IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    КОГАТО ДЪРЖАВАТА ПОРАБОТИ И ЕДНА СЕКУНДА ЗА МОЕТО БЛАГО, ще си помисля дали и дължа нещо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Държавата постоянно и неуморно работи за твоето благо, не бъди неблагодарник.
    Кой те ръководи и управлява? Кой ти осигурява инфраструктурата и куп административни услуги? Кой? Филанкишията ли?
    Затова и сме длъжни, като граждани да бъдем партиоти и да подкрепяме държавата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bg_stoycho Разгледай мнение
      1. Тези 3м от днес ли почват да текът или от миналия месец? Може ли да продължат на 6м?
      2. После след 3 - 6м ако дадат право на акционерите да попълнят липсите колко месеца имат право да се бавят и да попълват и набират средства - месец-два-три?

3. Ако не попълнят акционерите , бнб за колко месеца ще им отнеме лиценза по закон ?

4. Накрая знаем само че като е отнет лиценза фонда до 20 а може и до 30 дни започва да плаща!

Някой юрист или икономист да се изкаже коректно по случая, без излишни неща!Важно е хората да знаят точно и ясно всичко !

Трите месеца започнаха да текат от 20 юни, на 20 септември може да се удължи срока с още 3 месеца. След това БНБ трябва да вземе решение какво ще прави с банката, ако и отнеме лиценза, от датата на отнемане на лиценза започват да текат 30 дни, и след тях ще може да се теглят парите от Фонда за гарантиране на влоговете чрез определената за целта банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Равновестни ми тези дето са си дали парите в Агрикола и техните ли са личен проблем а тези в пиба.Ми онези в братята Лемън.
        Разбира се че е личен. Това е техен избор, последствията са си за тях. Лемън не бе спасен, акционерите им духаха супата. Лемън нямаше депозити - тя е инвестиционна банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
          малко ги подстригаха все пак, май а? особенно в Кипър.. не помня колко %
          В Кипър не просто постригваха ами направо си беше сеч. Но това беше защото нямаха пукнато евро, ставаше въпрос за банкова система с активи 8 пъти БВП и никой не искаше да им дава заем освен ако не секат. Като няма кинти естествено е някой да изяде дървото. И в Кипър едва наскоро им разрешиха да теглят по-големи суми и още не могат да превеждат сериозни пари в чужбина. Който дава Кипър за пример просто не е в час. Доколкото знам навсякъде другаде в ЕУ си плащаха като попове и негарантираните депозити.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            И все пак не можеш на всички да знаеш къде са си депозирали сумите.Но и да знаеш - теоретична такава ситуация е ли редна според теб - има емитента милиони, утре ги няма. Пък гони ти капиталова, че и дивиденти.
            Естествено, че няма как да знам всичко, но риска е мой и знам, че ако загубя пари, нито Костов, нито Веждито ще си извадят от джоба да ми платят загубата, затова не само не виждам логика, аз да плащам тяхната, ами смятам това за опасно, защото ако изгоря случайно по начина описан от теб, ще изгоря максимум с акциите една компания (не дай боже ако съм пропуснал нещо), но ако се пънем да плащаме на всички, може аз да изгоря с всичко. Значи джентълмени, ако случайно не им платим, а си вземат депозитите само до гарантирания размер, се очертава добро бъдеще за пазара на акциите на БФБ , въпреки, че риска се качва с 20%, но което е приемлив риск щом не е над тези проценти и обещава печалби и растеж. Обаче ако платим всичко, риска скача на 80%, което вече застрашава скромните ни интереси.
            Last edited by Jay Gould; 15.07.2014, 15:13.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              БНБ мълчи
              KPMG мълчи
              ОIF мълчи
              Credit Agricole SA мълчи
              ВТБ мълчи

Само тъпите политици и ние мишоците се изяждаме един друг

Само ФИЗИЧЕСКА ЛИКВИДАЦИЯ на определени туморни части, би позволила на това подобие на държава да продължи съществуването си. Ама истинска ликвидация...като се почне от беловодските пътища и нататък.

Коментар

Има едни, вчера ги размятахме, но от 2013, не виждам нова покрай ОСА от 11 юни.
                Моята е от 2012

Коментар

• БНБ мълчи
                  KPMG мълчи
                  ОIF мълчи
                  Credit Agricole SA мълчи
                  ВТБ мълчи

Само тъпите политици и ние мишоците се изяждаме един друг

Коментар

• 1. Тези 3м от днес ли почват да текът или от миналия месец? Може ли да продължат на 6м?
                    2. После след 3 - 6м ако дадат право на акционерите да попълнят липсите колко месеца имат право да се бавят и да попълват и набират средства - месец-два-три?

3. Ако не попълнят акционерите , бнб за колко месеца ще им отнеме лиценза по закон ?

4. Накрая знаем само че като е отнет лиценза фонда до 20 а може и до 30 дни започва да плаща!

Някой юрист или икономист да се изкаже коректно по случая, без излишни неща!Важно е хората да знаят точно и ясно всичко !

Коментар

• Първоначално изпратено от paran Разгледай мнение
                      Защото тук говорим за държавни ценности, а не за твоята угода.
                      Трябва да бъдем патриоти и да стабилизираме държавата и банките. Все пак 300лв. не е някаква голяма сума, Все едно си работил 2 дена за благото на държавата и народа.
                      КОГАТО ДЪРЖАВАТА ПОРАБОТИ И ЕДНА СЕКУНДА ЗА МОЕТО БЛАГО, ще си помисля дали и дължа нещо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Старателно съм се стремил да заобикалям с акциите някои банки и компании и целенасочено да търся други.
                        И все пак не можеш на всички да знаеш къде са си депозирали сумите.
                        Но и да знаеш - теоретична такава ситуация е ли редна според теб - има емитента милиони, утре ги няма. Пък гони ти капиталова, че и дивиденти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Ти що не ме черпиш една вечеря в Капитан Кук, ами искаш аз да ти давам 300 лв.
                          Защото тук говорим за държавни ценности, а не за твоята угода.
                          Трябва да бъдем патриоти и да стабилизираме държавата и банките. Все пак 300лв. не е някаква голяма сума, Все едно си работил 2 дена за благото на държавата и народа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Някой да има по прясна книга на акционерите?

Има едни, вчера ги размятахме, но от 2013, не виждам нова покрай ОСА от 11 юни.

Коментар

..
                              Старателно съм се стремил да заобикалям с акциите някои банки и компании и целенасочено да търся други.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Това ама изобщо не е вярно. Всеки който НЕ СИ Е ДАЛ парите на КТБ, въпреки високите лихви е решил че не си заслужава риска да държи парите там.

Тези които са решили да поемат този риск това си лично техен проблем. На никой друг. И е редно да си поемат лично техните загуби.
                                Равновестни ми тези дето са си дали парите в Агрикола и техните ли са личен проблем а тези в пиба.Ми онези в братята Лемън.

Коментар

Working...
                                X