Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТова с гарантирането с фонд НЕ РАБОТИ и никъде не е сработило и няма как да стане да заработи. Крайно време е да спрат и държавите да връщат парите на окрадените и да се търсят от който ги е цапнал, те тези пари не са умрели и са някъде..
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеБаси, как ти завиждам...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНяма как да фалирам, батка. Не съм купувал злато, сребро и биткойни с пари на заем. Камилчетата с депозитите в КТБ могат само да ми завиждат.
Ти, разбира се, си влязъл на най-ниските нива,знам,знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеБаце Мастер , от подписа ти разбирам , че яко си фалирал !! Злато , сребро и бийткойни - навсякъде срив . Тъй като всичко в КТБ ще бъде върнато от данъкоплатците - ти като такъв - от къде ще вземеш 2000-3000 лева за да дадеш своята лепта за парите на Веждиту , кат ' си фАлирал като холандец през 1637 г.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХах, аз от кога ви разправям, че по другите земни кълбета фондовете са още по-малки
Пак казвам, дано не сме опитното зайче на ЕС, чрез което ще се разбере, че това с гарантирането не работи
Повярвай ми, техният ще проработи при нужда.Нашият и с 30 млрд активи пак докато сработи ще са минали месеци - мантаУитет, ко да праиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПолучава се следната картинка - ти си внасяш парите в банката пирамида, там ти ги цапват - крадат и после се иска държавата да ти възтанови тези пари. Може да се договорите направо с банкера да ти открадне парите а ти да си ги вземеш от държавата, но откраднатото да си го поделите с банкера..обаче някои хора работят и превиват гръб за тези пари пък вие с цапцарап - не върви. Цветан Василев да ви върне парите и да не се прави на гръмнат хич , те са в него или може да посочи къде ги е дал и на кой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНаправих си труда да проверя как стоят нещата с френския ФГВ.
Той е 2.7 милиарда евро, депозитите в Париба са 573 милиарда евро.
Та, по логиката на някои тролове тия мошеници във Франция и те ще трябва да теглят заем,а?Ми те са много по-зле от нас бе, баси.
Пак казвам, дано не сме опитното зайче на ЕС, чрез което ще се разбере, че това с гарантирането не работи
Коментар
-
andy2000
Получава се следната картинка - ти си внасяш парите в банката пирамида, там ти ги цапват - крадат и после се иска държавата да ти възтанови тези пари. Може да се договорите направо с банкера да ти открадне парите а ти да си ги вземеш от държавата, но откраднатото да си го поделите с банкера..обаче някои хора работят и превиват гръб за тези пари пък вие с цапцарап - не върви. Цветан Василев да ви върне парите и да не се прави на гръмнат хич , те са в него или може да посочи къде ги е дал и на кой.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеТака е, в цяла Европа са по-зле
Иначе и аз съм десен избирател и се надявам, че след изборите здравият разум ще надделее и наистина ще направят нещо за банката/ системата/ икономиката. Положително имам предвид
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНаправих си труда да проверя как стоят нещата с френския ФГВ.
Той е 2 милиарда евро, депозитите в Париба са 573 милиарда евро.
Та, по логиката на някои тролове тия мошеници във Франция и те ще трябва да теглят заем,а?Ми те са много по-зле от нас бе, баси.
Иначе и аз съм десен избирател и се надявам, че след изборите здравият разум ще надделее и наистина ще направят нещо за банката/ системата/ икономиката. Положително имам предвид
Коментар
-
Направих си труда да проверя как стоят нещата с френския ФГВ.
Той е 2.7 милиарда евро, депозитите в Париба са 573 милиарда евро.
Та, по логиката на някои тролове тия мошеници във Франция и те ще трябва да теглят заем,а?Ми те са много по-зле от нас бе, баси.Last edited by andy2000; 03.10.2014, 16:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРазбира се, че ще си ги получат ако не в пари, то в някакъв друг "инвестиционен или компенсаторен инструмент"... Най-вероятно във вид на държавни облигации чийто номера ще се разиграват на томбола всяка седмица по БНТ и късметлиийте може даже пари да получат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеМеркел има евров и левов депозит в КТБ и агитира за Бойко. Знае, че той още на 06/10/2014, в 9ч., ще пререже лентата на Гарибалди и КТБ-то ще отвори.
П.С.Десен избирател съм.
Коментар
Коментар