IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
    ...
    СТИГА КОМУНИЗЪМ !
    Това казвам.
    Стига комунизъм.
    Който е инвестирал в рискова позиция да си поеме последствията.
    Нали искате Свободен пазар?
    Защо искате да накарате целият народ да плаща за тяхната грешка?

И без друго ще плати гарантираните по закон. За другото - собствена отговорност.
    И най-правилното е да потърсите отговорност от тези, които докараха нещата да се случат така.
    Извикайте Василев тук, говорете с политиците, с БНБ....какво сте тръгнали по пътя на най-малкото съпротивление - нов дълг без никакво развитие и ползи за цялата страна.
    Раята пак да си трае.
    Това точно е комунизъм!

за здравеопазването си е друга голяма тема - там, нито осигурените, нито неосигурените получават адекватна помощ.... циганите, изобщо не са големия проблем, повярвай ми
    Last edited by съни(тя); 23.07.2014, 01:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      4 млрд били за пенсии? Пенсиите и обезщетенията са 8 млрд +- някой милион!
      А здравни разноски?А като викне линейка,щото чавето реве?
      А разходи за събаряне на постройки - 40 бона е в СЗ акцията.
      А откраднат ток и вода? Тям няма загуби,загубите ние ги плащаме.
      А инвалидни пенсии? За последните 10 години от 300 хиляди са станали 1 милиард инвалидите в България! Не мога да намеря една прекрасна статистика колко ни струват циганите на година,но си далеч от истината по този въпрос.
      Това е гледане в тавана и хвърляне на цифри.
      Загубите от тока изобщо не са кой знае колко много - както може да се види от отчетите на ЕРП тата. Аз поне останах доста учуден то малкия им размер.

Както циганите така и българите не плащат за спешна помощ - това си е право по конституция. А реално българите потребяваме пропорционално доста повече спешна помощ - също така безплатно.

събаряне на постройки - всякакви се събарят. не само на цигани.
      В България има най-много 8% цигани в най-добрия случай - т.е. към 500000 човека. Ако инвалидните пенсии нарастват силно това е основно заради най-големия етнос.

Разходите по бюджет, които отиват преимуществено за цигани са точно тези помощи - където сумата е мизерна.

Така че тази глупост на БНБ ще ни струва колкото пряката издръжка на циганите за 10 години - и това ако се ограничим до гарантираните депозити.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
        Хайде холан !!!
        Разбирам и твоята простотия,ама не е необходимо,,не ме вкарвай там,моля. ! Ясно !!!
        Ние сме в рецеция,какъв ти е проблема,ааа сетих се нямаш достъп до парите в КТБ
        Това е тъжна родна картинка.Трудно ми е да не се изсмея,простотия е нали ?!
        Леж на простотията си,че хората не знаеха какво е КТБ.
        Съжалявам за всичи вас,ама ние живеем и работим в различна среда хихих
        Простотия е,че се изразяваш по този начин за българските лекари. Моите пари не са твоя работа.С написаното само показваш какъв човек си...Ако отбираше малко от икономика щеше да знаеш какъв е проблема като извадиш 1 млрд от икономиката, оставиш хиляди хора на улицата и сринеш доверието в банковата система и бизнеса.
        Ама явно си на друго ниво като ти гледам изказа...
        В гарантираните съм,но това не ми пречи да осъществявам мисловна дейност относно последствия на дадено действие или бездействие.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
          Стига си драскал тука , бе прашар ! Кво ме боли дедовия , че имаш всичко на всичко 20 000 лева и трепереш да ти не вземе '' големия вложител '' за срок от 3-4 години - 500 лв . Ше ги дадеш ... не е ли ти ясно !!! Или за покриване на Веждидовия депозит или за увеличена такса смет , или за увеличено парно ........... или за покриване на моя депозит . Ясно е !! Но и бълха те ухапала .....Кой ще усети по яко загубата - ти ...500 лева за 3-4 години или аз - 800 000 лева от раз . А и Наивник е прав .......ако аз загуба тия пари , няма да умра .........Аз съм имал Акъла да ги направа - пак ще ги направа от такива кат ' тебе !!! Загуба ли ги , обаче - такива кат тебе са м'рътви ........оставам ти за домашно ........ ЗАЩО ??!!?
          дръж по-прилично и не ми се прави на недостижимия баровец. Така като ти слушам начина на изразяване на софийски магураджия не ми се струва да си ги направил с акъл, ако въобще си ги направил. Много такива парвенюта, далавераджий паднали от високо като тебе съм видял, които впоследствие нямаха пари да си заредят луксозната кола взета на лизинг.
          Last edited by chronos; 23.07.2014, 11:37.

Коментар

Много добре казано.Ама някой май не може да сметне,че 4 млрд всяко година са далеч по-голям проблем от 1 милиард еднократно.Равновесие каза правилно,че ще влезем в рецесия,а косвените щети ще са огромни за икономиката! Пишат хора, които нямат много идея от икономика и финанси за съжаление.Тук са повече, за да поучават, да обиждат и да се подиграват на депозантите в КТБ.Типично по български.
            Тъжна,родна картинка.

