Първоначално изпратено от Cleo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнениеИ по спомен, имаше некво образование, което е задължително. Освен че е безплатно, т.е. платено от нас! Ами като не са си изпълнили задължението, не могат и да претендират за права, породени от неизпълненото задължение!
За тия живеещи извън тая територия, разграбена- НЕ ги интересува! Тия дето живеят ТУК и се борят с действителността могат да решават кво да се случва!Абе, много еднакво мислим , поне в тая тема де, да не си изгубения ми брат-близнак ( кат в некои латино-сериали).....
Пък по темата - най-много ша са изкефя ако Цецо дигне гълъбите и са покрие некаде с милиони или милиарди там, квот успял да преведе насам натам извън ЕС.да успокоя ревлйовците, дал ша са покрие или не, пак ша си вземете парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеЩе му се извинят след време от прокуратурата.......или ще бъде оправдан по всички повдигнати обвинения - гарантирам!
Ми то както е тръгнало прокуратурата ще стане Извинявай-турата
Но няма да се извинят на касиерките (и семействата им), и на Цветан Василев и другите акционери, и на клиентите на КТБ. Пропуснах ли някой?
Май само на сегашния говньор няма да има някой да му се извиниНо тоя дебил си взима заплатата, ползва си отпуската... Дано следващата отпуска да я вземе след 10 години .. от затвора ... за 4 часа... градска отпуска
Пускат сапун "Гунев" за ръцеСапуна е универсален
Last edited by 0ldman; 03.09.2014, 23:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеДобър въпрос.Целия УС трябва да бъде сменен.Между другото какво става с Гунев? Няма ли да дадат малко повече инфо за повдигнатото обвинение? Кога делото влиза в съда? Тук пак замазаха положението...
Коментар
-
И по спомен, имаше некво образование, което е задължително. Освен че е безплатно, т.е. платено от нас! Ами като не са си изпълнили задължението, не могат и да претендират за права, породени от неизпълненото задължение!
За тия живеещи извън тая територия, разграбена- НЕ ги интересува! Тия дето живеят ТУК и се борят с действителността могат да решават кво да се случва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениеНе че не съм съгласен , ..... ма кат ревнат там едни за Дискриминация...... мамата си джаса. преди 1-2 години нал осъдиха неква продавачка за тва, ....... В съвременния евро-гей-свят май е по-изгодно да си, или да се правиш на гей, джипси или още по-добре на джипси-гей.
Коментар
-
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-smyrt,179386/
Доста верни неща казва, пустата му цаца.....само дето това не бива да го говори главния прокурор.....струва ми се, че скоро ще има и поредните извинения по случая КТБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнениеАз пък не съм съгласен за изцяло мажоритарни избори, защото... много трябва да пиша, а не е тук мястото..
И съм за по големи рестрикции относно имащите право на глас: Само тези, които си плащат ТУК данъците, и/ или осигуровките + пенсионерите. И задължително със задължителен образователен ценз поне ОСНОВНО образование! РЕШАВА тоя дето плаща (или някога е плащал- като пенсионерите)! НИКВИ секции извън Административно Царство Булгаристан!
А за президентска или ... само през референдум! И Референдуми доста по често, от тия дето ни "питаха" искаме ли в ЕС, НАТО, СИВ, Варшавския договор, или кви ли не мачкащи ни отношения...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеПомниме ме я помниме. Помниме и броя на "независимите" наблюдатели на бареков на изборите .. Над 50 000!!!!! Спонсор пак беше КТБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнениеПочти съм съгласен с всичко- само мисля че и 60 депутати стигат.
Освен това: изцяло мажоритарни избори, принцип на уседналост, гласуване в чужбина само в страни от ЕС. Извън ЕС- само служители в посолствата и военни на мисия.
И съм за по големи рестрикции относно имащите право на глас: Само тези, които си плащат ТУК данъците, и/ или осигуровките + пенсионерите. И задължително със задължителен образователен ценз поне ОСНОВНО образование! РЕШАВА тоя дето плаща (или някога е плащал- като пенсионерите)! НИКВИ секции извън Административно Царство Булгаристан!
А за президентска или ... само през референдум! И Референдуми доста по често, от тия дето ни "питаха" искаме ли в ЕС, НАТО, СИВ, Варшавския договор, или кви ли не мачкащи ни отношения...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BenLevi Разгледай мнениеПомните ли рекламите на КТБ: "Корпоративна Търговска Банка" Клиентите са ни скъпи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеВ шок съм,че ПИК го пишат, но все пак :
Клиенти на КТБ сигнализират: Квесторите не позволяват да се погасяват кредити! Това е абсурд
http://pik.bg/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%...ews221025.htmlJesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнениеДа, това може и други неща да реши- примерно броя на дУпетатите- най много 120 хрантутника (най- добре 80 до 100), при това без НИКВИ привилегии! Ако си ходят в избирателните райони (но най-вече си ходят по родните места) могат да го правят както всички- с лични коли или БДЖ, ако нямат пари - втора класа... На мен НИКОЙ не ми плаща нафтата, за да си върша работата, държавата не ми дава "служебен" транспорт, сини буркани, не ми дават и представителни... Дават ми само нови приключения при срещи с администрацията (срещи с третия вид)...
Това е работа като всяка друга! Ако искат и с велосипеди да се придвижват!
Тук си плащат синя зона, като нас, ако нямат пари- купуват си билетче за трамвай
Работят по 8 часа на ден! 5 дни, Ако е по малко може да им плащат по трудов договор примерно за 4 часов работен ден, НО ще имат и съответно половин заплата и отпуска! Отпуска, която не си ГЛАСУВАТ - по 20 дни около Коледа и Велик ден! Работни дни като ПРИ ВСИЧКИ!
А да, и ВСИЧКИ да си плащат личните си осигуровки! Включително дУпетатите! Осигуровките са ЛИЧНИ! Що Аз да плащам за здравето или за пенсията на друг, било той мой работник или държавен чиновник! Така няма да има и фиктивни трудови договори! А на работника или чиновника може да се приспадат тия вноски от доходите!
Освен това: изцяло мажоритарни избори, принцип на уседналост, гласуване в чужбина само в страни от ЕС. Извън ЕС- само служители в посолствата и военни на мисия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеТо простотия, простотия ама ти си върха... БРАВО САМО ТАКА
Вече съм те издигнал в култ
Ти не пишеш тук! Просто само ревеш! Сбъркал си форума в БГ-мама требе да се регистрираш, ако не си
Коментар
Коментар