IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Пак се замеряме с акита

Бисер Лазов: Моделът "Цветан Василев" разби КТБ

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4359679
    Така е, да бяха вложили 30 % от усилията по взаимни обвинения в нещо конструктивно, досега да се бяха оправили нещата. Ама като - нещата пак изпаднаха в безтегловност. Егати наглярите

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Провери, колко пари са дошли тази година от еврофондове и от тях извади задължителната годишна вноска на България в ЕС! Знаеш ли колко е? По колко пъти на ден чуваш и виждаш реклами за еврофондове? Знаеш ли каква е цената на всяка от тях?
      Чакай сега...аз че бавно схващам, то това ясно...ама тук взехме да срявняваме краставиците с доматите. Нерде европейски фондове, нерде спазване на законодателство. Че сме назад, сигурно е така, но проблемът си е в нас.
      Да ти кажа честно хич и не чувам такива реклами, ама ти сигурно и статистика им водиш, пък и си запознат в дълбочина с параметрите на тез договори?
      Има къде-къде по-добри начини за източване от рекламната дейност, ама на мастер ли ще ги обяснявам аз!

ПС: Що не се вземете с Мари Люпен или просто си на принципа на Вуте да му е зле

Коментар

• Пак се замеряме с акита

Бисер Лазов: Моделът "Цветан Василев" разби КТБ

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4359679

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
          Ей ги и наште момчета от ЕПИК:

EPIC: Търсим надеждно решение за спасяването на КТБ и за укрепване на банковия сектор

http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...5475_at.1.html

Аре търсете, че няма време - някои хора търсят отрицателен капитал а.к.а - отнемане на лиценза.

Абе, ЕПИК ли са смелия и дързък Виенски фонд?
          Пак казват едно голямо нищо ...
          Доста се замотаха щом още търсят диалог.

Коментар

• Ей ги и наште момчета от ЕПИК:

EPIC: Търсим надеждно решение за спасяването на КТБ и за укрепване на банковия сектор

http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...5475_at.1.html

Аре търсете, че няма време - някои хора търсят отрицателен капитал а.к.а - отнемане на лиценза.

Абе, ЕПИК ли са смелия и дързък Виенски фонд?

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
              това не е мечта - това се нарича реализъм
              Тато ке се навие ли да подкрепи реалистичната си прогноза с един бас за големи кинти или ше се скрие като останалите реалистични прогностици

Коментар

• Да де, ама според http://eur-lex.europa.eu/legal-conte...090316&from=BG
                1б. Държавите-членки извън еврозоната, които превръщат в
                своята национална валута сумите, изразени в евро, посочени в
                параграфи 1 и 1а, гарантират, че сумите в съответните им
                национални валути, които действително са изплатени на вложи-
                телите, са равностойни на сумите, посочени в настоящата
                директива.
                Някак си не ми се връзва да им излязат сметките верни И понеже сме част от ЕС след едно дело, очаквай да получиш и другите до размера, в който са си били в евро независимо от курса.

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение

Импосибле,разбери
                  Ако това се случи,аз обещавам да ти върна всичките долари които имаш в банката ЛИЧНО!Пред всички посетители на форума го казвам тържествено
                  Верно живееш в татово време,нема лошо продължавай,мечтите са безплатни
                  това не е мечта - това се нарича реализъм
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Понеже ме пита ,ке ти кажа ТАТО какво мисли по въпроса :
                    ТАТО има някой друг долар на депозит в КТБ , който ТАТО веке е отписал за получаване в долари ,защото целта на таз сапунена сага с КТБ
                    е първо фалит на КТБ и изплащане в леФове на валутните депозити - по закона за фалита на БГ баМка
                    второ падане на борда и изплащане на валутните депозитите в останалите пометени баМки (покрай сухото гори и мокрото) в леФове по курса в деня на фалита на баМката - демек фалит на 1 към 2 за евролев и изплащане на депозита на курс примерно 1към 1000 за евролев
                    Пример :Вежди има 1 млн. еврака в КТБ -вместо да получи 2млн.леФа при официален курс 1 към 2 евраклеФ примерно ,ке получи 2млн.леФа , но на курс 1 към то 1000 евраклеФ - демек ке получи не 1млн.еврака , а само 2000 еврака ,защото ке ги получи когато курса евраклеФ е веке 1 към то 1000 , а не 1 към то 2
                    Това е на ТАТО мнението и дано не бъда прав ,защото това ке върне България в първи клас

Импосибле,разбери
                    Ако това се случи,аз обещавам да ти върна всичките долари които имаш в банката ЛИЧНО!Пред всички посетители на форума го казвам тържествено
                    Верно живееш в татово време,нема лошо продължавай,мечтите са безплатни
                    Мнението ми не е препоръка!

