IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
    А ние какво си имаме?
    Данчо Ментата, Бойко, Черешовия, Стойнев. И Иван Искров, който казва че предноспоменатите политици трябва да намерят решение

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
      Това е точно така да, НО нашият цар е не много по-гол от останалите царе Все пак ТАМ ПИШЕ И " which has one of the highest capital reserve ratios in Europe"
      Да разсъждаваме така:
      Инвеститорите имат повече доверие в Юръп, въпреки че Юръп има по-малко кинта в резерв. ТОЕСТ инвеститорите са по-уверени че Юръп ще натовари бургерите да им платят вересиите, като тресне някой дълг/инфлация/данъци отколкото България
      Аз така го разбирам. Вие?
      Аз по - скоро визирах следното:

chronic corruption and weak governance.

А иначе има защо инвеститорите да вярват повече в Юръп.
      Все пак те си имат ЕЦБ. А ние какво си имаме? Въпросът ми е риторичен.
      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

Сметнах, че е излишно да влизам в подобен режим, но се е намерил
        накой, който все пак е решил да отговори подобаващо. Единствено бих добавил, че
        състоянието на една къща (и респективно входа) е резултат от, а не причина за...

Поздрави!
        Виж, това е така да. От изписаното от теб и мен се стига до извода че.. обществото узрява НО бавно. Както узрява обществото, така узрява и управлението - бавно, а животът е кратък
        Поздрави

Коментар

• The resignation of Prime Minister Plamen Oresharski and his cabinet, which had been expected for weeks, comes as Bulgaria’s worst banking crisis since the 1990s threatens to take an economic toll on local businesses and foreign investors.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
            И как стигна до мъдрия извод, че входа в който живеем е в трагично състояние? Ако ти живееш в такъв вход, то моля недей да обобщаваш, смея да твърдя, че около 60% от входовете в София са в съвсем прилично състояние със заключващи се врати и домофони, почистват се редовно и дори са боядисани.
            Входа, в който аз живея беше боядисан преди 3 дни (блока е на 5 години), винаги е имало портиер, който мете около блока и полива тревата и това не е блок в затворен комплекс а в един от софийските квартали и то не от т.нар. "престижни" квартали. Сега, аз зная, че блокове като нашия са малко, но панелката срещу нас, макар да няма портиер има заключващи се врати и домофони и на 5тте входа, пред нея бабките мета всеки ден и садят цветя. Миналия месец смениха дограмата и на последния от 5тте входа, който все още беше със стара дограма така че.. МНОГО МОЛЯ без обобщения
            Сметнах, че е излишно да влизам в подобен режим, но се е намерил
            накой, който все пак е решил да отговори подобаващо. Единствено бих добавил, че
            състоянието на една къща (и респективно входа) е резултат от, а не причина за...

Поздрави!
            NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
              Аферата с КТБ попречи на момиче да учи в чужбина

http://btvnews.bg/video/bulgaria/obs...chuzhbina.html

То слуховете си бяха от миналото лято, но в крайна сметка отчетите към март 2014 бяха ОК, купиха Креди Агрикол (разрешиха им), КПМГ не са филянкишията и т.н.

Жалко, че много хора са в затруднение. Аз имам доста пари в КТБ, но не съм поставил семейството си на риск. Засега
              Що па трябва да учи в чужбина? Няма никаква драма, ако учи в България вместо да "завърши семестриално" компютърни технологии в Мюнхен, за да може да стане министър на околната среда.

Коментар

Most analysts agree that the Bulgarian banking system, which has one of the highest capital reserve ratios in Europe at 20 percent, is generally sound. But letting K.T.B. fail could further undermine investor confidence in Bulgaria, which is already low because of the country’s chronic corruption and weak governance.

Все някой друг с простички думи трябва да ни казва, че царя е гол.

Поздрави,
                Това е точно така да, НО нашият цар е не много по-гол от останалите царе Все пак ТАМ ПИШЕ И " which has one of the highest capital reserve ratios in Europe"
                Да разсъждаваме така:
                Инвеститорите имат повече доверие в Юръп, въпреки че Юръп има по-малко кинта в резерв. ТОЕСТ инвеститорите са по-уверени че Юръп ще натовари бургерите да им платят вересиите, като тресне някой дълг/инфлация/данъци отколкото България
                Аз така го разбирам. Вие?

