IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Владето днес обясняваше,че скока на тока нямало да се отрази по никакъв начин на цените на останалите стоки и услуги.Може да е слънчасал.
    Нищо му няма на Владето, просто е чел вчерашното изявление на бъдещото премиер, да се свети името Му. Обеща да свали тока с 50% така че тия 10% от 1 Окт, няма как да окажат каквото и да е влияние на цените.

Коментар

Хуу де, аз реших да бъда малко по-тактичен.Ама го викат по участия, защото прави панаир - абе нещо като Митьо Пищова, ама опитва да говори за икономика и финанси.
      Имам приятели телевизионни журналисти и съм ги питал - защо каните тези хора, дето не могат да си намерят задника с двете ръце, ако е тъмно. И отговора винаги е - ами никой друг не се навива. Има си едни абонирани коментатори, които са навити да се излагат публично. Може би защото не разбират че се излагат и те си се въртят навсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
        Той винаги си е бил слънчасал. Просто в добри времена не се забелязва.
        Хуу де, аз реших да бъда малко по-тактичен.Ама го викат по участия, защото прави панаир - абе нещо като Митьо Пищова, ама опитва да говори за икономика и финанси.

Коментар

Владето днес обясняваше,че скока на тока нямало да се отрази по никакъв начин на цените на останалите стоки и услуги.Може да е слънчасал.
          Той винаги си е бил слънчасал. Просто в добри времена не се забелязва.

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
            Когато върнат парите съм решил да си купя Кемпер ,ще си открия сметка в Дойчебанк -на това повече вярвам да се случи отколкото на тези педали ...човек скъта някой лев и се почва..имот дърво,злато пада,фонд в канала,БАНКИТЕ вече разбрахме, няма спокойствие в тази държава -обмислям да спра да плащам данъци и други такива ,ще разкарам всичко от мое име ....квото стане-това вече направиха 2500000 българи
            А добро утро, след 25 години се сети.

Коментар

Да, тоя в последно време съвсем се хъмна и ниже бисер след бисер.

Ама нали си говори по мобифона с Изкруф, може да са си дружки и да пее вече в хора на БНБ.

След КТБ-то намалих БГ банките и ми е по-хепи. От догодина намалявам и данъците

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
                Владимир Каролев!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                  Владимир Каролев!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Относно изплащането на влоговете в КТБ под 100 000 евро, той коментира, че когато започне изплащането на пари, те няма да бъдат изплатени веднага, а в рамките на 1 до 3 месеца.
                    http://www.focus-news.net/news/2014/...ta-na-bnb.html
                    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                      Бойко Борисов пред Ройтерс: Рано е да се реши дали КТБ да бъде спасена

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4330851

Аре тоя пак се отметна
                      Айде бееееееее, ахахахаха, от доста време не се ядосвам, а само се смея

Слави Трифонов - Нема такава държава
                      https://www.youtube.com/watch?v=LA8lyQoxGgw

Поздравче

Коментар

• Бойко Борисов пред Ройтерс: Рано е да се реши дали КТБ да бъде спасена

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4330851

Аре тоя пак се отметна

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнение
                          Батенца, да се надяваме, че ще има ново правителство, защото ако не се сформира такова става много лошо. Според мен първото заседание на 43-тото НС в най-добрия случай ще е на 13 или 14.10.2014 . Там нещата ще започнат от кота 0. Просто изгубихме повече от 3 месеца.
                          Според мен причината за моткането на БНБ е липсата на пари във фонда и в държавата като цяло. Поради това липсата на пари се обвързва с липсата на парламент, с правомощия да вземе заем. Ако в момента имаше действащо правителство нещата щяха да се развият по-бързо. Това трябва да е било ясно и на този , който направи атаката към КТБ и ПИБ. Момента беше избран много точно.
                          Когато върнат парите съм решил да си купя Кемпер ,ще си открия сметка в Дойчебанк -на това повече вярвам да се случи отколкото на тези педали ...човек скъта някой лев и се почва..имот дърво,злато пада,фонд в канала,БАНКИТЕ вече разбрахме, няма спокойствие в тази държава -обмислям да спра да плащам данъци и други такива ,ще разкарам всичко от мое име ....квото стане-това вече направиха 2500000 българи

Коментар

• Батенца, да се надяваме, че ще има ново правителство, защото ако не се сформира такова става много лошо. Според мен първото заседание на 43-тото НС в най-добрия случай ще е на 13 или 14.10.2014 . Там нещата ще започнат от кота 0. Просто изгубихме повече от 3 месеца.
                            Според мен причината за моткането на БНБ е липсата на пари във фонда и в държавата като цяло. Поради това липсата на пари се обвързва с липсата на парламент, с правомощия да вземе заем. Ако в момента имаше действащо правителство нещата щяха да се развият по-бързо. Това трябва да е било ясно и на този , който направи атаката към КТБ и ПИБ. Момента беше избран много точно.

Коментар

• Ако до два месеца не се отговори отиваме в Европейския съд, допълни тя.

Откакто се случи това с КТБ, никой не говори ясно. Ако хората искат депозитите си, те са в правото да го направят. Най-добрият коалиционен партньор на българските граждани е Европейската комисия, кой иначе ще имо помогне, коментира Кунева наказателната процедура във връзка с КТБ.
                              http://frognews.bg/news_76903/Protse...o-sreshtu-KTB/
                              Last edited by Cleo; 25.09.2014, 18:15.

Коментар

• Служителките в НАП ми казаха, че имало много случаи.

Коментар

Working...
                                X