Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеако имаш по-голямо плащане ще трябва да правиш от 5 банки преводи ли???
и трябва постоянно да прехвърляш пари от едната сметка в другата за да не надхвърляш 20% от свободните пари в една сметка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениене си ме разбрал нещо.
90% достига при някой държавни предприятия, а не общо за всички ...
и трябва постоянно да прехвърляш пари от едната сметка в другата за да не надхвърляш 20% от свободните пари в една сметка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение................. ама ти наистина ли си мислиш, че 90% от средствата на държавните предприятия са в КТБ
доста промити мозъци има дори и в този форум
90% достига при някой държавни предприятия, а не общо за всички
това за промитите мозъци го оставям без коментар...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДоколкото схващам одобряваш това, значителни държавни средства да са концентрирани в една банка, тя да ги ползва за финансиране предимно на свързани лица, да навлиза мощно във все повече и повече бизнеси в БГ, някой дори ги монополизира, и в това си разрастване чрез медийната си империя да започва намеса и във висшата политика и управлението на държавата?
Е, аз не го одобрявам!
Трябва да има разумна граница - до 20-25% от свободните средства на държавните фирми да са в една банка, а не над 90%.
Иначе стават уродливи изпълнения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение...
Е, аз не го одобрявам!
Трябва да има разумна граница - до 20-25% от свободните средства на държавните фирми да са в една банка, [="4"]а не над 90%.[/SIZE]
доста промити мозъци има дори и в този форум
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеАбе, защо никой не коментира това:
"Руската ВТБ Капитал е придобила 9,9% от Корпоративна търговска банка"?
Толкова ли е маловажно?!
За мен е интересно как ще мине увеличението на капитала и процента на записването ..
Технически купувача, когато купи големият пакет от 10 % , държеше близо 7К акции на 97 лв , за над 650 хиляди лева , близо пет минути след сделката ...
Същите тези бройки се появиха и когато акцията се изстреля над 90-92 лв...
та според мен тези акции ще си търсят купувач или ще крепят цената или ще я качат във върховете ....,но целта е за нагоре...
Имам акции и права.....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеАбе, защо никой не коментира това:
Толкова ли е маловажно?!
Коментар
-
Абе, защо никой не коментира това:
Толкова ли е маловажно?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеи кое е притеснителното, че не мога да разбера???
................. въпреки, че не съм съакционер с мустака
навярно визираш последното изречение в статията:
скоро, скоро .................. колко скоро ще е това скоро, че след 20 дни са изборите
нима си мислиш, че следващото правителство ще се съобрази с райковите мераците да обслужи плевнята и прокопито
Е, аз не го одобрявам!
Трябва да има разумна граница - до 20-25% от свободните средства на държавните фирми да са в една банка, а не над 90%.
Коментар
-
Спокойно. Корпоративна е със сериозен гръб. Дори група овце да започнат хаотично движение, това няма да се отрази на банката. Ликвидност има достатъчна. Пък ако трябва може да се преструктурира собствеността. Собственика има много сериозни и надежни партньори.
Лошо е ако някой се е вгледал в закупените нови структури...., но това е проблем на акционерите, а не на на клиентите на банката... Част от активите могат да се отвържат. Все пак са взети на далавера...
А каквито и правила да се направят, ще има търгове и който дава най-добри условия, той ще привлече най-много държавни средства.
Тази банка не е проблем, по-скоро някои други....
Коментар
Коментар