Първоначално изпратено от misanthrope
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеhttp://btvnews.bg/article/bulgaria/aferata-ktb-10.html
Спокойно, Цацата ся ще оздрави банката:
„В продължение не на месеци, а на години КТБ е била едно скъпо банково украшение, което е било поставено под похлупак, то е било поставено под един красив стъклен похлупак от държавата, държавата е правила максимума, за да обгрижи този похлупак, за да държи парите си и парите на държавните предприятия в този похлупак, тоест тя се е грижила това, което се е намирало под похлупака, да стои чисто, неопетнено, здраво и изглеждащо стабилно”, заяви Цацаров.
Той бе категоричен, че при подобно развитие „ние не можем да кажем на хората, извинете ме за израза, спасявайте се”.
В същото време, главният прокурор предложи радикално, по думите му, решение за КТБ - първо да се търси път за оздравяване на банката и едва след това да се мисли за вариант, при който хората да си получат парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от carbon Разгледай мнение
1. Всеки има право да се ползва от собствеността на имуществото, което е придобил законно, да го ползва, да се разпорежда с него и да го завещава. Никой не може да бъде лишен от своята собственост, освен в обществена полза, в предвидените със закон случаи и условия и срещу справедливо и своевременно обезщетение за понесената загуба. Ползването на имуществото може да бъде уредено със закон до степен, необходима за общия интерес.
Член 21
Недискриминация
1. Забранена е всяка форма на дискриминация, основана по-специално на пол, раса, цвят на кожата, етнически или социален произход, генетични характеристики, език, религия или убеждения, политически или други мнения, принадлежност към национално малцинство, имотно състояние, рождение, увреждане, възраст или сексуална ориентация.Last edited by Наивник; 03.09.2014, 17:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА там записано ли е, че не може да има ограничения на правата или привилегии на основата на имуществено състояние?
Сигурно е записано. За това до сега няма банка, на която да не са платили на всички вложителиСкъпа Обергрупенфюрер - C'Est La Vie!
Коментар
-
http://btvnews.bg/article/bulgaria/aferata-ktb-10.html
Спокойно, Цацата ся ще оздрави банката:
„В продължение не на месеци, а на години КТБ е била едно скъпо банково украшение, което е било поставено под похлупак, то е било поставено под един красив стъклен похлупак от държавата, държавата е правила максимума, за да обгрижи този похлупак, за да държи парите си и парите на държавните предприятия в този похлупак, тоест тя се е грижила това, което се е намирало под похлупака, да стои чисто, неопетнено, здраво и изглеждащо стабилно”, заяви Цацаров.
Той бе категоричен, че при подобно развитие „ние не можем да кажем на хората, извинете ме за израза, спасявайте се”.
В същото време, главният прокурор предложи радикално, по думите му, решение за КТБ - първо да се търси път за оздравяване на банката и едва след това да се мисли за вариант, при който хората да си получат парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеЗаконовия срок го знаят всички над 16г. с изключение на всички завишени умствени капацитети,които пишете по цял ден едно и също.Като крайния резултат ще се разбере скоро и ще е положителен за всички дребни вложители,поне това е сигурно.Бордове,обезценяване,фалити
Добре съм направил,че избягвах да влизам,днес е последния път...наистина.Просто племе сме,бих казал най-простото поне в Европа и то в пъти!!!
Ще Ви пиша,за да предам поздрави на всички клоуни като теб,след като си вземем парите
Добре, че все пак сме различни племена.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от carbon Разгледай мнениеА "законовия" срок - къв е
Идиот!
Добре съм направил,че избягвах да влизам,днес е последния път...наистина.Просто племе сме,бих казал най-простото поне в Европа и то в пъти!!!
Ще Ви пиша,за да предам поздрави на всички клоуни като теб,след като си вземем паритеМнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от carbon Разгледай мнениеДа.
Ролята на конституция в ЕС в момента е лисабонския договор - той е "главния"
Сигурно е записано. За това до сега няма банка, на която да не са платили на всички вложители
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеОтдавна не бях влизал,но днес останах потресен от простотиите,които са изписани.
Много специалисти в България,много чудо..Много злоба,много нещастен народ ей!
Ще си говорим след законовия срок.Аман от клоуни!
Идиот!Скъпа Обергрупенфюрер - C'Est La Vie!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВъпросът е, ако законите на ЕС имат предимство пред местните, имат ли предимство пред Конституцията?
Ролята на конституция в ЕС в момента е лисабонския договор - той е "главния"Скъпа Обергрупенфюрер - C'Est La Vie!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе знам какви пари си имал преди 1997 и да ли са били левове марки долари франкове лири?Не се радвам на този факт.Спомням си обаче че тогава на хората с влогове беше предложен и вариант за две години на четири равни вноски да си получат съответната валута.Пак казвам не знам какъв е бил случая при тебе и не се радвам на тези събития.Аз тогава строях апартамент и нямах спестявания.Всичко което се изкарваше отиваше за строежа.За ядене каквото си отгледаме дома.Мама тати и баба плащаха тока дома си имаме кладенец и те така
Днес пък шиб@ното е че ще се плаща само в левове, без значение в каква валута ти е депозита.
Коментар
Коментар