Коментар

Няма грешка...кажи сега колко години чакане ни ОЧАКВАТ и начертай един-два черни сценарии за банката,и изощо за цялата финансова система.Ти си от няколкото,които го умеят
                      Понеже ме пита ,ке ти кажа ТАТО какво мисли по въпроса :
                      ТАТО има някой друг долар на депозит в КТБ , който ТАТО веке е отписал за получаване в долари ,защото целта на таз сапунена сага с КТБ
                      е първо фалит на КТБ и изплащане в леФове на валутните депозити - по закона за фалита на БГ баМка
                      второ падане на борда и изплащане на валутните депозитите в останалите пометени баМки (покрай сухото гори и мокрото) в леФове по курса в деня на фалита на баМката - демек фалит на 1 към 2 за евролев и изплащане на депозита на курс примерно 1към 1000 за евролев
                      Пример :Вежди има 1 млн. еврака в КТБ -вместо да получи 2млн.леФа при официален курс 1 към 2 евраклеФ примерно ,ке получи 2млн.леФа , но на курс 1 към то 1000 евраклеФ - демек ке получи не 1млн.еврака , а само 2000 еврака ,защото ке ги получи когато курса евраклеФ е веке 1 към то 1000 , а не 1 към то 2
                      Това е на ТАТО мнението и дано не бъда прав ,защото това ке върне България в първи клас
                      Last edited by ТАТО; 09.10.2014, 21:56.

Коментар

• Сега стана страшно

Македония пожела да ѝ бъде върната КТБ

http://www.nenovinite.com/ne/svqt/6310/

Според институциите в БЮРМ "Корпоративска трговска банкичка" е собственост на македонецът Цветанче Василевски, както и ВТБ (Велеска трговска банкичка) и държавния фонд на Оман - арабската Македония.

Коментар

Абре таз тема нали се казува Корпоративна ТБ или ТАТО нящо се е объркал
                          Няма грешка...кажи сега колко години чакане ни ОЧАКВАТ и начертай един-два черни сценарии за банката,и изобщо за цялата финансова система.Ти си от няколкото,които го умеят
                          Last edited by kig36; 09.10.2014, 21:33.

Коментар

• Абре таз тема нали се казува Корпоративна ТБ или ТАТО нящо се е объркал

Коментар

Това е реалността при много голяма част от европейските граждани,американските също,а доколкото знам в България почти няма човек без кредит.
                              Това е целта,бате Пешо...да ни заробят доживот!
                              Чакай чакай.Никой не кара никого да тегли кредит.И никой никого не заробва.Всеки се заробва сам.Който не владее пороците си и няма самодисциплина духа супата.Аз кредит нямам и никога няма да тегля.Научен съм да живея според чергата си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Живота на кредит не е живот.Живеещия на кредит е роб той няма права.Ако не дай си Боже се разболее или си загуби работата отива в киреча и мизерията го следва до края на дните му.Сами балъци и неудачници живеят на кредит.Да теглиш кредити за коли почивки и апартаменти е безумие и направилите го си заслужават съдбата.
                                Това е реалността при много голяма част от европейските граждани,американските също,а доколкото знам в България почти няма човек без кредит.
                                Това е целта,бате Пешо...да ни заробят доживот!
                                Казвам на жена си постоянно,че сме късметлии затова,че нямаме заеми.Може да ям само хляб и сол,но след като имаш покрив все ще дойдат и по-добри времена.
                                Изключително важно е да си самостоятелен и да не взимаш никога кредит!
                                Между другото българите сме една от малкото нации,където почти всички имаме собствени имоти.
                                Last edited by kig36; 09.10.2014, 21:24.

Коментар

Working...
                                X