Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеХуу де, аз реших да бъда малко по-тактичен.Ама го викат по участия, защото прави панаир - абе нещо като Митьо Пищова, ама опитва да говори за икономика и финанси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТой винаги си е бил слънчасал. Просто в добри времена не се забелязва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеВладето днес обясняваше,че скока на тока нямало да се отрази по никакъв начин на цените на останалите стоки и услуги.Може да е слънчасал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнениеКогато върнат парите съм решил да си купя Кемпер ,ще си открия сметка в Дойчебанк -на това повече вярвам да се случи отколкото на тези педали ...човек скъта някой лев и се почва..имот дърво,злато пада,фонд в канала,БАНКИТЕ вече разбрахме, няма спокойствие в тази държава -обмислям да спра да плащам данъци и други такива ,ще разкарам всичко от мое име ....квото стане-това вече направиха 2500000 българи
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеВладето днес обясняваше,че скока на тока нямало да се отрази по никакъв начин на цените на останалите стоки и услуги.Може да е слънчасал.
Ама нали си говори по мобифона с Изкруф, може да са си дружки и да пее вече в хора на БНБ.
След КТБ-то намалих БГ банките и ми е по-хепи. От догодина намалявам и данъците
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнениеВладимир Каролев!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
-
Относно изплащането на влоговете в КТБ под 100 000 евро, той коментира, че когато започне изплащането на пари, те няма да бъдат изплатени веднага, а в рамките на 1 до 3 месеца.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеБойко Борисов пред Ройтерс: Рано е да се реши дали КТБ да бъде спасена
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4330851
Аре тоя пак се отметна
Слави Трифонов - Нема такава държава
https://www.youtube.com/watch?v=LA8lyQoxGgw
Поздравче
Коментар
-
Бойко Борисов пред Ройтерс: Рано е да се реши дали КТБ да бъде спасена
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4330851
Аре тоя пак се отметна
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнениеБатенца, да се надяваме, че ще има ново правителство, защото ако не се сформира такова става много лошо. Според мен първото заседание на 43-тото НС в най-добрия случай ще е на 13 или 14.10.2014 . Там нещата ще започнат от кота 0. Просто изгубихме повече от 3 месеца.
Според мен причината за моткането на БНБ е липсата на пари във фонда и в държавата като цяло. Поради това липсата на пари се обвързва с липсата на парламент, с правомощия да вземе заем. Ако в момента имаше действащо правителство нещата щяха да се развият по-бързо. Това трябва да е било ясно и на този , който направи атаката към КТБ и ПИБ. Момента беше избран много точно.
Коментар
-
Батенца, да се надяваме, че ще има ново правителство, защото ако не се сформира такова става много лошо. Според мен първото заседание на 43-тото НС в най-добрия случай ще е на 13 или 14.10.2014 . Там нещата ще започнат от кота 0. Просто изгубихме повече от 3 месеца.
Според мен причината за моткането на БНБ е липсата на пари във фонда и в държавата като цяло. Поради това липсата на пари се обвързва с липсата на парламент, с правомощия да вземе заем. Ако в момента имаше действащо правителство нещата щяха да се развият по-бързо. Това трябва да е било ясно и на този , който направи атаката към КТБ и ПИБ. Момента беше избран много точно.
Коментар
-
Ако до два месеца не се отговори отиваме в Европейския съд, допълни тя.
Откакто се случи това с КТБ, никой не говори ясно. Ако хората искат депозитите си, те са в правото да го направят. Най-добрият коалиционен партньор на българските граждани е Европейската комисия, кой иначе ще имо помогне, коментира Кунева наказателната процедура във връзка с КТБ.Last edited by Cleo; 25.09.2014, 18:15.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
Коментар