If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Мустака е голяма работа...
Само да не взема да си повярва повече, отколкото трябва, че такива сибирски ветрове и пясъчни бури ще му отвеят банката......
Ми, тоест говорим за благотворителност от страна на Мажоритарния!
Навремето спорих по въпроса, когато Евроинс беше записан на 4 кинта от неговият.
Само адмирации за решението, но пари от пазара няма да види, разбира се.
Аз не съм сигурен че ще качи цената до 150 .....
Направих една бакалска сметка 200К /34 %/нови акции на акционери извън Бромакс и по 156 лева прави 31 и кусур милиона ,защо да не даде 5,6 милиона да качи цената ...Това при положение че големите акционери ще запишат със нов кеш или нов любител на мустаци ...
Вземете една книга на акционерите и ще видите, че такова животно като 17% ФФ при КТБ няма.
Ей тук има нещо старо, чакаме новото. https://public.brra.bg/Documents/Ret...7ab7429acde1ff
Споменах го щото тая статия http://www.investor.bg/novini-i-anal...chavat,143748/
тъй рече, отделно е леко странно 10 % да са били представени от истински миноритари вчера.
Мече, за това за 30-те % - май трябва да вадим калкулаторите да смятаме за натам.
Берт - това е, че с маса държавни пари на фактическа нулева лихва се дават пари за саниране на 6.5, купуват се първо, второ, пето...Но...конюнктура - епизод пореден.
Препоръки нямам, акции имам.
Бих продал над 100 лв...
Но арабите имаха нещо за 30 % и да имат вето при 2/3 решения ..
Така че май ги касае да не паднат под 30 %...
Поздрави!
Вземете една книга на акционерите и ще видите, че такова животно като 17% ФФ при КТБ няма
Онзи ден излезна информация на БФБ че са вдигнали ФФ над 16 и нещо ...
Ми, тоест говорим за благотворителност от страна на Мажоритарния!
Навремето спорих по въпроса, когато Евроинс беше записан на 4 кинта от неговият.
Само адмирации за решението, но пари от пазара няма да види, разбира се.
КТБ дето беше уж малка банка, после банката на Доган и тн... в момента расте с егати темоповете... стана гара разпределителна за всякакви проекти БТХ, БТК, сигурно има и още за които ще разберем в близко бъдеще.
това увеличение при всички положения ще помогне банката да може да се разгърне с още по-голям размах...ако и това не стигне на помощ идват батковците от ВТБ
поздрави и успех на инвестиралите тук
нямам акции
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Бих продал над 100 лв...
Но арабите имаха нещо за 30 % и да имат вето при 2/3 решения ..
Така че май ги касае да не паднат под 30 %...
Поздрави!
Вземете една книга на акционерите и ще видите, че такова животно като 17% ФФ при КТБ няма
Онзи ден излезна информация на БФБ че са вдигнали ФФ над 16 и нещо ...
Гледам ,че 93 % са гласували за увеличението на капитала..
Също така мина отчитането на БФБ за фри флота ,така че там не се очакват изненади...
Остава да очакваме колко ще запишат или дали ще търсят бройки от маркета ....
Също така мина отчитането на БФБ за фри флота ,така че там не се очакват изненади...
ФФ по спомен беше към 17 %, от представените 93 % - 100 % са "за".
За очакване за записване - май бая вода ще изтече дотогава, по-скоро ще да видим пазарно как ще са нещата.
Интересно защо сравняваш единият с другият мажоритар....
Единият направи увеличение от немай къде а другият си държи на авторитета като поне крепи акцията си на дадени нива и държи на оценките на агенциите.....
А относно увеличението , ами до 14 декемдври според мен ще купува от бягащите от позицията си ...А след това ще видим , Ако арабите участват ,да не мислиш че няма да минат през маркета да си купят по еФтино ако записват.......
Не е препоръка!
Относно мажоритарите сте прав, но аз говоря за техниките ...
Какви са тези старомодни увеличения на капитала. Тук няма ли кой да каже на Бромак да запише една облигационна в Корпа - на скромните 15% примерно, ей така от милосърдие. Пък си е бестпрактис - утвърден при това.
Относно увеличението на капитала мисля, че се цели по-добра капиталова адекватност, която не може да се постигне чрез облигации или ..
Коментар