IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Ако не се лъжа обявиха 3 месеца надзор, както и отваряне на 21, т.е. не е проблем да се оперира.
    Не виждам как въобще това ще е възможно технически.

Коментар

Ако не се лъжа обявиха 3 месеца надзор, както и отваряне на 21, т.е. не е проблем да се оперира.
      Нищо подобно.Обявиха отваряне на 21 ама ако им гласуват закона.Бойко отказа кумангите и те се ослушват.На 21 няма да има никакво отваряне

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        ,,Срещу КТБ се извършва нападение, което цели пълна финансова дестабилизация на страната и падане на валутния борд. Тезата е нА Иван Костов, който във вторник пред bTV не изключи повторение на сценария от 1996 година, който включва апетити за придобиване на КТБ на безценица по образеца на Първа частна банка. http://btvnews.bg/article/bulgaria/aferata-ktb-4.html
        Иван Костов е в тежък конфликт на интереси за КТБ

http://www.capital.bg/politika_i_iko...teresi_za_ktb/

Коментар

• ,,Срещу КТБ се извършва нападение, което цели пълна финансова дестабилизация на страната и падане на валутния борд. Тезата е нА Иван Костов, който във вторник пред bTV не изключи повторение на сценария от 1996 година, който включва апетити за придобиване на КТБ на безценица по образеца на Първа частна банка. http://btvnews.bg/article/bulgaria/aferata-ktb-4.html
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Може в края на седмицата в последния момен просто да споделят някое ново предпоследно решение
            Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
              Абе то решението е добро на първо четене,ама кво правим депозитантите на който ни трябват парите ????
              Срока е 6 месеца,което прави още 5 или около 20 декември.

На Коледа ще ни дадат парите

Аз мисля че трябва има някаква компенсация !!!
              Отделно има хиляди фирми който имат пари в банката и им трябва ликводност? кво правим с тях ?

БНБ ако бяха наляли малко ликвидност в КТБ на 20 нямаше и да я затворят ,сега заради тея кенефи 1 тон пари ще спят /буквално/
              Искам обещетение че не мога да си изтегля парите !
              О не бързай със срокове.Колко му е да променят закона и да вдигнат срока.Ето това имах впредвид когато говорех на равновесие че на борсите си има работа с едни другари които му знаят картите и могат да променят правилата.....по време на играта

Коментар

Аз съм тъп и не вдявам нищо или...?
                Пишат надзора е както е обявено изначало 3 месеца, с максималния срок от 6 месеца.
                Никъде не видях да са рекли няма да ви плащаме и т.н.
                Може и да съм тъп, знам ли.
                Ако никъде не пише нещо за плащането,значи няма да се плаща
                "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                  Ти май не разбираш какво става. Радваш се че ще има специален надзор още (поне) 2 месеца но това значи че никакви пари няма да видиш докато не свърши специалния надзор.

Коментар

• Любовта на Вежди Рашидов и други нашенци към политиката и кражбите от джоба ни, струваше към 3 000 - 5 000 лв. за последните години, от увеличени сметки за ток и акцизи върху цигарите. Злорадстваха гадините! Е, на Вежди Рашидов тази любов и злорадство ще струва сега 2 299 000 лв. след като си изтегли това което му се полага по закон. Честито! Алчно дупе, кръв сере!
                    Last edited by Jay Gould; 15.07.2014, 13:37.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                      Всъщност са 6 месеца но дори 3 влизат в дефиницията ми за "дълго време". Аз досега бях изнервен дето си мислех че на 21 си вземам парите, ако трябва да чакам още 3 месеца, съвсем ще изпуша
                      От нерви няма смисъл.Търпение.Единственото нещо което не предвидих е че тия идиоти могат да променят закона когато настъпи такова събитие.Въпреки че критикувах равновесния точно за същото.Ма ще го преживея.Аз съм до тук с банките в България.С комунисти мутри фесове ченгета дудци и крадци повече работа си нямам.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                        Сериозно, какво ще се прави на 21 Юли?
                        Ще може ли човек да отиде до Агрикола и да тегли, или няма да може?
                        Нали така бяха казали?
                        Ти май не разбираш какво става. Радваш се че ще има специален надзор още (поне) 2 месеца но това значи че никакви пари няма да видиш докато не свърши специалния надзор.

Коментар

• Аз съм тъп и не вдявам нищо или...?
                          Пишат надзора е както е обявено изначало 3 месеца, с максималния срок от 6 месеца.
                          Никъде не видях да са рекли няма да ви плащаме и т.н.
                          Може и да съм тъп, знам ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                            "Първоначално изпратено от LuckyYou
                            gtom още един провокативен коментар и си опечен! ..... Прдупреждавам те - още един подобен смешен коментар и си опечен!"

Охо тук има някой който може да Ви опече, браво бе - ШАМПИОН!

БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ В ИЗКАЗВАНИЯТА ДА НЕ ВИ ОПЕКАТ!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                              Ти сериозно ли?
                              Нали има гаранции поне за тези с до 100к евро?
                              Техните гаранции аз не ги признавам !!! На думи не вярвам на никой !
                              Ще повярвам че имам гаранция САМО и ЕДИНСТВЕНО като си взема парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                                жестока история

Нещо искаш да ми каже, А?!
                                Смачкай боклука!

Коментар

Working...
                                X