IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Знам... Тъкмо затова не си сложил графика на цената на депозитите в КТБ за да я сравниш с останалите!
    Цената на депозитите?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Това с гарантирането с фонд НЕ РАБОТИ и никъде не е сработило и няма как да стане да заработи. Крайно време е да спрат и държавите да връщат парите на окрадените и да се търсят от който ги е цапнал, те тези пари не са умрели и са някъде..
      Не схващаш основното.Навсякъде ги цапват едни и същи хора - политиците или пионките им в бизнеса.За да продължават овцете да внасят парички вълците гарантират някакъв минимум и оплюскват останалото.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Баси, как ти завиждам...
        Знам... Тъкмо затова не си сложил графика на цената на депозитите в КТБ за да я сравниш с останалите!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Няма как да фалирам, батка. Не съм купувал злато, сребро и биткойни с пари на заем. Камилчетата с депозитите в КТБ могат само да ми завиждат.
          Баси, как ти завиждам...
          Ти, разбира се, си влязъл на най-ниските нива,знам,знам.

Коментар

• andy2000

Това с гарантирането с фонд НЕ РАБОТИ и никъде не е сработило и няма как да стане да заработи. Крайно време е да спрат и държавите да връщат парите на окрадените и да се търсят от който ги е цапнал, те тези пари не са умрели и са някъде..
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
              Баце Мастер , от подписа ти разбирам , че яко си фалирал !! Злато , сребро и бийткойни - навсякъде срив . Тъй като всичко в КТБ ще бъде върнато от данъкоплатците - ти като такъв - от къде ще вземеш 2000-3000 лева за да дадеш своята лепта за парите на Веждиту , кат ' си фАлирал като холандец през 1637 г.
              Няма как да фалирам, батка. Не съм купувал злато, сребро и биткойни с пари на заем. Камилчетата с депозитите в КТБ могат само да ми завиждат.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Хах, аз от кога ви разправям, че по другите земни кълбета фондовете са още по-малки
                Пак казвам, дано не сме опитното зайче на ЕС, чрез което ще се разбере, че това с гарантирането не работи
                Що да е малък бе - само 212 пъти по-малък от депозитната маса на банката?
                Повярвай ми, техният ще проработи при нужда.Нашият и с 30 млрд активи пак докато сработи ще са минали месеци - мантаУитет, ко да праиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Получава се следната картинка - ти си внасяш парите в банката пирамида, там ти ги цапват - крадат и после се иска държавата да ти възтанови тези пари. Може да се договорите направо с банкера да ти открадне парите а ти да си ги вземеш от държавата, но откраднатото да си го поделите с банкера..обаче някои хора работят и превиват гръб за тези пари пък вие с цапцарап - не върви. Цветан Василев да ви върне парите и да не се прави на гръмнат хич , те са в него или може да посочи къде ги е дал и на кой.
                  Хахаха, искрено ме забавляваш на моменти

Коментар

Направих си труда да проверя как стоят нещата с френския ФГВ.
                    Той е 2.7 милиарда евро, депозитите в Париба са 573 милиарда евро.
                    Та, по логиката на някои тролове тия мошеници във Франция и те ще трябва да теглят заем,а?Ми те са много по-зле от нас бе, баси.
                    Хах, аз от кога ви разправям, че по другите земни кълбета фондовете са още по-малки
                    Пак казвам, дано не сме опитното зайче на ЕС, чрез което ще се разбере, че това с гарантирането не работи

Коментар

• andy2000

Получава се следната картинка - ти си внасяш парите в банката пирамида, там ти ги цапват - крадат и после се иска държавата да ти възтанови тези пари. Може да се договорите направо с банкера да ти открадне парите а ти да си ги вземеш от държавата, но откраднатото да си го поделите с банкера..обаче някои хора работят и превиват гръб за тези пари пък вие с цапцарап - не върви. Цветан Василев да ви върне парите и да не се прави на гръмнат хич , те са в него или може да посочи къде ги е дал и на кой.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                        Така е, в цяла Европа са по-зле

Иначе и аз съм десен избирател и се надявам, че след изборите здравият разум ще надделее и наистина ще направят нещо за банката/ системата/ икономиката. Положително имам предвид
                        Аз мисля,че след изборите ще си получим парите - било по трудния, било по лесния начин

Коментар

Направих си труда да проверя как стоят нещата с френския ФГВ.
                          Той е 2 милиарда евро, депозитите в Париба са 573 милиарда евро.
                          Та, по логиката на някои тролове тия мошеници във Франция и те ще трябва да теглят заем,а?Ми те са много по-зле от нас бе, баси.
                          Така е, в цяла Европа са по-зле

Иначе и аз съм десен избирател и се надявам, че след изборите здравият разум ще надделее и наистина ще направят нещо за банката/ системата/ икономиката. Положително имам предвид

Коментар

• Направих си труда да проверя как стоят нещата с френския ФГВ.
                            Той е 2.7 милиарда евро, депозитите в Париба са 573 милиарда евро.
                            Last edited by andy2000; 03.10.2014, 16:30.

Коментар

Разбира се, че ще си ги получат ако не в пари, то в някакъв друг "инвестиционен или компенсаторен инструмент"... Най-вероятно във вид на държавни облигации чийто номера ще се разиграват на томбола всяка седмица по БНТ и късметлиийте може даже пари да получат.
                              Баце Мастер , от подписа ти разбирам , че яко си фалирал !! Злато , сребро и бийткойни - навсякъде срив . Тъй като всичко в КТБ ще бъде върнато от данъкоплатците - ти като такъв - от къде ще вземеш 2000-3000 лева за да дадеш своята лепта за парите на Веждиту , кат ' си фАлирал като холандец през 1637 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                                Меркел има евров и левов депозит в КТБ и агитира за Бойко. Знае, че той още на 06/10/2014, в 9ч., ще пререже лентата на Гарибалди и КТБ-то ще отвори.
                                Не знам за теб, но аз предпочитам Бойко+Меркел вместо Спинишеф/Доган+ Путин

П.С.Десен избирател съм.

Коментар

Working...
                                X