If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Не виждам нищо нагло. По-добре е да има за всички по малко, отколкото само за бедните по много. У нас е прието да се насърчават богатите, с ниски данъци като плоския например и да се събират повече пари от бедните, като с високия ДДС 20% дори за храни. Добре е че имаме последователна политика.
Колега, в териториите наричани държави се спазват правила наречени ЗАКОНИ.В закона пише,че лихвата се изплаща.Разни некомпетентни политици се упражняват в говорене и това ме дразни.Хванах иронията.
Много нагли тия нашите политици бе!
Чета изказвания на Гечев и Лилито Павлова,че нямало да се изплащат лихвите по депозитите и до 196к.Много са нагли тия хора бе! Има си закон!Колко дела ще има заведени......... Червените цървули нямат спирка!
Не виждам нищо нагло. По-добре е да има за всички по малко, отколкото само за бедните по много. У нас е прието да се насърчават богатите, с ниски данъци като плоския например и да се събират повече пари от бедните, като с високия ДДС 20% дори за храни. Добре е че имаме последователна политика.
Инвестирайте в България тук парите са ви в най-сигурната банкова система и всяко евро от тях се знае от прокуратурата къде е. А съдът прави всичко възможно да се чувствате спокойни че прокуратурата наистина знае колко пари пази - и за това дори няма нужда да сте правили престъпление.
Чета изказвания на Гечев и Лилито Павлова,че нямало да се изплащат лихвите по депозитите и до 196к.Много са нагли тия хора бе! Има си закон!Колко дела ще има заведени.........
Ми мноо ясно . Нали ако платят лихвите на тиа дребните риби, нема да има за главниците на глаДниците За "майката" дето викаше бойко
А като купи с парите от КТБ койни, в GOXа ли ги сложи?
Защо да тегля пари от банка и да ги държа по некви фалшиви японски борси който имаха по 2 седмици забавяния с кеш тегленията ???
Не намирам логиката.
Или това е много глупав и тъпашки опит за някакво затапване
Чета изказвания на Гечев и Лилито Павлова,че нямало да се изплащат лихвите по депозитите и до 196к.Много са нагли тия хора бе! Има си закон!Колко дела ще има заведени......... Червените цървули нямат спирка!
Ееее, вие почнахте като Бойко баси. Пада тайната за кредитополучателите!
И он искал да види всички които имат кинти. Не му дреме за кредитополучателите
Добре че преди време изтеглих половината богатство от КТБ и обърнах на Биткойни .Ся си поръчах евтини ваучери от грабо.бг за морето с биткойни .Easy Game
Ликвиден съм.Парата си я пазя аз !!!
А като купи с парите от КТБ койни, в GOXа ли ги сложи?
Добре че преди време изтеглих половината богатство от КТБ и обърнах на Биткойни .Ся си поръчах евтини ваучери от грабо.бг за морето с биткойни .Easy Game
Ликвиден съм.Парата си я пазя аз !!!
Да не забравиш да си платиш данъка ;-)
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Е, че то е повече от ясно, че кредитите ще се платят. Ти съмняваш ли се?
Никога не съм се съмнявал! Откак гласуваха днес по обед пък хич .
Ама си мислА дека - когато дойдат парите от кредитите, тогава да си получат и горницата над 100 илядо евра "инвеститорите", шъ е май най-справедливо?!?
Коментар