Аз и на 20-30 лв бих си купил. Като се замисли човек, май Василев се оказа най - точният мажоритар...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumТук има опасност от свършване на догановите пари и цени от 10- на леваПървоначално изпратено от Han KrumПадна и последния бастион(балон)......сега дали ще я изравнят с капитализацията на другите банки или арабския шейх ще купуваПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от kaloianприземяване, приземяване, приземяване.....
крумчооо, крумчо, искрено се забавлявам като чета колко безпринципна шушомига си. ако някой посмее да напише нещо негативно по твоите позиции си готов да обвиниш човека във всички смъртни грехове и да го засилиш към ада. не искам да си представя що за "апокалиптик" би се пръкнал от теб, ако беше се усетил навреме като нас. при този на*ран зад*ик колко злорадство се лее от думите ти, а ако беше от позицията на силния нямаше да може да се говори с тебе :-).
а за Корпа, мустакатия си оплете кошницата. в момента е в последен стадий от цялата схема "ИПО и прибиране на стотици милиони". ще не ще, ще смъква нивото на подкрепа с по 2-3 лева на седмица и те така. само крумчо може да си мисли, че парите са му свършили. той с парите, които прибра от шейха, може и на 100лв. да поддържа акцията, ама защо му е да го прави ;-).
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от wannarockтова беше печалбата
въпросът е колко ще бъде след/ако паднат обръчите
нали уж се търгуват очаквания
интересно ми как ще се развият нещата и как ще се отразява на индексите
и аз нямам акции
Голяма е тежестта на КТБ!
Вчера осезаемо повлече Суфлето надолу...)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenДълго време обаче пониженията на SOFIX бяха по-малки от реалните заради изкуственото крепене на цената тук над 70 лв...
не мисля, че едното изкривяване компенсира другото
но в крайна сметка се надявам всичко да си дойде на мястото
p.s. далеч съм от принципа: "не е важно депозита ми да расте. важното е бфб да се срива"Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockтова беше печалбата
въпросът е колко ще бъде след/ако паднат обръчите
нали уж се търгуват очаквания
интересно ми как ще се развият нещата и как ще се отразява на индексите
и аз нямам акции
Голяма е тежестта на КТБ!
Вчера осезаемо повлече Суфлето надолу...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от kaloianприземяване, приземяване, приземяване.....
Хе-хе! Пореден абсурд ли ще заформим!
Нямям акции тук!Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от kaloianприземяване, приземяване, приземяване.....
Нямям акции тук!...и дано оня шейх потърси сметка на нашия фес по някое време
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от kaloianприземяване, приземяване, приземяване.....
Нямям акции тук!
Коментар
Коментар