IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
    Затова най-добре да си се запази сегашното статукво - никакви тегления Банката ще си цъфти ...
    Е нема как, тоя път кредитите ще се връщат
    И тея на Мустака ,на Пеяка и т. н...., ако искат да са собстеници , де - на другите бизнеси тва не е 96г ...
    Пък който не може да си плаща вноските, все ще има някой да му хареса активите ...
    Last edited by Dmirkata; 23.06.2014, 17:28.
    не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• И преди писах,до 10 работни дни банката ще работи както преди.Тези,които искаха да придобият КТБ на безценица сполучиха.Има достатъчно активи,акции на силни компании и парични програми,които минават оттам.Компенсира ги дори и за една,две седмици всички депозити да бъдат изтеглени,което едва ли ще се случи.Лапачката след това ще е в пъти по-голяма,а и винаги могат да продадат институцията за 2-3 милиарда без никакъв проблем.Взеха я без пари,така че
      Добре е,че поне вече не се говори за фалит!

П.П. Дразнител ли си какъв си...допускам,че нямаш стинки камо ли депозити.
      Що се радваш така на такива особено опасни неща за нацията?
      Това е проблема на България,злобата и завистта.Когато тя намалее(щото е невъзможно да изчезне)може и да живнем малко.

Не е препоръка!
      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
        Чисто информативно, предвид, че търговията с акции е спрана, какво се случва с репата тук?
        моли се да не ги пуснат на борсата преди да са ги сносно купили....

Коментар

• Чисто информативно, предвид, че търговията с акции е спрана, какво се случва с репата тук?
          Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• От цялата работа стана ясно, че ако някой реши да направи мръсно на някоя българска банка, може да го напряви за една нощ.

Коментар

• По партидата на банката в ТР има подаден за вписване съдебен акт. Някой с достъп ако може да качи документите.

Коментар

• http://bankoftheyear.bg/index.php/voteing

Айде народе,гласувай..!

Коментар

• За съжаление има хора, дето бурканбанк не може да ги "оправи". Парите им са прекалено много. А и представи си, че дойде някой лош чичко на гости и иска да крадне някой компот от валута. Какво правим тогава Щем не щем - ще вярваме на банките. Моите пари не изгоряха, доходността си я лапнах, така че нямам проблем
                  The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                  не е препоръка

Коментар

• Търсим 3-литрови буркани за Бурканбанк

Коментар

• Сега се сещам за един лаф: "Май жената е малко бременна... Еее не се притеснявай щом е малко "
                      Смачкай боклука!

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
                        "Умерено подронване на доверието в банките" ми звучи като "предизвикване на умерена лавина в планината"
                        ами така става, като се мъча да ти обясня ЧРЕЗ ТВОЯТА ЛОГИКА И ДУМИ, че процесса който описваш ТИ, има същата цел, като тази на шефффа на ЕЦБ Марио Драги!

=> от гледна точка на официално обявената цел /спрямо която аз нямам нищо против/ това което описваш ти като процесс, не противоречи като резултат!

- аз не бих ползвал тези думи, но ги употреби ти, и затова ползвам тях!

- даже ако забелязваш, съм умекотил леко значението им, чрез замяна на "досъсипване" с "умерено подронване"!
                        Last edited by iivanoff; 23.06.2014, 16:13.
                        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                          подронване на доверието 'умерено', е полезно за изкарване на парите от банките
                          "Умерено подронване на доверието в банките" ми звучи като "предизвикване на умерена лавина в планината"

Коментар

• "....Мерките на ЕЦБ не са лоши,но в България нищо не работи както в Европа...."

Но се отчита голяма дейност....
                            Смачкай боклука!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              Добре де,не си ли съгласен,че това са адекватни мерки за създаване сериозна предпоставка за икономически растеж? Тези 50 млрд депозити за какво да висят в банките? Първо - скъп ресурс са,чуждите банки взимат пари от майките при много по-ниска лихва,второ-вече се оказва,че депозитите не са толкова сигурно решение. Мерките на ЕЦБ не са лоши,но в България нищо не работи както в Европа.Тук огромна част от населението е финансово/икономически неграмотно.На Графа до пекарна за банички отваря....пекарна за банички,защото първата върви....и о чудо,след 2 месеца на новото помещение има табелка "дава се под наем".Това ни е бизнес мисленето на 98% от населението и затова никакви мерки при нас не биха сработили.Давам ти и друг пример - правиш магазинче за вестници,табак и алкохол...и ооо Лафка и ти заминава инвестицията на кино.В белите държави нещата са регулирани,тук е мазало.
                              не си ли забелязал, че аз желания НЕ КОМЕНТИРАМ! Нито мои , нито на печатарите!

аз търся чрез противоречия, самопоявили се процеси и съвпадения целите и проявленията на манипулацията

та искам да ти кажа простичко, че моите желания няма да определят кое е правилно, след като правилното не го определям аз
                              Last edited by iivanoff; 23.06.2014, 15:48.
                              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                                => С "Ограничаването на тегленията" имаме "по-големи опашки" чрез "съсипване на доверието"!

значи имаме съвпадение с целите на ЕЦБ ли ->

"ЕЦБ взе неочаквани мерки за стимулиране на икономическия ръст -> Целта е така финансовите институции да бъдат стимулиране на кредитират бизнеса, вместо да държат парите си по сметки, което от своя страна ще подпомогне икономическия ръст"
                                Цък, защото

"Нов рекорд за парите ни в банка: Понижението на лихвите по депозитите не успя да изкара парите на домакинствата от банките."
                                Цък

„В преследване на нашия мандат за постигане на ценова стабилност, днес ние решихме да започнем комбинация от мерки, които да осигурят допълнителна подкрепа за стимулиращата (нисколихвена) парична политика и да подкрепят кредитирането на реалната икономика в еврозоната", заяви Марио Драги.
                                Цък

=> подронване на доверието 'умерено', е полезно за изкарване на парите от банките

... А ЯВНО ВСИЧКИ освен вас искат това

... Е, вече и вие го искате
                                Добре де,не си ли съгласен,че това са адекватни мерки за създаване сериозна предпоставка за икономически растеж? Тези 50 млрд депозити за какво да висят в банките? Първо - скъп ресурс са,чуждите банки взимат пари от майките при много по-ниска лихва,второ-вече се оказва,че депозитите не са толкова сигурно решение, трето - лихвите вече не са кой знае какво 4-4,5%. Мерките на ЕЦБ не са лоши,но в България нищо не работи както в Европа.Тук огромна част от населението е финансово/икономически неграмотно.На Графа до пекарна за банички отваря....пекарна за банички,защото първата върви....и о чудо,след 2 месеца на новото помещение има табелка "дава се под наем".Това ни е бизнес мисленето на 98% от населението и затова никакви мерки при нас не биха сработили.Давам ти и друг пример - правиш магазинче за вестници,табак и алкохол...и ооо Лафка и ти заминава инвестицията на кино.В белите държави нещата са регулирани,тук е мазало.

Коментар

Working...
                                X