If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
То простотия, простотия ама ти си върха... БРАВО САМО ТАКА
Ти па .... нямам думи, Олдман не е написал и една сричка която да не е вярна, докато за твоите постове това не важи. Та ..... простотията по хората ходи , ама............ и в твоя стил --- Що не си е...... м......., пука ми за твоя депозит
Според мен най- доброто е прзидентска република.С тези фалшиви коалиции не знаеш
на кого да търсиш отгворност за настоящето,въртим една и съща плоча всеки път.
Мдаааа, ний туканка си имаме кандидат за Дуче, поразгледай форума или питай, ако не се сещаш за кого става дума. Иначе - парички за Ивановден, не го ли чатнахте. Ааа, много кофти когато двама от 4-5 смислено пишещи хора са счепкват, .. моите уважения към Анди и Мизантроп- едни от малкото мислещи, нема нужда от празнословия, по принцип сте на едни и същи позиции.
.. Дават ми само нови приключения при срещи с администрацията (срещи с третия вид ).. !
С всичко което си написал съм съгласен. Особено с това което съм цитирал. Какво трябва да се направи в общините с тези сърдити лелички и до кога трябва да ги търпим. Вчера отивам в община Младост за да декларирам че съм придобил автомобил ама понеже използвам последния ден от двумесечния срок го давам по-спокойно и не се заяждам. Едната тьотка ме посреща с лекция че понеже работила на компютър И се полагала 15мин почивка на всеки час работа. Все едно трябва да съм наясно кога е седнала зад монитора и да съм изчислил кога и се пада почивката в която ОПЪВА цигари като наркозависима. Другата дори беше още по колоритна и се държа така все едно че тоя данък ще го плаща вместо мен. Ама не ми се пише че стана дълго.
Или с две думи. Положението е много МнОго трагично и там.
Да, това може и други неща да реши- примерно броя на дУпетатите- най много 120 хрантутника (най- добре 80 до 100), при това без НИКВИ привилегии! Ако си ходят в избирателните райони (но най-вече си ходят по родните места) могат да го правят както всички- с лични коли или БДЖ, ако нямат пари - втора класа... На мен НИКОЙ не ми плаща нафтата, за да си върша работата, държавата не ми дава "служебен" транспорт, сини буркани, не ми дават и представителни... Дават ми само нови приключения при срещи с администрацията (срещи с третия вид )...
Това е работа като всяка друга! Ако искат и с велосипеди да се придвижват!
Тук си плащат синя зона, като нас, ако нямат пари- купуват си билетче за трамвай
Работят по 8 часа на ден! 5 дни, Ако е по малко може да им плащат по трудов договор примерно за 4 часов работен ден, НО ще имат и съответно половин заплата и отпуска! Отпуска, която не си ГЛАСУВАТ - по 20 дни около Коледа и Велик ден! Работни дни като ПРИ ВСИЧКИ! А да, и ВСИЧКИ да си плащат личните си осигуровки! Включително дУпетатите! Осигуровките са ЛИЧНИ! Що Аз да плащам за здравето или за пенсията на друг, било той мой работник или държавен чиновник! Така няма да има и фиктивни трудови договори! А на работника или чиновника може да се приспадат тия вноски от доходите!
То простотия, простотия ама ти си върха... БРАВО САМО ТАКА
Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
трябва велико народно събрание да се свика за да се изгладят доста от нещата приети само преди 25 години ....................... но за съжаление на хоризонта не се задава подобно мероприятие...
Според мен най- доброто е прзидентска република.С тези фалшиви коалиции не знаеш
на кого да търсиш отгворност за настоящето,въртим една и съща плоча всеки път.
трябва велико народно събрание да се свика за да се изгладят доста от нещата приети само преди 25 години ....................... но за съжаление на хоризонта не се задава подобно мероприятие...
Да, това може и други неща да реши- примерно броя на дУпетатите- най много 120 хрантутника (най- добре 80 до 100), при това без НИКВИ привилегии! Ако си ходят в избирателните райони (но най-вече си ходят по родните места) могат да го правят както всички- с лични коли или БДЖ, ако нямат пари - втора класа... На мен НИКОЙ не ми плаща нафтата, за да си върша работата, държавата не ми дава "служебен" транспорт, сини буркани, не ми дават и представителни... Дават ми само нови приключения при срещи с администрацията (срещи с третия вид )...
Това е работа като всяка друга! Ако искат и с велосипеди да се придвижват!
Тук си плащат синя зона, като нас, ако нямат пари- купуват си билетче за трамвай
Работят по 8 часа на ден! 5 дни, Ако е по малко може да им плащат по трудов договор примерно за 4 часов работен ден, НО ще имат и съответно половин заплата и отпуска! Отпуска, която не си ГЛАСУВАТ - по 20 дни около Коледа и Велик ден! Работни дни като ПРИ ВСИЧКИ!
А да, и ВСИЧКИ да си плащат личните си осигуровки! Включително дУпетатите! Осигуровките са ЛИЧНИ! Що Аз да плащам за здравето или за пенсията на друг, било той мой работник или държавен чиновник! Така няма да има и фиктивни трудови договори! А на работника или чиновника може да се приспадат тия вноски от доходите!
Всичко зависи от нас. Ако има гражданско общество, всичко става.
Сега ще дойдат на власт Герб. Предвид банковата дейност на Цветелина Бориславова, не очаквам чудеса от Б. Борисов, във връзка с КТБ, това е истината.
Да, разбира се! Но и в тоя ред на мисли и цацаратурата требе да се смени...
Също да не се окаже, че Прокуратурата е в нарушение на "Закона за отговорността на държавата и общините за вреди", в частта:
Отговорност за дейност на правозащитните органи
Чл. 2. (1) (Предишен текст на чл. 2, изм. - ДВ, бр. 43 от 2008 г.) Държавата отговаря за вредите, причинени на граждани от органите на дознанието, следствието, прокуратурата и съда от незаконно:
1. задържане под стража, включително и като мярка за неотклонение, когато то е отменено поради липса на законно основание;
2. обвинение в извършване на престъпление, ако лицето бъде оправдано или ако образуваното наказателно производство бъде прекратено поради това, че деянието не е извършено от лицето или че извършеното деяние не е престъпление, или поради това, че наказателното производство е образувано, след като наказателното преследване е погасено по давност или деянието е амнистирано;
3. осъждане на наказание по Наказателния кодекс или налагане на административно наказание, когато лицето бъде оправдано или административното наказание отменено;
4. (изм. - ДВ, бр. 43 от 2008 г.) прилагане от съда на задължително настаняване и лечение или принудителни медицински мерки, когато те бъдат отменени поради липса на законно основание;
5. прилагане от съда на административна мярка, когато решението му бъде отменено като незаконосъобразно;
6. изпълнение на наложено наказание над определения срок или размер;
7. (нова - ДВ, бр. 17 от 2009 г.) използване на специални разузнавателни средства.
А не трябва ли да се поразчисти останалата част от УС? Какво е положението с шефа на банков надзор? Той също се избирал от НС.
Добър въпрос.Целия УС трябва да бъде сменен.Между другото какво става с Гунев? Няма ли да дадат малко повече инфо за повдигнатото обвинение? Кога делото влиза в съда? Тук пак замазаха положението...
Да, разбира се! Но и в тоя ред на мисли и цацаратурата требе да се смени...
При цацатурата трябва да се оправи законът, който я урежда. Там са объркани нещата. Освен чистката.
Също трябва да се сезира който орган отговаря за това, че не може да има в България незаконна партия ДПС.
Коментар