IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
    Къде го гледаш това? Аз виждам обратния процес, недоволството се засилва. Никой не ще 500 лева.
    След като "Никой не ще 500 лева.".... най вероятно никой нищо няма да получи.

Защо се гаврите с хората които са си получавали там заплатите и са затънали в заеми?! Сигурно това е прочутата "Българска толерантност"?

Също така с хората които са държали там малки депозити и сега теглят заеми, вместо да си ползват депозитите?!

Иначе от моят опит който имам в такива ситуации... обикновено големите горят повече от малките... просто е много по лесно да се изплатят сумите на малките вложители... и след като се "цанят" за 1000лв. е много вероятно и нищо да не върнат... или да се готви печатане на пари.

Освен това те до тук се държат като измамници, а не като нормални хора. Нормален човек при такава ситуация, се опитва да даде яснота по въпроса, а не да "забатачва работите" и да си ходи на почивка.

Единия отговорен избягал в чужбина, другия отговорен си ходи на почивка... вложителите се карат по между си... големите си искат всичко или нищо и не им пука за малките... малките си искат гарантираните дпозити и не им пука за големите.
    Last edited by Xman1; 02.09.2014, 06:09.

Коментар

• http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D...l#.VAT5QaOooTA

Най-после започнаха да отразяват протестите. И двата клипа са добри.
      Last edited by Cleo; 02.09.2014, 02:04.
      Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
        Не но имам диверсификация в ПИБ Та който има мерак да побърза, ако Апокалипсиса дойде по-рано отколкото требе, мое да се наложи да отказвам баса
        Колега, и аз имах в ПИБ ама ги обърнах на буркан-банк
        Че няма да го преживея ако и ПИБ затвори за профилактика
        А както е тръгнало, това ще е следващата банка която нашите политици ще гътнат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Да не си диверсифицирал като БФБ? 25% от мангизите в КТБ, 13 във Виктория
          Не но имам диверсификация в ПИБ Та който има мерак да побърза, ако Апокалипсиса дойде по-рано отколкото требе, мое да се наложи да отказвам баса

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
            Аман от тролове

Ти видя ли някой да е доволен от идеята за 500 лв? Всички смятат, че е подигравка. А за акции на гарантираните няма как да мине. Защото ще падне в съда на ЕС. Да беше прочел какво сме писали, вече го обсъдихме.
            Имаш предвид пишещите тук, нали? Относно МРЗ/1000/2000 лв теглене на паари от КТБ през септември. Ама има хора (познавам двама такива) за които това е разликата между мизерия и унижение от една страна, и що годе нормално функциониране, от друга, временно де

Мамка му, прав беше омбудсмана Пенчев да им каже: Банка не е бакалия, да я затвориш за ревизия!!!
            Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

Тц..диверсифициран съм
              Да не си диверсифицирал като БФБ? 25% от мангизите в КТБ, 13 във Виктория

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                Тези 10 хил. лв за баса нали не са в КТБ-то?....
                Тц..диверсифициран съм

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
                  Влог в КТБ ще приемеш ли като залог? Че както върви може и някой да се навие...
                  Като обезпечение приемам само живи кешови пари, както би казал Веждиту Не че нещо, просто много се усложнява процедурата. Иначе тук имаше колеги дето уж изкупуваха депозити с дискаунт ама май никой ревльовците не се нави дори и на майтап.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    01.09.2014 - Проф. Христина Вучева ... доброволното участие на вложителите в придобиване на акции от КТБ. Всички вложители доброволно решават да участват като записват акции http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4273049

Вучева, с 15 % само няма да стане..
                    Доброволно....Има "кипърски вариант"! Освен че позволиха (десетина дена, +/-, теглене на €300/ден ЗА ВСИЧКИ, изплатиха гарантираните пари, а тези над тях замениха с акции на банките. Няма "искаш/не искаш", ставаш акционер! После си продавай акциите на борсата (май търгуването с ТЕЗИ акции на борсата беше отложено за някакъв период, не помня)
                    Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Тези 10 хил. лв за баса нали не са в КТБ-то?....

Между другото, смеете се на Дядо Мечо, но някой беше казал, че мъдростта се крие на дъното на чаша вино.

Коментар

Та аз мисля, че сценариите са два- пари ще се видят или силно обезценени (демек катурнат борд догодина), или след много време и още по- обезценени (пак катурнат борд, но след повече време, може би над 2-3 год.). Даже съм готов да заложа халба бира и една мешана скара.
                        Бира избягвам да пия (а и к'во е т'ва 1/2 литер бира), ама приемам залога ти: До догодина няма катурнат борд, гарантираните си получават парите. Губещият плаща сметката (ям и пия МНОГО повече от което си написал), ако само едно от двете стане-50/50Дийл?

Коментар

Е, те тия прогнози горе долу толкова струват - бира и кебапче. Ако има някой дето наистина верва че Апокалипсиса идва утре и е готов да заложи 10 хилки или повече, аз съм насреща, ше го уредим с нотариус и всичко както си му реда
                          Влог в КТБ ще приемеш ли като залог? Че както върви може и някой да се навие...

Коментар

Та аз мисля, че сценариите са два- пари ще се видят или силно обезценени (демек катурнат борд догодина), или след много време и още по- обезценени (пак катурнат борд, но след повече време, може би над 2-3 год.). Даже съм готов да заложа халба бира и една мешана скара.
                            Е, те тия прогнози горе долу толкова струват - бира и кебапче. Ако има някой дето наистина верва че Апокалипсиса идва утре и е готов да заложи 10 хилки или повече, аз съм насреща, ше го уредим с нотариус и всичко както си му реда

Коментар

• Аман от тролове
                              Поне си редактирай мнението, вместо да пускаш по няколко едно след друго.
                              Ти видя ли някой да е доволен от идеята за 500 лв? Всички смятат, че е подигравка. А за акции на гарантираните няма как да мине. Защото ще падне в съда на ЕС. Да беше прочел какво сме писали, вече го обсъдихме.
                              Last edited by Cleo; 01.09.2014, 22:19.
                              Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от sebastean Разгледай мнение
                                При цялото ми уважение, но изказването е в стил, все едно сте изпили тази халба, че и повече бири....

Моето мнение е точно обратното: 'Септември ще бъде Май', както пише Гео Милев... и нещата ще се развият в благоприятна посока. Не говоря само и единствено за 'грешните' вложители, но и за цялата банка. Плана за убиването на банката не сработи и този месец ще бъде решаващ.

При фалит - губят всички. При запазване / саниране на банката - загубите ще са по-малки. Не говоря само за преките, но и за т.нар. мексиканска вълна, която може да се очаква при такъв развой към други сектори от иконимиката.
                                То си е верно, че пийнах повече от една халба... Но въпреки това мисля, че съм прав. И че л@йното тепърва ще удари вентилатора. Не ме разбирай погрешно, предпочитам да греша. Но предвид къде се намираме... Абе смело връзвам бира и мешана скара и окото ми не мига.

Коментар

Working...
                                X