If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Емитент: ТБ Корпоративна търговска банка АД-София (6C9)
Корпоративна търговска банка АД закупи 220 800 броя безналични акции от капитала на Хелт енд Уелнес АДСИЦ, представляващи 4.95 % от капитала на публичното дружество.
Пълният текст на новината можете да намерите публикуван на финансовата електронна страница X3News
Купува се във всички посоки...
Обикновенно в края на годината има прехвърляния на пакети... Цените са интересни..
Жека следиш ли Петрол ..нашият човек май отпусна ластика ,ще се рискува ли още за влизане около 5 -5 и нещо....... ако дадат..
на ЦВ ще му трябват доста пари и за увеличението и за БТК, така че си мисля че да хвърля пари на спекулантите в този момент е малко безсмислено.
Не е изключено някой опортюнистичен фонд или инвеститор вчера да похарчи тия 250к...
Това са си просто мои разсъждения, които може да са напълно погрешни
Този фонд и днес купува и вместо да спре купуването при колкото си по ниско ниво той купува последните бройки с 3,4% отгоре... Голям балък ...нали.
на ЦВ ще му трябват доста пари и за увеличението и за БТК, така че си мисля че да хвърля пари на спекулантите в този момент е малко безсмислено.
Не е изключено някой опортюнистичен фонд или инвеститор вчера да похарчи тия 250к...
Това са си просто мои разсъждения, които може да са напълно погрешни
Другари сериозна сума трябва да бъде платена като цена.Сериозна сума трябва и за кредити.Според мен основната причина за вдигането на капитала си е БТК.А дали КТБ ще плати някакъв дял или ще финансира Бромак Телеком Инвест е въпрос на преценка на Василев.Затова вероятно ще продадат и Булгартабак догодина.Не съм ровил кой колко % ще взима.
А за фрий флоута лесно се смята от АК на КТБ Правих го миналото лято и то без да навлизам в крайности
А който успее да разтовари ако цената я вдигнат - успех.
Аз нямам акции все още.Ще изчакам да видя патакламата как ще свърши.Относно БТК също.
P.S. Как се казваше сега? Не е препоръка за покупко-продажба на акции на КТБ,БТХ,БТК или други компании
и на мен ми е интересна връзката между цената на корпа и на бтк. При БТК вече май направи 100% печалба, но надали ще се спре дотук. Тоя мустак е по-голям от целия ни пазар и въобще не се съобразява с него.
Другари сериозна сума трябва да бъде платена като цена.Сериозна сума трябва и за кредити.Според мен основната причина за вдигането на капитала си е БТК.А дали КТБ ще плати някакъв дял или ще финансира Бромак Телеком Инвест е въпрос на преценка на Василев.Затова вероятно ще продадат и Булгартабак догодина.Не съм ровил кой колко % ще взима.
А за фрий флоута лесно се смята от АК на КТБ Правих го миналото лято и то без да навлизам в крайности
А който успее да разтовари ако цената я вдигнат - успех.
Аз нямам акции все още.Ще изчакам да видя патакламата как ще свърши.Относно БТК също.
P.S. Как се казваше сега? Не е препоръка за покупко-продажба на акции на КТБ,БТХ,БТК или други компании
Може 17 да са извън Бромак и Оманците, но акции имат Бромак инвест, фондовете на КТБ, изп. директори, Виктория и т.н. и т.н. Това според мен не е фрий флоут Като махнете акциите и на фирми като Вивес например, и остават колко? 2-3%.
Греъм, това ясно за свързаните, затова и споменах, че ми е странно 17 % да са в наистина ситни.
Както споменаха -
той на хартия е голям..на практика пощенската кутия е все една и съща
Може 17 да са извън Бромак и Оманците, но акции имат Бромак инвест, фондовете на КТБ, изп. директори, Виктория и т.н. и т.н. Това според мен не е фрий флоут Като махнете акциите и на фирми като Вивес например, и остават колко? 2-3%.
B.Graham,
Ами това което пишеш ако е вярно съвсем припокрива мойто мнение ,че евентуалните продавачи са 2,3 процента а записващите са над 93 % ,така че може да вдигне малко цената на маркета ..
Дали е за БТК не знам ,но всичките банки ги напънаха от ЕС и БНБ да припокриват критериите за ликвидност и вкарха по един или друг начин капитали.....
Поздрави!
Това увеличение на капитала се прави заради БТК а не за да могат дребните да си продадат акциите на 150 лева
там се поемат доста кредити, а и не знам как е финансирането на самата сделка дали пак няма някакво кредитиране от страна на КТБ ..ама дали е затова нз точно.
за фрий флута - той на хартия е голям..на практика пощенската кутия е все една и съща
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар