.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеДа не би аз да не ти покривам загубите в биткойни за които си бил толкова небрежен?
Разбирам болката на вложителите в КТБ, но отстрани изглеждате доста карикатурно с наивните си предложения, как да се вземат пари от чужди джобове и това малко ме дразни.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА какво ще стане ако гръмне още една? А още 2-3? Пак ли държавата ще взема заеми за да плаща на вложителите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеБез паника и нервен смях! Хайде нЕма нужда!
Първото правило във финансите: "Ако един дълг няма как да бъде върнат той няма да бъде върнат!" Така че, давай нататък.
Държавата няма парите да ви плати депозитите, които е гарантирала. Трябва да взема заем отвън. Защо, се пита в задачката? Защо всички българи трябва да бъркат в джоба си за да плащат депозитите на една малка част сънародници инвестирали в една банка? А какво ще стане ако гръмне още една? А още 2-3? Пак ли държавата ще взема заеми за да плаща на вложителите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеБе ти закони четеш ли, договор към банка чел ли си някога, правилата на фонда чел ли си ги?! Какви компенсаторки, какво брашно ))
Тва да го чета в бгмама, разбирам - ма това е форум за инвеститори, от къде идват такива образи тука хаха
Първото правило във финансите: "Ако един дълг няма как да бъде върнат той няма да бъде върнат!" Така че, давай нататък.
Държавата няма парите да ви плати депозитите, които е гарантирала. Трябва да взема заем отвън. Защо, се пита в задачката? Защо всички българи трябва да бъркат в джоба си за да плащат депозитите на една малка част сънародници инвестирали в една банка? А какво ще стане ако гръмне още една? А още 2-3? Пак ли държавата ще взема заеми за да плаща на вложителите?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИменно! Никъде не пише.Като нямат как да ти платят? Могат да ти ги платят в това, което имат. Могат да ти ги платят с 3 чувала брашно, 5 кила захар и 2 бутилки олио. Подпишеш ли, готов си. Няма значение точно, какво си получил.
Тва да го чета в бгмама, разбирам - ма това е форум за инвеститори, от къде идват такива образи тука хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеВсъщност варианта за плащане на негарантираните депозити с компенсаторки ми изглежда доста удачен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеДа бе, прав си, както винаги.
В кой закон пише, че ще ми изплащат гарантиран депозит във финансови инструменти от какъвто и да е вид?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩе кацнат разбира се. Като ти дадат 30 годишни държавни облигации като компенсация, ще почакаш има няма 30 години. Който иска да вземе нещо по-рано ги продава на 50% от номинала и се спасява! А ти си чакай лихвичката след 30 години, лошо няма.
В кой закон пише, че ще ми изплащат гарантиран депозит във финансови инструменти от какъвто и да е вид?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЗабавен си.Гарантираните са си на 100% номинал + някой и друг лев лихвичка ще капнат.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТочна така, андов. Има такова животно!
Ако аз имам 100 хил. лева заем от КТБ, а ти имаш 100 хил. лв. депозит може да се договорим. Ти прехвърляш твоя депозит по моята заемна сметка, а пък аз ти давам 20 хил. лв. Ти доволен, че вземаш нещо и аз доволен че си погасявам кредита с 5 пъти печалба. Тогаваме казваме, че цената на депозитите в КТБ е 5:1 или 20% от номинала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЦената на депозитите?
Ако аз имам 100 хил. лева заем от КТБ, а ти имаш 100 хил. лв. депозит може да се договорим. Ти прехвърляш твоя депозит по моята заемна сметка, а пък аз ти давам 20 хил. лв. Ти доволен, че вземаш нещо и аз доволен че си погасявам кредита с 5 пъти печалба. Тогаваме казваме, че цената на депозитите в КТБ е 5:1 или 20% от номинала.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар