IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40
    Ммм , че по средата е въздуха м/у 2и1 етажи.
    Това значи ли, че не си вършиш работата както трябва и Мустака ти е метнал въжето и сега висиш...
    :-))))))) хахахахахахахахахахахахахаха

Чиче, кефиш!

КТБ е много хубава позиция и затова пиша тук! Както виждаш слабо мога да и повлиая като пиша в форума. :-) Тук се въртят големите пари!

Пък и като пиша тук знам, че ядосвам доста "портфолио мениджъри" дето бързат да се отърват от акциите си за да покажат, че много ги познават нещата и цената ще падне. Едни викат 60 лв. , други 70 лв. После пък ревизираха прогнозите на 75 лв. :-) И продават ли продават, че да ги докарат и да вземат да познаят :-))))) И така се прочиства позицията ден след ден. :-))))) А цената тук има една посока! Коя е посоката ще разберете скоро :-))))) Емоциите не са добър учител. Само тези дето са го осъзнали ще спечелят. Останалите си знаят ;-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Ммм , че по средата е въздуха м/у 2и1 етажи.
      Това значи ли, че не си вършиш работата както трябва и Мустака ти е метнал въжето и сега висиш...

Коментар

Извинявай, нямам нищо срещу теб и КТБ, но прекалено си обвързан ми се чине по позицията и лошото е че ти личи.
        Само не знам отляво или отдясно си на бюрото на Буров...
        По средата :-)))))))))))))
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Извинявай, нямам нищо срещу теб и КТБ, но прекалено си обвързан ми се чине по позицията и лошото е че ти личи.
          Само не знам отляво или отдясно си на бюрото на Буров...

Коментар

Да не вземеш да хванеш мускулна треска от помпане...
            Чиче, объркал си темата! Това е КОРП а не хдПАТКА :-))))))) хахахахахаха

Коментар

• Да не вземеш да хванеш мускулна треска от помпане...

Коментар

• Няма ли да я пускат Хтрата, че ми умръзна да чакам трицифрените числа :-))))))) хахахахахахаха

Коментар

• Тук някои фондове още се услушват с покупките на тези смешни нива а цената съвсем закономерно плавно си върви нагоре ;-) Като започнат и 130 да пълнят за индексните сертификати ще стане мноооого интересно :-) Пък и КТБ преизпълнява ли преизпълнява всякакви поставени високи цели :-)

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                    А бе като стана дума за сплит, се сетих, че номинала тука е 10 лева, а не 1 лев. Или греша?

Да вземат от Инвестор.бг да си оправят данните, които са въвели...
                    Оправиха го! Браво на хората от екипа на Инвестора!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                      А бе като стана дума за сплит, се сетих, че номинала тука е 10 лева, а не 1 лев. Или греша?

Не грешиш ;-)

Коментар

• А бе като стана дума за сплит, се сетих, че номинала тука е 10 лева, а не 1 лев. Или греша?

Коментар

• Първоначално изпратено от Karpatski vulk
                          Виждам от февруари до април сме инвестирали 1,56 млн. лв. в акции, май сме хванали СОФИКС на дъното.
                          Бравос!
                          При растящия майски СОФИКС това може да донесе добра доходност.
                          Ще вземеш да познаеш :-)

Коментар

• Виждам от февруари до април сме инвестирали 1,56 млн. лв. в акции, май сме хванали СОФИКС на дъното.
                            Бравос!
                            При растящия майски СОФИКС това може да донесе добра доходност.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                              Първоначално изпратено от wannarock
                              както казва Колчо, обороцията е слабичка
                              До обещаното сплитче, надявам се.
                              май не им се чака
                              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                                както казва Колчо, обороцията е слабичка
                                До обещаното сплитче, надявам се.
                                Не-заслужил инвеститор