Първоначално изпратено от aslan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНикой никога няма да ти каже, че няма да ви върнат парите. Ще ви казват "почакай още малко и ще си ги получиш"...
Най-доброто решение през лятото, когато стана видно очевидното, беда се направи банкова ваканция от 1 седмица. След което всички банки имащи нужда от държавна помощ да бъдат одържавени, да отворят и да си работят дотогава докато самата държава не фалира. Щяхме да сме модел за ЕС! Защото това предстои да се случи в Гърция, Португалия, Унгария, Италия и други. Самият факт, че вчера Драги отказа да каже, колко облигации на фалирали държави от еврозоната ЕЦБ са изкупили, е достатъчно показателно... Вървим с пълна сила към невиждан крах.
За тези, които ме обвиняват "щяхме да видим ти как ревеш ако бе фалирала твойта банка", нека още веднъж подчертая, че аз пари в банки от 2 години не държа!
Я кажи и за ФЕД 2-3 изречения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИдеята на ФГВБ в никакъв случай не е да взема заеми!!! Още по-малко пък заеми гарантирани единствено с бъдещи добри намерения! Изобщо... идеята е едно, а действителността е съвсем друго! А действителността е ясна. Във ФГБВ НЯМА достатъчно пари за да се изплатят всички гарантирани депозити. Следователно някой ви е излъгъл, че депозитите ви до 195 хил. лева са гарантирани... Това са Боко и Цвъко, които през 2009 г. за да не се паникьосате и да тръгнете да си теглите левовете от банките, ви излъгаха за гаранциите.
Истината е, че дори и парите на ФГВБ на книга, този фонд не разполага с тях! Те са в БНБ, а БНБ ги е засилиха към други банки, които имаха спешна нужда от пари. Ако фонда си ги вземе от БНБ-то то БНБ-то трябва да си ги вземе от тези банки, които пък ще фалират, защото няма откъде другаде да вземат!
Изпаднали сте в положението на оня шивач, който се чешел по главата и се чудел... "Вече трети път го режа, а все късо идва"...
Първо идеята на ФГВБ НЕ Е ДА ДЪРЖИ 20 млрд лева !!!!
Идеята е да трупа малко по малко и ако се наложи да дръпне заем.
Във френския има 2 млрд ЕВРО. Нещо да кажеш? Или и френския не трябва да взима заеми? Само Париба, ако загази знаеш ли за какъв заем говорим?
Изказваш се по теми, по които не си компетентен.
"Те са в БНБ, а БНБ ги е засилиха към други банки, които имаха спешна нужда от пари." Това дори няма да го коментирам ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеМастъре уважавам твоето мнение, но какво мислиш за депозитите до 196 бона и ако не ги върнат няма ли да настане паника в цялата система.
Най-доброто решение през лятото, когато стана видно очевидното, беда се направи банкова ваканция от 1 седмица. След което всички банки имащи нужда от държавна помощ да бъдат одържавени, да отворят и да си работят дотогава докато самата държава не фалира. Щяхме да сме модел за ЕС! Защото това предстои да се случи в Гърция, Португалия, Унгария, Италия и други. Самият факт, че вчера Драги отказа да каже, колко облигации на фалирали държави от еврозоната ЕЦБ са изкупили, е достатъчно показателно... Вървим с пълна сила към невиждан крах.
За тези, които ме обвиняват "щяхме да видим ти как ревеш ако бе фалирала твойта банка", нека още веднъж подчертая, че аз пари в банки от 2 години не държа!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВъпросът е трябва ли хората, които не са имали пари в КТБ да плащат на тези, които са имали пари там? Според мен отговорът е НЕ! Нали искате капитализъм и пазарна икономика?! Те това е капитализма и пазарната икономика!
Няма такава дилема, дали да се плаща или не.
Данъкоплатците ще плащат и в двата случая.
Въпроса е кога ще платят по-малко.
За оздравяване най-вероятно ще са необходими около милиард.
При фалит само преките загуби ще са около 5 милиарда + косвени загуби около 2 млрд.
Фалита ще струва на данъкоплатците приблизително над 7 млрд. лева.