Коментар

• Аферата с КТБ попречи на момиче да учи в чужбина

http://btvnews.bg/video/bulgaria/obs...chuzhbina.html

То слуховете си бяха от миналото лято, но в крайна сметка отчетите към март 2014 бяха ОК, купиха Креди Агрикол (разрешиха им), КПМГ не са филянкишията и т.н.

Жалко, че много хора са в затруднение. Аз имам доста пари в КТБ, но не съм поставил семейството си на риск. Засега

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                    Като се прибиреш след няколко часа у вас хвърли един поглед на трагичното състояние на входа, в който живееш и после пак ще си говорим дали основната вина за състояниета на държавата не у нас самите.
                    И как стигна до мъдрия извод, че входа в който живеем е в трагично състояние? Ако ти живееш в такъв вход, то моля недей да обобщаваш, смея да твърдя, че около 60% от входовете в София са в съвсем прилично състояние със заключващи се врати и домофони, почистват се редовно и дори са боядисани.
                    Входа, в който аз живея беше боядисан преди 3 дни (блока е на 5 години), винаги е имало портиер, който мете около блока и полива тревата и това не е блок в затворен комплекс а в един от софийските квартали и то не от т.нар. "престижни" квартали. Сега, аз зная, че блокове като нашия са малко, но панелката срещу нас, макар да няма портиер има заключващи се врати и домофони и на 5тте входа, пред нея бабките мета всеки ден и садят цветя. Миналия месец смениха дограмата и на последния от 5тте входа, който все още беше със стара дограма така че.. МНОГО МОЛЯ без обобщения

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Most analysts agree that the Bulgarian banking system, which has one of the highest capital reserve ratios in Europe at 20 percent, is generally sound. But letting K.T.B. fail could further undermine investor confidence in Bulgaria, which is already low because of the country’s chronic corruption and weak governance.

Все някой друг с простички думи трябва да ни казва, че царя е гол.

Поздрави,
                      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Хич нема смисъл да спорите. Обезпечени са ...били . Какво мислите са продавали първо КТБ, като са свършили кинтите по сметка?
                        След 7-8 дни, ако БНБ публикува данните за КТБ ще видите дали стои нещо на ред:

40А2. Дългови инструменти 622 774 250 983 334 945 36 846 2 689

(това е към предходно тримесечие)
                        Ахахаха, блокираните ега не са ги продали,то няма и вариант де.А нещо за касетките в трезора няма ли да кажеш като разсъждаваш в посока какво са продавали

Коментар

• Хич нема смисъл да спорите. Обезпечени са ...били . Какво мислите са продавали първо КТБ, като са свършили кинтите по сметка?
                          След 7-8 дни, ако БНБ публикува данните за КТБ ще видите дали стои нещо на ред:

40А2. Дългови инструменти 622 774 250 983 334 945 36 846 2 689

(това е към предходно тримесечие)

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            А това че са обезпечени, какво предимство им дава??? При отнемане на лиценз. Тези обезпечения са си просто един банков актив според мен. Кой закон ще важи от двата?
                            (9) При несъстоятелност на банка, обслужваща бюджетни организации, ценните книжа и другите активи, които служат като обезпечение по реда на ал. 1 – 8, не се включват в масата на несъстоятелността и преминават в пълно разпореждане на министъра на финансите. Средствата, останали след удовлетворяване на вземанията, обезпечени по реда на ал. 1 – 8 с ценни книжа, вземания по сметки и други активи, се включват в масата на несъстоятелността.

Коментар

• http://www.nytimes.com/2014/07/24/bu...Reward=RI%3A17
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                                Обезпечени са само бюджетните средства. Държавните и общинските дружества са си търговски дружества и съответно техните средства не са обезпечени с ДЦК-та.
                                А това че са обезпечени, какво предимство им дава??? При отнемане на лиценз. Тези обезпечения са си просто един банков актив според мен. Кой закон ще важи от двата?

Коментар

Working...
                                X