IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlata lamia
    Айде стига с тая пропаганда за балъци! Кажи ще правим ли нещо или сме го ударили на лаф?
    Кое е пропаганда, А? Аз ти казах... приготви си всичко, което си готов да загубиш. Нали не си пропагандьор...Колко парички си скрил?

Коментар

• Айде стига с тая пропаганда за балъци! Кажи ще правим ли нещо или сме го ударили на лаф?

Коментар

Навит съм! Но без кросове(кухи сделки м/у посредници) и да бъде постигната такава средна цена за определен период(не по-малък от две седмици)! Ина4е си купуваш 1 акция на 127 и ме "обрулваш"!
        Голям процент от сделките са сделки между посредници... Ти ги определяш като кухи?!
        ОК, ще бъде постигната такава цена... И тогава пак ще си си обрулен. И отделно от този факт - дообрулен от факта, че нямаш КТБ.

Коментар

• Навит съм! Но без кросове(кухи сделки м/у посредници) и да бъде постигната такава средна цена за определен период(не по-малък от две седмици)! Ина4е си купуваш 1 акция на 127 и ме "обрулваш"!

Коментар

Ти определяш условията! И сега ако си недоволен...
            Към сегашна цена, шестмесечен ръст от 50% минимум. Ако е по-малко - печелиш.

А какво искаш да загубиш...сам си прецени.

Коментар

• Ти определяш условията! И сега ако си недоволен...

Коментар

Aз съм желаещ за баса! Ако си навит можем да сложим и сухо!
                Айде де ламята, къде ти е сухото.....

Коментар

• Кало, прав си!
                  Тогава дано да чуем интересни новини след 2 седмици.

Коментар

• Кало, да забравих изрично да кажа, че прибавям към капиталовата база днес и печалбата за 2008 -АКО я постигнат. Ако пък дай боже както намеква... Кърпатски, прогнозите са за едва ли не по-висока печалба, това значи че и с по малък P/B ще постигнем цената дето я смятах по-долу.

Коментар

• Ето и тук прехваления ни 106 това което купи на 22 ,01,2007 днес ви го предложи с надценка взаимствана от илиенци

Коментар

• Първоначално изпратено от Karpatski vulk
                        Пичове, предлагам да говорим за прогнозното Р/B за 2008, след като ръководството ни запознае по-подробно с плановете и очакванията си за тази година.
                        Точо - в момента собственият капитал на банката е 156,1 млн. Ти мислиш, че това число ще остане същото в края на годината?
                        Просто не каза експлицитно че е събрал 156те милки с очакваната печалба за да получи новата балансова стойност на собствения капитал. Иначе ако тази прогноза бъде изпълнена, числото, което той е показал - 32.3 балансова на акция е вярно

Коментар

• Пичове, предлагам да говорим за прогнозното Р/B за 2008, след като ръководството ни запознае по-подробно с плановете и очакванията си за тази година.
                          Точо - в момента собственият капитал на банката е 156,1 млн. Ти мислиш, че това число ще остане същото в края на годината?

Коментар

• Aз съм желаещ за баса! Ако си навит можем да сложим и сухо!

Коментар

• Фина - С але алее! по левче на ден

Коментар

• EquityPrivate - дано мнението за 4 P/B в крайна сметка се окаже вярно.

При капиталова база от 156,3 млн сега и печалба от 37,5 ( от техните прогнози за 2007/9) отиваме на book value per share year end 2008 от 32.3 лева на акция или цена от 129.20.

Хм, не изглежда зле, въпреки че при този пазар малко оптимистично ми се вижда...

Коментар

Working...
                                X