IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
    Големите, които бъдат орязани, ще получат акции. При добро развитие на нещата, постепенно ще си възстановят парите.
    Че те и малките могат да получат акции. При добро стечение на нещата може и на печалба да излязат
    Ама ти си искаш парите - нали?

Коментар

• Kреди Агрикол не могат ли да купят българската Kреди Агрикол/Виктория??
      Така ще дадат сигнал, че всичко, което носи марката им е неизчезващо и следващия път ще я продадат по-скъпо...
      Нали гуланьора твърдеше, че всичко е наред с тази банка?
      Няма ли желаещи да я купят???
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
        Никакво рязане.....голяма грешка ще е....богатите са гръбнака на обществото и всяко едно сиромахомилско мислене е изключително вредно. Богатите пак ще забогатеят, защото вероятно имат качества /да можеш да крадеш и да не те хванат също е качество/, но бедните винаги ще го духат под една или друга форма, така е било откакто свят светува.....НЕКА ВСЕКИ СИ ПОЛУЧИ ВСИЧКО.
        Има ЗАКОН и той трябва да се прилага.В него не пише за бедни и богати нито за тарикати.Ние или сме правова държава или сме някакво дивашко племе.Както казваш богатия има качества и е умен.Като е умен що си е договарял лични лихви по високи и защо е внасял по големи суми от гарантираните?Ма сега някой тарикати загубили и ще се прави нов закон щото и те да си вземели парите ми ще ги вземат ма от фалита.После ще фалира друга банка и пак нов закон....И така до края на света

Коментар

• Големите, които бъдат орязани, ще получат акции. При добро развитие на нещата, постепенно ще си възстановят парите.
          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

Наивник, а тук размерът не е ли прекалено голям и несъответстващ на икономиката. Не се прави че не разбираш, че има вариант на спасяване с орязване на големите срещу акции.
            Бе ти най накрая ще прочетеш ли закона“Стига волни съчинения без чертеж.В закона никъде не пише за размер на депозити прекалено голям и несъответстващ на икономиката.Закона е ясен и точен.Прилага се закона и няма какво да ми се умува.

Коментар

Ще ги съдим до дупка, ако се опитат да ни минат. Нали така? Бавничко ще стане, но какво да се прави.
              По принцип е най-добре за всички банката да се оздрави, но трябва и да ни върнат парите.
              Какво е туй чудо дето здрава банка не плаща,Ако банката е здрава тя плаща ако не е се затваря отнема се лиценза и следва фалит.Какво е туй чудо дето е оздравено и хората не разполагат с парите си?В България трябва да се научим да спазваме законите.От говорилня няма смисъл.Не може да се променят правилата по време на играта щото става нечестна.Не може да си си влагал парите при едни условия а после при други да ги получаваш.Който си е договарял лични условия или е вложил над защитените суми си носи отговорността.Във всеки договор ясно си пише фонда какво гарантира.Така че или банката се отваря и посреща тегленето на пари или се отнема лиценза и след 20 дена почва плащането на гарантираните депозити.На тези с негарантираните депозите се плаща от масата на несъстоятелността.Такава е волята на закона.Не искам да ми пишете коментари и простотии че трябвало на всички.Когато нарушаваш закони или хитруваш ще си носиш последствията а няма да се сополивиш по форуми

Коментар

Наивник, а тук размерът не е ли прекалено голям и несъответстващ на икономиката. Не се прави че не разбираш, че има вариант на спасяване с орязване на големите срещу акции.
                Нищо общо с Кипърския. Имаш Гугъл!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Не ме разбра ...
                  Прост въпрос - какво трябва да се направи ако има следващ такъв случай ?
                  Нали са за това държавниците - да не мислят ден за ден. Липсата на превенция е индикатор за бъдещи проблеми - във всяка една сфера.
                  Или казваш гарантирано няма да има ? Или пък няма да те е грижа тогава ?
                  Какво трябва да се направи ли? Ти знаеш ли колко народ лапа в БНБ от твоите и мои данъци??? Ами, да започнат да работят най-накрая!!!!