Написаното е грандиозна простотия...

Хайде холан !!!
            Разбирам и твоята простотия,ама не е необходимо,,не ме вкарвай там,моля. ! Ясно !!!
            Ние сме в рецеция,какъв ти е проблема,ааа сетих се нямаш достъп до парите в КТБ
            Това е тъжна родна картинка.Трудно ми е да не се изсмея,простотия е нали ?!
            Леж на простотията си,че хората не знаеха какво е КТБ.
            Съжалявам за всичи вас,ама ние живеем и работим в различна среда хихих

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              за циганите не даваме 4 милиарда. това са социални разходи където си влизат пенсиите и 90% от разходите по това перо са си за българите. помощите за трайно безработните - единствената помощ почти изцяло насочена към цигани е 40-50 лева на месец. дори и 500 000 цигани да я получават това са под 300 милиона лева на година. Мнооого далеч от тези милиарди дето ги хвърляш.
              4 млрд били за пенсии? Пенсиите и обезщетенията са 8 млрд +- някой милион!
              А здравни разноски?А като викне линейка,щото чавето реве?
              А разходи за събаряне на постройки - 40 бона е в СЗ акцията.
              А откраднат ток и вода? Тям няма загуби,загубите ние ги плащаме.
              А инвалидни пенсии? За последните 10 години от 300 хиляди са станали 1 милиард инвалидите в България! Не мога да намеря една прекрасна статистика колко ни струват циганите на година,но си далеч от истината по този въпрос.
              Недей да гледаш само преките разходи, виж и косвените - огромни са !

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              единствената помощ почти изцяло насочена към цигани е 40-50 лева на месец. дори и 500 000 цигани да я получават това са под 300 милиона лева на година
              Детски,социални,инвалидни,енергийни помощи,приемници за ТВ им раздавахме.Доста си далеч с тези 300 милиона.
              Last edited by andy2000; 23.07.2014, 01:15.

Коментар

Много добре казано.Ама някой май не може да сметне,че 4 млрд всяко година са далеч по-голям проблем от 1 милиард еднократно.Равновесие каза правилно,че ще влезем в рецесия,а косвените щети ще са огромни за икономиката! Пишат хора, които нямат много идея от икономика и финанси за съжаление.Тук са повече, за да поучават, да обиждат и да се подиграват на депозантите в КТБ.Типично по български.
                Тъжна,родна картинка.
                за циганите не даваме 4 милиарда. това са социални разходи където си влизат пенсиите и 90% от разходите по това перо са си за българите. помощите за трайно безработните - единствената помощ почти изцяло насочена към цигани е 40-50 лева на месец. дори и 500 000 цигани да я получават това са под 300 милиона лева на година. Мнооого далеч от тези милиарди дето ги хвърляш.

Коментар

хей, хей, съни, позволи ми да ти противореча, защото явно не си ходила скоро в спешен център да видиш каква е реалността там.
                  Първо - как да има пари като има над 1.5 милиона неосигурени лица? Бачкат ама не плащат здравни осигуровки, но ПОЛУЧАВАТ здравни грижи, особено ако са цигани.
                  Второ - тотално е опорочен здравния модел - защо аз, след като плащам максимални осигуровки когато имам нужда от здравна помощ ме игнорират, защото НЕ СЪМ НАХАЛЕН (както циганите)? Ми нека фалира - не може тия дет най-много даваме, да не получаваме нищо.
                  Трето - наистина проблема с циганите е много сериозен. Сега болниците са пълни с тях. Ходят на тълпи, агресивни и нагли са!!! Само искат да вземат, без да дават. Ти това ли разбираш под работещо здравеопазване?
                  бтв, в щатите, където милиони българи ме4тая да идат, ако нямаш здравни осигуровки - даже и в спешен център не може се вредиш - чакаш!
                  Повтарям - в щатите, ако нямаш здравна застраховка може да си умреш като куче, а тук точно тия дет нищо не плащат са най-добре, докога?
                  Защо да не го направим както там?
                  СТИГА КОМУНИЗЪМ !
                  Тъжна,родна картинка.

Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                  Крадци и неграмотници,но с помоща на БГ лекарите ни превземат,убиват ни и няма оправия.
                  Написаното е грандиозна простотия...

