IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Арна банка отвсякъде!
    С интерес чакам прогнозите за 2008 г.
    Гледам съотношението лихвени приходи/разходи, там има сериозен потенциал за подобрение.
    За цялата Банкова система през 2007 г. съотношението е било 3,419 млрд. лв. приходи от лихви към 1,247 млрд. лв. разходи за лихви - тоест 2,7/1.
    При CORP-a имаме 81 млн. към 43,5 млн - 1,86/1.

Коментар

• Расте два пъти по-бързо от СИ Банк и СЖ Експресбанк. Скоро май ще си разменят местата в табличката :-) И без друго разликата им е незначителна :-) Браво на Цветан Василев!!! И на целия екип на банката!
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• http://www.capital.bg/showimg.php?fi...=oo_456774.jpg

10-то място по активи и 7-мо по привлечени депозити - не е зле.
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• А между другото чукнахме 90 кинта Че нали знаете - пътят нагоре е дълъг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
            точно в баланса е, нз къде гледаш:

ОБЩО ПАСИВИ И СОБСТВЕН КАПИТАЛ 1*772*123 1*005*566

Условни задължения и други задбалансови
            ангажименти 361*338 56*730
            Дам, скивах го. Може да е всичко, не е за притеснение - може да е заради нови депозити които могат да бъдат оттеглени без неустоика, може и за револвиращи кредити да е, може и да са неизползвани кредитни линии при други банки. Както и един милион други слаборелевантни неща. Демек нищо не е .

Коментар

• Хайде сега някой да свали тази тройна коалиция от дясно.Време е

Коментар

• точно в баланса е, нз къде гледаш:

ОБЩО ПАСИВИ И СОБСТВЕН КАПИТАЛ 1*772*123 1*005*566

Условни задължения и други задбалансови
                ангажименти 361*338 56*730

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                  мн зряло да. бтв да питам някой има ли идея какви са тези 361.338 млн под условни задължения и други задбалансови анагажименти? не съм запознат, но може ли провизиите да са заради тях? преди три месеца по тази статия има само 56.73 млн.
                  Къде го гледаш това, щото не е нито в баланса, нито в доклада?

Иначе провизиите са просто за допълнителна сигурност - кредитите са по-качествени от тези през миналата година.

Коментар

• мн зряло да. бтв да питам някой има ли идея какви са тези 361.338 млн под условни задължения и други задбалансови анагажименти? не съм запознат, но може ли провизиите да са заради тях? преди три месеца по тази статия има само 56.73 млн.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                      Подробностите естествено ще бъдат уто4нени! Сега първо си "разблокирай" пари4ките! И пиши по-късно,4е сега ще излизам!
                      Неграмотник...Естествено, че излизаш. Щото дървени блъфове НЕ РАБОТЯТ! И от тях се стига...до ФАЛИТ! Няма за какво да се разблокират, защото единствения начин да са ти гарантирани при такъв бас...е блокирани в банка. Ама ти това от къде да го знаеш...

Коментар

• Подробностите естествено ще бъдат уто4нени! Сега първо си "разблокирай" пари4ките! И пиши по-късно,4е сега ще излизам!

Коментар

Ясно! Поредният "говорител"...! Ако ти хрумне нещо сериозно пиши,кво ша муй да обереш мене-"балъ4ето"! 4ао
                          Какво повече сериозно да ми е хрумнало?? Аз си ги имам парите блокирани. Ти пък даже не ми отговори дали си наясно как се прави гаранция? Явно не си... Щото после няма да те гоня да ти взимам парите...

Иначе да се хващаш на бас...срещу подценена банка... ти сам можеш да прецениш дали си балъче.

Коментар

• Ясно! Поредният "говорител"...! Ако ти хрумне нещо сериозно пиши,кво ша муй да обереш мене-"балъ4ето"! 4ао

Коментар

150000$
                              Смехх ) Ще се доказваш ли? Знаеш ли как се прави блокирана гаранция в банка? МММ? ... С минимум 2 подписа и ясни условия. Ти ако изгориш 200 хил. лв. ще си поредния с опит за летене от покрива на домашната панелка. Между другото мисля доларите да се хеджират, че за 6 месеца... не е нужно да се губят 5% от печалбата.

Коментар

• 150000$

Коментар

Working...
                                X