IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    Иван Костов: БНБ и правителството могат да спасят КТБ
    .......ако поискат
    видео
    да се гледа задължително внимателно
    http://www.investor.bg/bulgaria-on-a...at-ktb,174782/
    ТАТО, сценката с КТБ повдига много въпроси:
    1-во на 17-ти КТБ обявява, че има ликвидни затруднения и иска с писмо от БНБ да бъде поставена под специален надзор.
    2. В неделя - Искров обяви национализация. Днес - национализацията малко се отлага - първо ще бъдат поканени акционерите да увеличат капитала. За мен тук има два смущаващи момента - първо инициативата е на КТБ и шефовете и говорят за проблеми с ликвидността. Днес обаче става ясно, че е необходим капитал - или с други думи - активите на банката не стигат за да се покрият задълженията й - демек банката е неплатежоспособна.
    От цялата тази поредица ми се струва, че или в БНБ са идиоти и въобще не вдяват какви ги вършат или проблема е доста по голям и действат пожарникарската защото има и други бамки на които балансите и ликвидността им са аха-аха да утиди коня в ряката.
    Ако е една, ще я спасят както казва ИванЛостов ама ако са повечко

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Не бе! Не се заяждам. Гледах на клавиатурата дали може да е случайна грешка, ама буквите не са толкова близо.
      Пък и точно с тебе за какво да се заяждам. Ти не си от хората, с които се заяждам.
      Майтап да става, клавиатурата го играе много умна и ще да се сменява май.
      Та да, ако някой скоро е бил на свиждане - да сподели. Би бил интересен факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Анджък, само дан' съ й заяждал другаря Гигов.
        Не бе! Не се заяждам. Гледах на клавиатурата дали може да е случайна грешка, ама буквите не са толкова близо.
        Пък и точно с тебе за какво да се заяждам. Ти не си от хората, с които се заяждам.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          мисля Лафка
          Анджък, само дан' съ й заяждал другаря Гигов.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Какво е Ланка?
            Ланкам като бръщолевя глупости ли?
            мисля Лафка

Коментар

Преди малко чух, че в Софийския отворили Ланка.
              Не знам доколко е достоверно, но дали не подготвя ТЕРЕН за някои другари?
              Какво е Ланка?
              Ланкам като бръщолевя глупости ли?

Коментар

Преди малко чух, че в Софийския отворили Ланка.

Коментар

• Преди малко чух, че в Софийския отворили Ланка.

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                    draznitel_3, каква ти е целта с писането в тази тема? Не виждам някой да те пита за "експертното" мнение.
                    Що за въпрос? Че самият му никнейм е отговор на въпроса ти.
                    Този потребител беше баннат само за една вечер около 20 пъти и всеки път излизаше с поредния ник след една-две минути. Това е един от множеството никове.
                    Той е дразнител. Не му обръщай внимание.

Коментар

• draznitel_3, каква ти е целта с писането в тази тема? Не виждам някой да те пита за "експертното" мнение.

Коментар

• Иван Костов: БНБ и правителството могат да спасят КТБ
                        .......ако поискат
                        видео
                        да се гледа задължително внимателно
                        http://www.investor.bg/bulgaria-on-a...at-ktb,174782/
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• http://www.banker.bg/?Channel=3&Cate...Article=498616
                          И ударът срещу КТБ ли ще е с неизвестен извършител?

Интересно защо прокуратурата не е образувала още дело за удара срещу Корпоративна търговска банка. Направи го за несъществуващ опит за убийство, уличил мажоритарния й собственик Цветан Василев като поръчител. Повдигна обвинение срещу подуправителя на БНБ Цветан Гунев, нямайки очи да го съобщи публично, та трябваше да ни осведоми анонимен информатор. Да обвиниш лековато шефа на банковия надзор е като да оповестиш публично, че банковата система е безнадзорна.

Не е много по-различно от това държавното обвинение да обвини потайно самия главен прокурор за това, че се е намесвал по някое дело или че е пречел за образуване на друго. Ако главният прокурор осъществява по конституция върховен надзор за законност, Гунев правеше същото по отношение на банковия сектор. Всеки, който е сложил някой лев настрана, да реши за себе си кой от двамата му е по-важен.

Бившият премиер Иван Костов окачестви повдигането на обвинения срещу подуправител на БНБ като "абсурдно". Такова нещо не се е случвало никъде в света. С нахлуването си в КТБ като слон в стъкларски магазин(метафората е от нас - б. а.) прокуратурата разстройвала доверието в националната банка. За капак Костов нарече станалото "нападение срещу финансовата система на страната". Ако са искали просто да проверят дейността на банковия надзор, е трябвало да го направят с вътрешни комисии и извън вниманието на обществото и медиите. Така де, каква експертиза имат дознателите от МВР в тази насока?

Ако наистина става въпрос за нападение срещу финансовата система на страната, се питаме защо никой не го разследва. Дали причината не е в опасността разследващите да бръкнат точно там, където трябва. Ако, разбира се, им стиска.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                            Наистина най-странно и непонятно за мен е защо го няма Цецо Василев, защо се е скрил във Виена или където е, а не идва тук да оправя проблемите и да преговаря и да търси решения. Да се среща в БНБ, в МФ, с когото трябва.
                            Единствено може да се оправдае отсъствието му, ако намери инвеститор, който да дойде да помогне.
                            Отговорът според мен е,че тука Пеевски-Доган са овладели МВР,ДАНС и Прокуратурата донякъде и му готвят активно мероприатие.

Гея се е сврял в миша дупка сакън да не се сети елетората, че уж той и доган управляват. Боко вече предвкусва следващата порция милиони, с които ще глоби Пеевски... а Ц.В. ще е жертвения агнец както излиза.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• И при мен се отваря.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                                Не се отваря?!
                                отваря се ТАТОвото малко наверно требе комп.грамотност
                                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Working...
                                X