Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от paran Разгледай мнениеДържавата постоянно и неуморно работи за твоето благо, не бъди неблагодарник.
Кой те ръководи и управлява? Кой ти осигурява инфраструктурата и куп административни услуги? Кой? Филанкишията ли?
Затова и сме длъжни, като граждани да бъдем партиоти и да подкрепяме държавата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеТрите месеца започнаха да текат от 20 юни, на 20 септември може да се удължи срока с още 3 месеца. След това БНБ трябва да вземе решение какво ще прави с банката, ако и отнеме лиценза, от датата на отнемане на лиценза започват да текат 30 дни, и след тях ще може да се теглят парите от Фонда за гарантиране на влоговете чрез определената за целта банка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от paran Разгледай мнениеДържавата постоянно и неуморно работи за твоето благо, не бъди неблагодарник.
Кой те ръководи и управлява? Кой ти осигурява инфраструктурата и куп административни услуги? Кой? Филанкишията ли?
"Кой ти осигурява инфраструктурата и куп административни услуги? Кой? Филанкишията ли?" - И ЗА ТОВА МАЙ СЪМ СИ ПЛАТИЛ.....
Ако държавата се управляваше от патриоти и свестни специалисти, щеше да прилича поне на Чехия. Хайде да не ми ги хвалиш тия крадливите партизани...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениеАбе колега, ти за коя държава говориш , ако не е тайна
Коментар
-
Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнениеОрешарски каза,че ще подаде оставка 1-2 дни след "специалната" дата 21.06.Е,сега вече тази дата не е специална.И ко прайм ся?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеA?!
Коментар
-
Коментар
-
A?!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЕстествено, че няма как да знам всичко, но риска е мой и знам, че ако загубя пари, нито Костов, нито Веждито ще си извадят от джоба да ми платят загубата, затова не само не виждам логика, аз да плащам тяхната, ами смятам това за опасно, защото ако изгоря случайно по начина описан от теб, ще изгоря максимум с акциите една компания (не дай боже ако съм пропуснал нещо), но ако се пънем да плащаме на всички, може аз да изгоря с всичко. Значи джентълмени, ако случайно не им платим, а си вземат депозитите само до гарантирания размер, се очертава добро бъдеще за акциите на БФБ, въпреки, че риска се качва с 20%, но което е приемлив риск щом не е над тези проценти.
Описаното като цяло съм съгласен с него, но утре се оказва, че Киро е набутал кинтите в Корпа - пара йок, дупки бол, потоп също. Не съм и аз фен да се плати от моя джоб, средно 500-600 лв. на 7 млн. души, АКО бягат 3.5 млрд., но и 100 лв. да са - солидарното им плащане ще е пак като здравното ни осигуряване - плащат само белите.
Та между двата варианта панацеята е именно наливане от настоящи и бъдещи акционери, те ми говорят да гърмят милиони или да плащаме ние милиарди. И що - да може бея да трупа активи с обезцените си кредити.
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМоята е от 2012
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=uD...aUKCyOK1983745
Коментар
-
Първоначално изпратено от bg_stoycho Разгледай мнение1. Тези 3м от днес ли почват да текът или от миналия месец? Може ли да продължат на 6м?
2. После след 3 - 6м ако дадат право на акционерите да попълнят липсите колко месеца имат право да се бавят и да попълват и набират средства - месец-два-три?
3. Ако не попълнят акционерите , бнб за колко месеца ще им отнеме лиценза по закон ?
4. Накрая знаем само че като е отнет лиценза фонда до 20 а може и до 30 дни започва да плаща!
Някой юрист или икономист да се изкаже коректно по случая, без излишни неща!Важно е хората да знаят точно и ясно всичко !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bg_stoycho Разгледай мнение1. Тези 3м от днес ли почват да текът или от миналия месец? Може ли да продължат на 6м?
2. После след 3 - 6м ако дадат право на акционерите да попълнят липсите колко месеца имат право да се бавят и да попълват и набират средства - месец-два-три?
3. Ако не попълнят акционерите , бнб за колко месеца ще им отнеме лиценза по закон ?
4. Накрая знаем само че като е отнет лиценза фонда до 20 а може и до 30 дни започва да плаща!
Някой юрист или икономист да се изкаже коректно по случая, без излишни неща!Важно е хората да знаят точно и ясно всичко !
Накрая като дойде ден за фалит или отваряне ще кажат - налагаме банкова ваканция за КТБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеВ Кипър не просто постригваха ами направо си беше сеч. Но това беше защото нямаха пукнато евро, ставаше въпрос за банкова система с активи 8 пъти БВП и никой не искаше да им дава заем освен ако не секат. Като няма кинти естествено е някой да изяде дървото. И в Кипър едва наскоро им разрешиха да теглят по-големи суми и още не могат да превеждат сериозни пари в чужбина. Който дава Кипър за пример просто не е в час. Доколкото знам навсякъде другаде в ЕУ си плащаха като попове и негарантираните депозити.
ТОВА НЕЩО НЕ СЕ Е ПРАВИЛО НИКЪДЕ
Коментар
Коментар