Коментар

Нормален е размера.....съобразен с голямото недоверие на българите към системата......а ако сега орежат негарантираните, после размера трябва да го вдигнат на 1млн.....и с оглед на ситуацията ще си е изцяло съобразен

Коментар

Казвам, че размерите на парите са огромни спрямо БВП. Казвам, че може да се наложи да се реже - над гарантираните. Защото по закон гарантираните са гарантирани. Затова давам примера с Кипър. Това е нещо различно от фалит.
                      Друг е въпросът ако големите решат да съдят дъжавата за останалата част от парите.
                      Никакво рязане.....голяма грешка ще е....богатите са гръбнака на обществото и всяко едно сиромахомилско мислене е изключително вредно. Богатите пак ще забогатеят, защото вероятно имат качества /да можеш да крадеш и да не те хванат също е качество/, но бедните винаги ще го духат под една или друга форма, така е било откакто свят светува.....НЕКА ВСЕКИ СИ ПОЛУЧИ ВСИЧКО.

Коментар

• Наивник, а тук размерът не е ли прекалено голям и несъответстващ на икономиката. Не се прави че не разбираш, че има вариант на спасяване с орязване на големите срещу акции.
                        Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                          и аз не съм боледувал от 10 год., но плащам здравни осигуровки, не се знае кога и как ще се пенсионирам, но плащам и пенсионни такива, никога не съм бил безработен /и едвали ще бъда/ но плащам и във фонда за безработица, карам през дупки, но плащам за винетка .......плащам и за много други неща, за които дори не знам.....разберете, не казвам, че е редно но определено е по малкото зло..

АБСОЛЮТНО ВЯРНО !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Ти казваш в света не са платили ли? Аз казвам, че си плащат като попове. Само Кипър направи изключение, но там размерът на парите в банките беше непоносимо голям и несъответстващ по никакъв начин на икономиката.
                            Не ме разбра ...
                            Прост въпрос - какво трябва да се направи ако има следващ такъв случай ?
                            Нали са за това държавниците - да не мислят ден за ден. Липсата на превенция е индикатор за бъдещи проблеми - във всяка една сфера.
                            Или казваш гарантирано няма да има ? Или пък няма да те е грижа тогава ?
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgar Разгледай мнение
                              ХАХАХ .... АМИ ТИ АКО МИСЛИШ, ЧЕ ГЕРМАНЦИТЕ И ХОЛАНДЦИТЕ НАПРИМЕР ИСКАТ ПАРИТЕ ОТ ТЕХНИТЕ ДАНЪЦИ ДА ОТИВАТ ЗА СУБСИДИИ НА "БЪЛГАРСКИТЕ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ", КОИТО С МАНИПУЛИРАНИ ДАННИ ТОЧАТ ЛУДИ ПАРИ БЕЗ ГРАМ ЕФЕКТ ....????

И ПОСЛЕ ВСЕКИ ЦЪРВУЛ ОТ ТЕЗИ СРЕДИ СЕ КОНКУРИРА С КОМШИЯТА ЗА ПО-НАТОЧЕН МЕРЦЕДЕС, И РЕВАТ КАК НИКОЙ НЕ ГИ ПОДПОМАГА ...!?!?!?

ТИ НЕ ИСКАШ ДА "ПЛАТИШ ЗА ДЕПОЗИТИТЕ НА ОНИЯ АЛЧНИТЕ ОТ КТБ" АМА ДОКАТО ЗЛОРАДО СЕ ХИЛИШ, КАК СА ГИ ПРЕЕБАЛИ - ЩЕ ПЛАТИШ 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ПОД РАЗЛИЧНА ФОРМА В ПОСЛЕДСТВИЕ (СЪДЕБНИ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА, ЗА БЕЗРАБОТНИ ОТ ЗАСЕГНАТИ ФИРМИ И МНОГО ПЪТИ Т.Н...))

АЗ ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ, ТАКСИ, ВИНЕТКИ И ДР И ДА ГЛЕДАМ КАК РАЗНИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ НА ДРЕБНО СЕ ГОРДЕЯТ, ЧЕ СА МИНАЛИ МЕТЪР ? ПРОСТО ТАКА ФУНКЦИОНИРА ВСЯКА ДЪРЖАВА И НИКОЙ НЕ НИ ПИТА..
                              +1
                              и това е вярно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                На мен не ми се плаща за цигани, не ми се плаща за държавни служители, не ми се плаща и за гарантираните депозити, не ми се плаща за субсидии в земеделието, но плащам, плащам, плащам
                                и аз не съм боледувал от 10 год., но плащам здравни осигуровки, не се знае кога и как ще се пенсионирам, но плащам и пенсионни такива, никога не съм бил безработен /и едвали ще бъда/ но плащам и във фонда за безработица, карам през дупки, но плащам за винетка .......плащам и за много други неща, за които дори не знам.....разберете, не казвам, че е редно но определено е по малкото зло..

Коментар

Working...
                                X