IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    При съдебен иск тези искания нямат никаква тежест, така че нямат много смисъл, освен че тормозиш най-низшите чиновници в цитираните от теб институции, което пак не е лошо де.
    Ами министърът на финансите беше казал, че са постъпили много писма. Смятам, че е добре колкото се може повече институции да бъдат залети с колкото се може повече искания и писма, надлежно входирани, разбира се. И да им се иска официален писмен отговор.
    Според мен, за да ги съдиш трябва да са ти дали отрицателен отговор или да са отказали да ти отговорят.
    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
      http://www.blitz.bg/news/article/294006
      Четейки тук

се чудя дали да не пусна искане и към БНБ и МФ. Добре е да има повече такива искания на колкото се може повече места - и като форма на протест и приканване на институциите.
      При съдебен иск тези искания нямат никаква тежест, така че нямат много смисъл, освен че тормозиш най-низшите чиновници в цитираните от теб институции, което пак не е лошо де.

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/294006
        Четейки тук
        Александър Кашъмов например смята, че на първо място е важно да се прецизира легитимният ответник, за да не се стигне до излишни разходи на ищците. Според специалиста най-вероятно това е именно фондът за гарантиране на влоговете. В същото време обаче други специалисти смятат, че колкото повече са адресатите на иска, толкова по-голям е шансът за успех.
        "Нямам доверие на правосъдието ни и затова бих насочила иска срещу всички институции алтернативно. В противен случай съдът ще каже защо срещу този, а не срещу някой друг. Това е начин за измъкване. Бих адресирала жалбата срещу БНБ, фонда и Министерството на финансите, което представлява държавата - само юридическите лица. Така този иск ще има резон", съветва адвокат Веска Волева.
        се чудя дали да не пусна искане и към БНБ и МФ. Добре е да има повече такива искания на колкото се може повече места - и като форма на протест и приканване на институциите.
        Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Стига с тия глупости, давайте вече да си ги съдим.
          За морални вреди най-вече, като ФЛ пропуснати ползи трудно.
          + 1

Коментар

• Стига с тия глупости, давайте вече да си ги съдим.
            За морални вреди най-вече, като ФЛ пропуснати ползи трудно.

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
              Пари скоро няма да видим от КТБ така, че изобщо няма да ходя да гласувам боли ма фара за партиите.Даже не ми обещават нищо.
              Абе луд ли си !
              Те ДПС и Пеевски точно това искат бе! Искат хората да не гласуват и да продължат да управляват.
              Толкова ли не може да видите, че ДПС е виновна за повечето злини и разделение в държавата?
              Прави кат мен - гласувай за някоя малка партия - поне да може да спиш спокойно
              Както казва един кандидат политик и певец - "нема се плашиш копиуе"

Коментар

• Първоначално изпратено от romari Разгледай мнение
                Не е истина колко българи още не са проумяли, че Октоподът е един - комунистическо-мутрагенският политически елит. БСП, ГЕРБ, ДПС, СДС, Цензури....всички са негови пипала.
                А къде забрави Атака?

Коментар

• Ако не гласуваш за ГЕРБ ще затънеш още ...идва ГЕРБ борсата хвърчи нема ктб меча мкб

Коментар

• Пари скоро няма да видим от КТБ така, че изобщо няма да ходя да гласувам боли ма фара за партиите.Даже не ми обещават нищо.

Коментар

• Много моля модератоа да обърше политическата пропаганда от темата, че като я чета, разбирам защо са ни всичките проблеми и ми става неприятно

Коментар

• Първоначално изпратено от romari Разгледай мнение
                        Не е истина колко българи още не са проумяли, че Октоподът е един - комунистическо-мутрагенският политически елит. БСП, ГЕРБ, ДПС, СДС, Цензури....всички са негови пипала. Няма нова партия, която да излиза на политическата сцена ей така. Всичко е дирижирано, за да има интрига, заблуда и да вървят овцете на заколение. Карат се, обиждат се, правят цирк за пред хората, а зад кулисите на тежка трапеза си разпределят баницата, без да оставят и залък за народа. Хайде, облечете си новите дрежки и вървете да гласувате. Която и бюлетина да пуснете, няма да сбъркате. Все ще е доброволно съгласие да продължат да ви стрижат. АМА ТОЗИ ПЪТ ЩЕ Е ДО ГОЛО!
                        Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Не е истина колко българи още не са проумяли, че Октоподът е един - комунистическо-мутрагенският политически елит. БСП, ГЕРБ, ДПС, СДС, Цензури....всички са негови пипала. Няма нова партия, която да излиза на политическата сцена ей така. Всичко е дирижирано, за да има интрига, заблуда и да вървят овцете на заколение. Карат се, обиждат се, правят цирк за пред хората, а зад кулисите на тежка трапеза си разпределят баницата, без да оставят и залък за народа. Хайде, облечете си новите дрежки и вървете да гласувате. Която и бюлетина да пуснете, няма да сбъркате. Все ще е доброволно съгласие да продължат да ви стрижат. АМА ТОЗИ ПЪТ ЩЕ Е ДО ГОЛО!

Коментар

• Гербарастите играят с ДПС и Пеевски очевадно е това ,те са едно цяло
                            кой им даде Булгратабака ,кой им разреши Лафките в герберските общини,
                            отидете пред тютюневата фабриката в София да видетете кой ги охранява - Ипон..

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                              Кво ше ти променям мнението, ти с такъв патос пишеш, че сигурно имаш портрет на бибитко в спалнята и получаваш оргазъм всеки път като го видиш по бичивиту. Аргументи ше му давам. Ми направи си труда примерно да видиш статистика за построените пътища от различните правителства и тогава ела да ти дам аргументи. Ако ше споря с герберска пропаганда, по-добре да си пусна телевизора.

И другото което ми е много забавно е че щом не си с Него, значи си с ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ и си дрът комунист. Това е редовен герберастки номер. Ми има хиляда партии още бе, никой не ти е опрял пищова да гласуваш само за 2 от тях.
                              Очаквах отговор лишен от всякакъв смисъл,но чак пък толкова елементарен...
                              Кои са тези други партии,които биха спечелили мнозинство и решили десетките проблеми на държавата,освен КТБ?
                              Ще се потретя,за да ни върнат бързо парите ни трябва стабилно правителство и такова възможно е само с участието на ГЕРБ...написал съм че не съм им привърженик,поради редица недостатъци.Ще гласувам от личен интерес,сега разбра ли ме добре,или след малко пак ще се повтарям
                              Last edited by kig36; 03.10.2014, 00:17.
                              Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                                От много скорошен опит много хора не си извадиха елементарни изводи....

Сега новата надежда е ноември 2014г., надявам се да греша, но ноември ще е като 20 юли

Също така мисля, че ще има и много непредвидени и неприятни изненади!
                                +123456789
                                И ми хареса че споменаваш годината, защото аз като чуя ноември си мисля за ноември 2015
                                Но явно и ти така мислиш и затова конкретизираш

Коментар

Working...
                                X