IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите!

От днес мисля да започна да изплащам на всички, по следния начин:

1. До 50000 - ще получат едно пакетче носни кърпички

2. От 50001 до 196000 - ще получат едно топче трипластова тоалетна хартия

3. Над 196000 - ще получат едно топче трипластова тоалетна харти и едно пакетче носни кърпички

Няма да допусна, пререждания, обаждания от връзкари, подкупи и други подобни!
    Можете, да разчитате на коректност от моя страна!

Last edited by gtomm; 31.08.2014, 21:35.
    Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      На Владо Каролев словесните диарии идват малко в повече вече.

Що ? Ще напишат "Специален закон за удължаване на специалния надзор на КТБ и ТБ Виктория до 2020г." и сме готови.
      Е Аз тъкмо се настроих за по 2години бонуси, а сега +5години....

......... и ако кажат след това пак малко удължаване....... ама то няма да има смисъл щото могат да ги изплатят в тоалетна хартия
      Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Някой знае ли колко от защитените депозите са в левове колко в евро колко в долари лири франкове?Ако има такъв нека даде линк
        Според отчетите на БНБ за банките от март 2014, все още имаше данни за КТБ-то. Та там пише, общо привлечени средства са на равностойност 6.670 млрд. лева.
        От тях 3.351 млрд. са в левове, 2.675 млрд. в евро и 0.643 млрд. в други валути.
        ПРедполагам само за гарантираните съотношението ще е подобно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Даммм, дайте си ми моите пари, а алчните с многото пари да го духат
          От кои си/////////////////////Най-добрият вариянт е-отнемане на лиценза и изплащане на депозитите до 196000лв. ЗАРАДИ КРАДЛИВИТЕ И АЛЧНИТЕ ДЕПОЗИТАРИ С НАД 196000лв. е ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА и ще продължи за жалост!
          Last edited by xaro; 27.08.2014, 00:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
            Най-добрият вариянт е-отнемане на лиценза и изплащане на депозитите до 196000лв. ЗАРАДИ КРАДЛИВИТЕ И АЛЧНИТЕ ДЕПОЗИТАРИ С НАД 196000лв. е ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА и ще продължи за жалост!

Даммм, дайте си ми моите пари, а алчните с многото пари да го духат

Коментар

• Цветан Василев - министър председател оле- оле-оле- оле-оле- оле

Вие можете да пишете българската история и вярваме, че ще работите с професионализма и компетентността на Атанас Буров и с твърдата ръка на Стефан Стамболов", се казва още в отвореното писмо към Цветан Василев.
              http://banker.bg/?Channel=3&Category=77&Article=502579
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Най-добрият вариянт е-отнемане на лиценза и изплащане на депозитите до 196000лв. ЗАРАДИ КРАДЛИВИТЕ И АЛЧНИТЕ ДЕПОЗИТАРИ С НАД 196000лв. е ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА и ще продължи за жалост!
                Last edited by xaro; 27.08.2014, 00:25.

Коментар

• Всъщност ЦВ се издирва от интерпол. Аз не разбрах обвинението? ИЛИ вече е осъден? Със запорирано имущество?
                  Просто питам, щото май не разбрах това...
                  Не съм наясно. В интерпол не се ли издирват осъдени вече и избягали престъпници?
                  Ако има запознати...

Коментар

• Понадигна малко глава и взе да обяснява как ще си спаси бизнеса и за по-сигурно взеха че го опандизиха. Явно на някой много му е притрябвала КТБ... или поне ще го държат изкъсо до изборите...

Аз не защитавам никой, но не ме кефи да гледам и как върви саморазправата на високо ниво у нас. При предното правителство други направо емигрираха...

Коментар

• Чета тук и откровени глупости! Напоследък!
                      Промени на закони, махане на бордове... пълни простотии!

(ТУК в Абсурдистан простотията е национално богатство, и ако се въведе САМО един единствен данък - "данък ПРОСТОТИЯ", а другите се отменят хазната ще се препълни )

5 октомври - избори. Избирате пак некви влечуги, но ТЕ сменят искрата и компания!
                      Гласуват прокуратурата да е структура в МС и сменят цацата и компания!
                      ВСИЧКИ БЪДЕЩИ назначения с конкурс!
                      И нещата се нормализират!

ИЛИ не го правят- 2 месеца по- късно пак избори...

Може само 1 точка от закона за гарантиране на влоговете да се промени, която ще поуспокои ВСИЧКИ, че парите се връщат във валутата в която са депозирани...
                      И да се каже ясно че курса към еврото ще се запази ...
                      Last edited by 0ldman; 26.08.2014, 23:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Аз лично вече само гледам мача. С отвратителни очаквания съм за татковината в следващите 5-6 месеца и може би поне до следващото лято. Има още някакъв шанс да се налеят пари в банката и да се избегнат проблемите, ноооо....
                        ... мрака завладява "българското човечество"
                        Как е мача, дошло ли е полувремето? Треньорите ще правят ли смени? Има ли жълти и червени картони? Само се притеснявам да няма неправилно картотекирани играчи- сигурно ще последва служебна победа, ама съдията ще каже
                        И дано техниката за вкаран гол работи читаво- като топката премине голлинията с целия си обем
                        Май треньора на единия отбор е невидим, сигурно телепатично тренира отбора си и съдийската колегия от летящата чиния и от там раздава порциите , исках да кажа ... изгражда тактиката

Коментар

• http://frognews.bg/news_75215/Vmesto...--Paragraf-22/
                          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• в никоя колония населението не е живяло така както са живели в страната колонизатор ..
                            може би единствено ние сме изключение по времето на сесесере .. даже сме живели по добре от руснаците ..
                            ама това време няма да се върне никога повече .. няма светло бъдеще за българия
                            действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              А дали ще ни искат щото аз се съмнявам.По вероятно е да плащаме данъци в Истанбул
                              Ми тя минималната заплата в Турция е 800 лева, със сигурност бая народ на ръба на оцеляването ще се радва на това.

Коментар

• Заговориха за увеличаване на осигуровките.
                                Last edited by Cleo; 26.08.2014, 23:23.
                                Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

Working...
                                X