Коментар

хей, хей, съни, позволи ми да ти противореча, защото явно не си ходила скоро в спешен център да видиш каква е реалността там.
                    Първо - как да има пари като има над 1.5 милиона неосигурени лица? Бачкат ама не плащат здравни осигуровки, но ПОЛУЧАВАТ здравни грижи, особено ако са цигани.
                    Второ - тотално е опорочен здравния модел - защо аз, след като плащам максимални осигуровки когато имам нужда от здравна помощ ме игнорират, защото НЕ СЪМ НАХАЛЕН (както циганите)? Ми нека фалира - не може тия дет най-много даваме, да не получаваме нищо.
                    Трето - наистина проблема с циганите е много сериозен. Сега болниците са пълни с тях. Ходят на тълпи, агресивни и нагли са!!! Само искат да вземат, без да дават. Ти това ли разбираш под работещо здравеопазване?
                    бтв, в щатите, където милиони българи ме4тая да идат, ако нямаш здравни осигуровки - даже и в спешен център не може се вредиш - чакаш! Защо да не го направим както там?
                    СТИГА КОМУНИЗЪМ !
                    buba4ko,ние всички заедно плащаме на ромацьорите /пиша така поради предупрежденята на някой не БГ идивиди /
                    Лошото е,че и ние и децата и родителите ни плащме за тези получовеци,то не са "инвалиди",ужаса е пълен.Крадци и неграмотници,но с помоща на БГ лекарите ни превземат,убиват ни и няма оправия.Отделно в тази държава се мотат и Наглеци знаещи само дай,искам,трябва да ми платиш на МЕН-ТЪПИЯ за невъзможността ми да Разбер що е то - Инвестиция.
                    Нещастници много !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Точно!
                      Няма пари за здравеопазване, за профилактика да не говорим, но с лека ръка заговориха /Борисов още на 3-я ден след затварянето на КТБ преди месец/ как ще взимат 5млрд, за да платят от раз!

Отделно, моля, поне тук пишещите да не се заиграват с внушения за циганите - че имало 5млрд за тях, пък за да платят Непремерения риск на тези с над гарантирания депозит, нямало.

Противопоставянето е в полза само на политиците!
                      бтв, в щатите, където милиони българи ме4тая да идат, ако нямаш здравни осигуровки - даже и в спешен център не може се вредиш - чакаш!
                      Повтарям - в щатите, ако нямаш здравна застраховка може да си умреш като куче, а тук точно тия дет нищо не плащат са най-добре, докога?
                      Защо да не го направим както там?
                      СТИГА КОМУНИЗЪМ !
                      Last edited by buba4ko; 23.07.2014, 00:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                        Ами то проблема му е точно този, че не си е купил тухли, той толкова години ги плю, а сега съжалява

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                          Я се засрами !
                          Как си позволяваш да обиждаш данакоплатците и кой по дяволите си въобразяваш,че си !?
                          Знаеш ли колко ми дреме на д@довия,че губиш пари от глупоста си ? Умник !
                          За какво ще плати всеки от нас е едно,но да развяваш наглоста си по форумите е недопустимо. След като можеш да ги изкарваш толкоз лесно парите,значи и можеш лесно да ги губиш,ама не очаквай от данъкоплатеца да ти плаща тъпата "инвестиция" наречена влог. Ясно !!!
                          Да си беше купил тухли,че от "инвестиции" е видно колко разбираш
                          Ами то проблема му е точно този, че не си е купил тухли, той толкова години ги плю, а сега съжалява

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                            Стига си драскал тука , бе прашар ! Кво ме боли дедовия , че имаш всичко на всичко 20 000 лева и трепереш да ти не вземе '' големия вложител '' за срок от 3-4 години - 500 лв . Ше ги дадеш ... не е ли ти ясно !!! Или за покриване на Веждидовия депозит или за увеличена такса смет , или за увеличено парно ........... или за покриване на моя депозит . Ясно е !! Но и бълха те ухапала .....Кой ще усети по яко загубата - ти ...500 лева за 3-4 години или аз - 800 000 лева от раз . А и Наивник е прав .......ако аз загуба тия пари , няма да умра .........Аз съм имал Акъла да ги направа - пак ще ги направа от такива кат ' тебе !!! Загуба ли ги , обаче - такива кат тебе са м'рътви ........оставам ти за домашно ........ ЗАЩО ??!!?
                            Я се засрами !
                            Как си позволяваш да обиждаш данакоплатците и кой по дяволите си въобразяваш,че си !?
                            Знаеш ли колко ми дреме на д@довия,че губиш пари от глупоста си ? Умник !
                            За какво ще плати всеки от нас е едно,но да развяваш наглоста си по форумите е недопустимо. След като можеш да ги изкарваш толкоз лесно парите,значи и можеш лесно да ги губиш,ама не очаквай от данъкоплатеца да ти плаща тъпата "инвестиция" наречена влог. Ясно !!!
                            Да си беше купил тухли,че от "инвестиции" е видно колко разбираш

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Точно!
                              Няма пари за здравеопазване, за профилактика да не говорим, но с лека ръка заговориха /Борисов още на 3-я ден след затварянето на КТБ преди месец/ как ще взимат 5млрд, за да платят от раз!

Отделно, моля, поне тук пишещите да не се заиграват с внушения за циганите - че имало 5млрд за тях, пък за да платят Непремерения риск на тези с над гарантирания депозит, нямало.

Противопоставянето е в полза само на политиците!
                              Ами хубаво, да оставим ромите Да почнат Държавните служители да си плащат някакви вноски И така заради тях ядем дедовия в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                                Разполагаемия доход зависи предимно от инвестициите. Няма да те питам дали инвестициите зависят от спестяванията
                                Хаха добре. Хайде ще видим какво ще се случи с инвестициите

Коментар

Working...
                                X