IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Наивник ма ти откога си капацитет в правото?Не се заяждам бах мааму и аз не съм разбрал язък толкоз годин у тоя форум.Ми тоя закон е от сума ти години и досега никой не е казал че е противоконституционен ...Бах мааму и в Гейропа там и сигурно е противоконституционен
    Ми не знам Бат Пешо. Не съм спец в правото. Но не е да не ми се е случвало да са променяли закони по мое предложение.
    Ти как четеш Чл 6 ал 2 на Конституцията?

(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

И не мога да разбера що с мен се заяждаш?
    Last edited by Наивник; 03.09.2014, 16:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
      Не казвам, че не може да стане НО само за протокола, никога до момента, лева не е бил ЗАКОНОВО вързан за друга валута, дори и при Тошо.
      Също, докато няма парламент, този закон не може да се отмени и банките и да се усетят и да не се, не могат да почнат да продават по-скъпо. Могат да спрат да продават само. Чейдж бюрата също ОФИЦИАЛНО не могат, могат на черно. Всички, които в края на юни пробваха, ( бяха малко) получиха една тояга от МФ още на следващия ден
      Виж, бензина ше се дигне със или без борд, както и тока

Да тук си прав.БНБ обаче не може да спре да обменя левове за евро.И си представи само как банките знаят че курса се променя много скоро примерно 10 кинта за едно евро как ще постъпят?Аз си мисля че ще се отърват от всички налични левове на мига като ги натресат на БНБ която не може да откаже по закон щото после ще я спукат от дела.За какво говорим за спекула за какво?
      И въобще как си представяш държава която е осъдена и не плаща?Ми какви инвестиции ми кой ще дойде тука бе?Някой хора не са със всичкия си и са объркали света на мутрите с реалния.България ще попадне в мецдународна изолация за 50 години напред.Кой нормален човек ще дойде тук да инвестира и да си държи парите в банка.И кой нормален българин след 20 декември ако не върнат парите ще си държи своите в банка?Трябва да си голям идиот да си мислиш че утре това няма да се случи с друга банка?
      Last edited by Бате Пешо; 03.09.2014, 15:52.

Коментар

• Гореизброените три условия, които са сравнително лесно доказуеми, а в някои случаи и очевидни, създават една либерална рамка за ангажиране на отговорността на държавата, която цели да защити лицата, които са претърпели вреди от бездействието й, изразяващо се в нетранспонирато в срок на дадена директива. Либералният режим, възприет от Съда, може в голяма степен да бъде обяснен с факта, че нетранспонирането на директива във вътрешното право е сама по себе си очевидна проява на неизпълнение на задълженията на държава членка. Именно очевидният характер на това нарушение е вероятната причина, която подтиква Съда на ЕС да наложи един сравнително лек режим за ангажиране на отговорността на държавата при подобни обстоятелства.
        Несъответствието на ЗОДОВ с правото на ЕС

Закон за отговорността на държавата и общините за вреди
        Last edited by Cleo; 03.09.2014, 15:50.
        Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Бате Пешо, че той този текст за гарантираните влогове е противоконституционен

Сега сериозно. Аз наистина смятам, че текстът за гаранциите е противоконституционен. Въпросът е, ако законите на ЕС имат предимство пред местните, имат ли предимство пред Конституцията?
          Наивник ма ти откога си капацитет в правото?Не се заяждам бах мааму и аз не съм разбрал язък толкоз годин у тоя форум.Ми тоя закон е от сума ти години и досега никой не е казал че е противоконституционен...Бах мааму и в Гейропа там и сигурно е противоконституционен

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
            Ха сега де... злобен съм бил. Никак не съм злобен даже. По- скоро съм сеирджия.
            Парите всички ще си ги вземат то това е ясно, било от ФГВ, било от моите данъци. По- добре ти да вземеш парите от данъците ми вместо разни многодетни мангал..., ааа ромки де. Въпроса е какво ще можеш да си купиш после с тия пари. Че аз с левчетата дето ми ги върнаха след простотиите през 97-ма си купих малко електроника, едно кожено яке и 300$. А година по- рано си бяха направо огромни пари.
            Не знам какви пари си имал преди 1997 и да ли са били левове марки долари франкове лири?Не се радвам на този факт.Спомням си обаче че тогава на хората с влогове беше предложен и вариант за две години на четири равни вноски да си получат съответната валута.Пак казвам не знам какъв е бил случая при тебе и не се радвам на тези събития.Аз тогава строях апартамент и нямах спестявания.Всичко което се изкарваше отиваше за строежа.За ядене каквото си отгледаме дома.Мама тати и баба плащаха тока дома си имаме кладенец и те така