Като излязат данните от одита ще имаме повече яснота.
Сам си избери кой вариант ти харесва повече.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОще ли не сте проумяли една азбучна истина?... Когато няма пари законите пет пари не струват! Кви БНБ-та, кви правителства, кви партии, кви еврокомисии, кви еврокомисари?
Въпросът е трябва ли хората, които не са имали пари в КТБ да плащат на тези, които са имали пари там? Според мен отговорът е НЕ! Нали искате капитализъм и пазарна икономика?! Те това е капитализма и пазарната икономика!
Разберете, няма вариант гарантираните да не получат парите - поне не в рамките на така функциониращия свят / система. Е, ако Нео хакне Матрицата и утре са събудим на син остров и под розовото небе - може и да не се изплатят депозитите
Коментар
-
ДАЛИ ЩЕ РИСКУВАТ
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОще ли не сте проумяли една азбучна истина?... Когато няма пари законите пет пари не струват! Кви БНБ-та, кви правителства, кви партии, кви еврокомисии, кви еврокомисари?
Въпросът е трябва ли хората, които не са имали пари в КТБ да плащат на тези, които са имали пари там? Според мен отговорът е НЕ! Нали искате капитализъм и пазарна икономика?! Те това е капитализма и пазарната икономика!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеИдеята на ФГВБ е точно такава.Щеше ли да ревеш, ако беше гръмнала твоята банка?
Истината е, че дори и парите на ФГВБ на книга, този фонд не разполага с тях! Те са в БНБ, а БНБ ги е засилиха към други банки, които имаха спешна нужда от пари. Ако фонда си ги вземе от БНБ-то то БНБ-то трябва да си ги вземе от тези банки, които пък ще фалират, защото няма откъде другаде да вземат!
Изпаднали сте в положението на оня шивач, който се чешел по главата и се чудел... "Вече трети път го режа, а все късо идва"...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
хахаахах
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеЩе съдите на баба си хвърчилото.Съдебната власт е независима власт но дотолкова, че нейният бюджет се гласува от парламента извън държавния бюджет.Мислите ли, че съдиите ще уважат исковете ни срещу държавата която осигурява пари и за независимата съдебна власт.Дори само едно дело да бъде спечелено това ще бъде съдебен прецедент и няма да бъде допусната такава грешка.Истината е една щом казват че Фонда има 2100000000 лв. ги раздават на гарантираните а остатъка селд събиране на новите вноски.Така няма да се теглят заеми и никой няма да плаща за нищо.Негарантираните са си поели риска и губят над 196 000лв.
Коментар
-
Ще съдите на баба си хвърчилото.Съдебната власт е независима власт но дотолкова, че нейният бюджет се гласува от парламента извън държавния бюджет.Мислите ли, че съдиите ще уважат исковете ни срещу държавата която осигурява пари и за независимата съдебна власт.Дори само едно дело да бъде спечелено това ще бъде съдебен прецедент и няма да бъде допусната такава грешка.Истината е една щом казват че Фонда има 2100000000 лв. ги раздават на гарантираните а остатъка селд събиране на новите вноски.Така няма да се теглят заеми и никой няма да плаща за нищо.Негарантираните са си поели риска и губят над 196 000лв.
Коментар
-
Мастер ли си, не си ли, ама да знаеш,че играта си има правила!
Коментар
-
Идеята на ФГВБ е точно такава.Щеше ли да ревеш, ако беше гръмнала твоята банка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеПри съдебен иск тези искания нямат никаква тежест, така че нямат много смисъл, освен че тормозиш най-низшите чиновници в цитираните от теб институции, което пак не е лошо де.Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениесе чудя дали да не пусна искане и към БНБ и МФ. Добре е да има повече такива искания на колкото се може повече места - и като форма на протест и приканване на институциите.
Въпросът е трябва ли хората, които не са имали пари в КТБ да плащат на тези, които са имали пари там? Според мен отговорът е НЕ! Нали искате капитализъм и пазарна икономика?! Те това е капитализма и пазарната икономика!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеСпоред мен, за да ги съдиш трябва да са ти дали отрицателен отговор или да са отказали да ти отговорят.
Коментар
Коментар