Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПровери, колко пари са дошли тази година от еврофондове и от тях извади задължителната годишна вноска на България в ЕС! Знаеш ли колко е? По колко пъти на ден чуваш и виждаш реклами за еврофондове? Знаеш ли каква е цената на всяка от тях?
Да ти кажа честно хич и не чувам такива реклами, ама ти сигурно и статистика им водиш, пък и си запознат в дълбочина с параметрите на тез договори?
Има къде-къде по-добри начини за източване от рекламната дейност, ама на мастер ли ще ги обяснявам аз!
ПС: Що не се вземете с Мари Люпен или просто си на принципа на Вуте да му е зле
Коментар
-
Пак се замеряме с акита
Бисер Лазов: Моделът "Цветан Василев" разби КТБ
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4359679
Коментар
-
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеЕй ги и наште момчета от ЕПИК:
EPIC: Търсим надеждно решение за спасяването на КТБ и за укрепване на банковия сектор
http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...5475_at.1.html
Аре търсете, че няма време - някои хора търсят отрицателен капитал а.к.а - отнемане на лиценза.
Абе, ЕПИК ли са смелия и дързък Виенски фонд?
Доста се замотаха щом още търсят диалог.
Коментар
-
Ей ги и наште момчета от ЕПИК:
EPIC: Търсим надеждно решение за спасяването на КТБ и за укрепване на банковия сектор
http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...5475_at.1.html
Аре търсете, че няма време - някои хора търсят отрицателен капитал а.к.а - отнемане на лиценза.
Абе, ЕПИК ли са смелия и дързък Виенски фонд?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениетова не е мечта - това се нарича реализъм
Коментар
-
Да де, ама според http://eur-lex.europa.eu/legal-conte...090316&from=BG
1б. Държавите-членки извън еврозоната, които превръщат в
своята национална валута сумите, изразени в евро, посочени в
параграфи 1 и 1а, гарантират, че сумите в съответните им
национални валути, които действително са изплатени на вложи-
телите, са равностойни на сумите, посочени в настоящата
директива.
Някак си не ми се връзва да им излязат сметките верни И понеже сме част от ЕС след едно дело, очаквай да получиш и другите до размера, в който са си били в евро независимо от курса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
Импосибле,разбери
Ако това се случи,аз обещавам да ти върна всичките долари които имаш в банката ЛИЧНО!Пред всички посетители на форума го казвам тържествено
Верно живееш в татово време,нема лошо продължавай,мечтите са безплатниТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеПонеже ме пита ,ке ти кажа ТАТО какво мисли по въпроса :
ТАТО има някой друг долар на депозит в КТБ , който ТАТО веке е отписал за получаване в долари ,защото целта на таз сапунена сага с КТБ
е първо фалит на КТБ и изплащане в леФове на валутните депозити - по закона за фалита на БГ баМка
второ падане на борда и изплащане на валутните депозитите в останалите пометени баМки (покрай сухото гори и мокрото) в леФове по курса в деня на фалита на баМката - демек фалит на 1 към 2 за евролев и изплащане на депозита на курс примерно 1към 1000 за евролев
Пример :Вежди има 1 млн. еврака в КТБ -вместо да получи 2млн.леФа при официален курс 1 към 2 евраклеФ примерно ,ке получи 2млн.леФа , но на курс 1 към то 1000 евраклеФ - демек ке получи не 1млн.еврака , а само 2000 еврака ,защото ке ги получи когато курса евраклеФ е веке 1 към то 1000 , а не 1 към то 2
Това е на ТАТО мнението и дано не бъда прав ,защото това ке върне България в първи клас
Импосибле,разбери
Ако това се случи,аз обещавам да ти върна всичките долари които имаш в банката ЛИЧНО!Пред всички посетители на форума го казвам тържествено
Верно живееш в татово време,нема лошо продължавай,мечтите са безплатниМнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеНяма грешка...кажи сега колко години чакане ни ОЧАКВАТ и начертай един-два черни сценарии за банката,и изощо за цялата финансова система.Ти си от няколкото,които го умеят
ТАТО има някой друг долар на депозит в КТБ , който ТАТО веке е отписал за получаване в долари ,защото целта на таз сапунена сага с КТБ
е първо фалит на КТБ и изплащане в леФове на валутните депозити - по закона за фалита на БГ баМка
второ падане на борда и изплащане на валутните депозитите в останалите пометени баМки (покрай сухото гори и мокрото) в леФове по курса в деня на фалита на баМката - демек фалит на 1 към 2 за евролев и изплащане на депозита на курс примерно 1към 1000 за евролев
Пример :Вежди има 1 млн. еврака в КТБ -вместо да получи 2млн.леФа при официален курс 1 към 2 евраклеФ примерно ,ке получи 2млн.леФа , но на курс 1 към то 1000 евраклеФ - демек ке получи не 1млн.еврака , а само 2000 еврака ,защото ке ги получи когато курса евраклеФ е веке 1 към то 1000 , а не 1 към то 2
Това е на ТАТО мнението и дано не бъда прав ,защото това ке върне България в първи класLast edited by ТАТО; 09.10.2014, 21:56.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Сега стана страшно
Македония пожела да ѝ бъде върната КТБ
http://www.nenovinite.com/ne/svqt/6310/
Според институциите в БЮРМ "Корпоративска трговска банкичка" е собственост на македонецът Цветанче Василевски, както и ВТБ (Велеска трговска банкичка) и държавния фонд на Оман - арабската Македония.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеАбре таз тема нали се казува Корпоративна ТБ или ТАТО нящо се е объркалLast edited by kig36; 09.10.2014, 21:33.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеТова е реалността при много голяма част от европейските граждани,американските също,а доколкото знам в България почти няма човек без кредит.
Това е целта,бате Пешо...да ни заробят доживот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЖивота на кредит не е живот.Живеещия на кредит е роб той няма права.Ако не дай си Боже се разболее или си загуби работата отива в киреча и мизерията го следва до края на дните му.Сами балъци и неудачници живеят на кредит.Да теглиш кредити за коли почивки и апартаменти е безумие и направилите го си заслужават съдбата.
Това е целта,бате Пешо...да ни заробят доживот!
Казвам на жена си постоянно,че сме късметлии затова,че нямаме заеми.Може да ям само хляб и сол,но след като имаш покрив все ще дойдат и по-добри времена.
Изключително важно е да си самостоятелен и да не взимаш никога кредит!
Между другото българите сме една от малкото нации,където почти всички имаме собствени имоти.Last edited by kig36; 09.10.2014, 21:24.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
Коментар