Коментар

• Отдавна не бях влизал,но днес останах потресен от простотиите,които са изписани.
              Много специалисти в България,много чудо..Много злоба,много нещастен народ ей!
              Ще си говорим след законовия срок.Аман от клоуни!
              Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                Мислех да не пиша ама .....
                над 40 години съм и отдавна не вярвам нито в Дядо Мраз а още по-малко в Дядо Коледа, но като ви чета тук - всички трябва да си смените никовете на Наивник1, Наивник2 и т.н. - нищо лошо към Наивника - той се държи най-адекватно
                Именно защото никоя политическа партиш не смее да бута борда сега е най-удобното време!
                Примерен Сценарий:
                Утре (или айде по-удобно в петък) говньора на БНБ се връща от отпуска и БНБ спира да продава Евраци за Левчета - не ми казвайте "няма как да стане" защото последните месеци доказаха че БНБ може да си прави каквото си иска. Чейндж бюрата се усещат до няколко часа и се сещате какво става (видях го с очите си един петък, месец юни в рамките на 1 час еврото от 1,957 лв. отиде на 2.10)
                Банките и те се усещат след ден - два ......
                Колко ще се вдигне еврото - ами докато се купува срещу левове все ще се вдига ...
                След 1-2 седмици и Лукойл коригира цената на горивата .......
                А иначе едно евро струва точно 1,95583 лв. съгласно члена на закона който е цитирал Наивника
                Този филм повечето от нас са го гледали - сега ще е само римейк ........
                Не казвам, че не може да стане НО само за протокола, никога до момента, лева не е бил ЗАКОНОВО вързан за друга валута, дори и при Тошо.
                Също, докато няма парламент, този закон не може да се отмени и банките и да се усетят и да не се, не могат да почнат да продават по-скъпо. Могат да спрат да продават само. Чейдж бюрата също ОФИЦИАЛНО не могат, могат на черно. Всички, които в края на юни пробваха, ( бяха малко) получиха една тояга от МФ още на следващия ден
                Виж, бензина ше се дигне със или без борд, както и тока

Коментар

Не си противореча ясно казах че до 20 декември търпеливо ще чакам.Да към момента нямам доверие в държавата и не виждам къде е противоречието ти къде го виждаш не знам.Данъци ще престана да плащам ако след 20 декември лиценза не е отнет или нямам достъп до парите си.Мисля че ясно се изразих.Няма да укривам но и няма да плащам.Ще ги гарантирам с депозитите в КТБ а НАП да си ги приспада.Законите ще нарушавам след като първо държавата ги е нарушила.Прав си че досега не е.Но 20 декември не е далеч.И пак казах бедна ти е фантазията какво могат да причинят 200000 озверели българи.Помисли само някои може да работят на такива места че да отиде не само България
                  Бате Пешо, че той този текст за гарантираните влогове е противоконституционен

Сега сериозно. Аз наистина смятам, че текстът за гаранциите е противоконституционен. Въпросът е, ако законите на ЕС имат предимство пред местните, имат ли предимство пред Конституцията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                    Ми тъй де, той бензинът кат стане 4-5 лв. въздухът доста ще се освежи.
                    Да тук си прав.И тока кат стане левче киловата енергетиката ще престане да бълва пушеци.Освен това на студено и гладен човек по добре мисли и по дълго живее

Коментар

Не бъди толкова убеден.Мислиш ли че е възможно европейски съд да осъди България и държавата да не плати?То злобата ти е ясна ама няма кой да ти се върже.И както каза някой по долу ще си получа парите от твоите данъци
                      Ха сега де... злобен съм бил. Никак не съм злобен даже. По- скоро съм сеирджия.
                      Парите всички ще си ги вземат то това е ясно, било от ФГВ, било от моите данъци. По- добре ти да вземеш парите от данъците ми вместо разни многодетни мангал..., ааа ромки де. Въпроса е какво ще можеш да си купиш после с тия пари. Че аз с левчетата дето ми ги върнаха след простотиите през 97-ма си купих малко електроника, едно кожено яке и 300$. А година по- рано си бяха направо огромни пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                        над 40 години съм и отдавна не вярвам нито в Дядо Мраз а още по-малко в Дядо Коледа, но като ви чета тук - всички трябва да си смените никовете на Наивник1, Наивник2 и т.н. - нищо лошо към Наивника - той се държи най-адекватно
                        Именно защото никоя политическа партиш не смее да бута борда сега е най-удобното време!
                        Примерен Сценарий:
                        Утре (или айде по-удобно в петък) говньора на БНБ се връща от отпуска и БНБ спира да продава Евраци за Левчета - не ми казвайте "няма как да стане" защото последните месеци доказаха че БНБ може да си прави каквото си иска. Чейндж бюрата се усещат до няколко часа и се сещате какво става (видях го с очите си един петък, месец юни в рамките на 1 час еврото от 1,957 лв. отиде на 2.10)
                        Колко ще се вдигне еврото - ами докато се купува срещу левове все ще се вдига ...
                        А иначе едно евро струва точно 1,95583 лв. съгласно члена на закона който е цитирал Наивника
                        Кой петък каиш БНБ е отказала да продава евра по курса.Айде не бъркай двама тариката с БНБ.

Коментар

• Несъответствието на ЗОДОВ с правото на ЕС
                          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            Една лежерна директива има, която трябва да се спазва и по която вече може да се съди БНБ/държава. Постнах един отговор от Еврокомисията преди няколко дни, ако не си го чел му хвърли едно око, да видиш какъв закон се спазва...
                            Ами хайде стига си поствал ами съди де!
                            Една лежерна директива дето пише " Това не е официално мнение на ЕК нито на който и да било орган на ЕС но по наше мнение можеш да ги съдиш (не е ясно дали ще спечелиш)
                            тая директива с "Явна неплатежоспособност"... МУХАХАХААААА

Коментар

Толкова ли е трудно да разбереш че курса на еврото не може да се срине.Може да го промени Парламента.Как по просто да го кажа.Ако политическа партия направи това тя отива на небесата.Народа ще ги помете.Не вярвам чак такива идиоти да са.
                              Примерен Сценарий:
                              remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                                Т.е., от падането на борда печеливши ще са някаква малка част от износителите, а всички останали ще го духат много яко.
                                И една част от кредитополучателите ...

Коментар

Working...
                                X