
            Да живее труда.....
            Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
              . Търпение трябва да имаме, законът ще се спази, дори ако трябва да се промени.
              Член 29 ал.1 ЗБНБ нали
              Предложение за промяна "1 лев" се заменя с "???" лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                А ЕК няма ли да стартира процедура срещу България? Защото даже догодина влиза в сила директива, че гарантираните пари се плащат в 7-дневен срок?
                ООоо не разчитай на това....

Коментар

• А ЕК няма ли да стартира процедура срещу България? Защото даже догодина влиза в сила директива, че гарантираните пари се плащат в 7-дневен срок?

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                    Ех, благодаря, много се успокоих... 2години, ами след чакане на тези две години ако пак дадат бонус още 2 ........
                    Мое и на 20 направо Но пък специално за вложителите в КТБ може да се измисли некакъв промуционален кредит погребение - с преференциални лихвички така

Коментар

• Големи финансови проблеми обаче се задават в следващите 1-5г.

Коментар

Мисълта ми е че ако е наложи закона може да е промени и срока да се удължи от 6 месеца на 2 години например. Така закона няма да се нарушава.

Ех, благодаря, много се успокоих... 2години, ами след чакане на тези две години ако пак дадат бонус още 2 ........ и още 2.....

Бонуси ще има за всички от сърце ...
                        Last edited by gtomm; 26.08.2014, 21:05.

Коментар

• Парите ще се върнат споко.

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение

"Закона ще се спази, дори ако трябва да се промени"

Много интересно, само дето Аз не мога да го разбера това....
                            Мисълта ми е че ако е наложи закона може да е промени и срока да се удължи от 6 месеца на 2 години например. Така закона няма да се нарушава.

Коментар

Положението не е толкова лошо. Търпение трябва да имаме, законът ще се спази, дори ако трябва да се промени. ЦВ предполагам никога повече няма да се прибере от странство, то няма и за какво да го прави. От там следва, че и наливането на държавни пари е малко вероятно. Кой налива пари в банка с избягал мажоритар?

"Закона ще се спази, дори ако трябва да се промени"

Много интересно, само дето Аз не мога да го разбера това....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Аз лично вече само гледам мача. С отвратителни очаквания съм за татковината в следващите 5-6 месеца и може би поне до следващото лято. Има още някакъв шанс да се налеят пари в банката и да се избегнат проблемите, ноооо....
                                Положението не е толкова лошо. Търпение трябва да имаме, законът ще се спази, дори ако трябва да се промени. ЦВ предполагам никога повече няма да се прибере от странство, то няма и за какво да го прави. От там следва, че и наливането на държавни пари е малко вероятно. Кой налива пари в банка с избягал мажоритар?

Коментар

Working...
                                X