If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Смятате ли, че има някаква истина в публикациите, че Цветан Василев източвал КТБ през дружества на свои служители. Днес има статия в Телеграф, не е много сериозен вестник, но не мога да намеря подобна информация в нета
Е, какво да ги чета ? Знам ги от 3 години ! Може да изтеглиш всичко без 1500 единици,(които са задължителни да остнат) като депозита си остава валиден и след това може да довнасяш !
Ти май говориш за "Преференциален безсрочен депозит", а аз говоря за "4х4".Ако е така, моя грешка.Имам някакъв спомен,че в темата за КТБ хора бяха казали,че не може да се пипа "Преференциален безсрочен депозит" след като е спрян, т.к. ще се нарущат условията, но не съм сигурен.
Относно отчета, ако го чета правилно, за 2013г. ,за провизии/лоши кредити има заделени общо 345 хиляди лева ....
Уникредит има около 40-50 милиона, ДСК-то има малко над 10, а КТБ-то 345 хиляди. ПИБ има 0 де, хихихи
При 5,5 млрд отпуснати кредити и 6,7 млрд привлечени средства,най-вече депозити, картинката започва да става интересна.Таааа, кое му е доброто на отчетО?
Георги Христов, Венцислав Върбанов и Красимир Методиев са задържани и обвинени в подготовка за убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски, съобщи БНР, позовавайки се на свои източници.
Те са били са задържани вчера сутринта в домовете си, а обвинение им е било повдигнато вечерта.
С тях е бил задържан и четвърти човек, срещу когото обаче не са повдигнати обвинения. Предполага се, че той се е съгласил да стане свидетел на прокуратурата.
Тримата са обвинени в опит за умишлено умъртвяване на Пеевски, като деянието, пише в постановлението за привличане, е останало неизвършено поради независещи от тях причини, а именно задържането им. Не са ясни мотивите на задържаните. Опитът е за убийство е бил готвен за месец май, пишело още в постановлението.
Няма данни задържаните да са действали по поръчение на Цветан Василев,
посочи БНР. По-рано днес радиото свърза тази информация с днешните обиски в офис сграда на Цветан Василев и съобщи, че източници от разследването са казали за "Хоризонт", че публикуваната информация в електронен сайт, че мажоритарният собственик на Корпоративна търговска банка Цветан Василев се разследва за поръчителството на убийство на депутата Делян Пеевски, е вярна.
БТА също съобщи, че прокуратурата е обвинила трима души за подготовка на убийство на депутата. Агенцията се позова на два независими източника от полицията и от прокуратурата.
В официално изявление за БТА говорителят на градската прокуратура заяви само, че трима души са арестувани и обвинени за подготовка на убийство, без да конкретизира никакви имена и да обвързва тези действия на прокуратурата с конкретен случай.
Утре в Софийския градски съд предстои да бъде внесено искане тримата да бъдат задържани постоянно в ареста.
Цирка е пълен...Ганчев имаше ред, Донев, после Манчев, сега Мустака. Винаги съм си мислел, че рано или късно баницата за делене намалява и ще се наложи вадене на кирливи ризи. Съмнявам се Мустака да не е приготвил жокер, но по-интересни са не толкова депозити, а каква е експозицията му на БФБ?
Е, какво да ги чета ? Знам ги от 3 години ! Може да изтеглиш всичко без 1500 единици,(които са задължителни да остнат) като депозита си остава валиден и след това може да довнасяш !
Коментар