IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Виж врътките чрез които е закупен имота.Всичко е законно.
    Докато лежим на тая изгнила страна - че всичко е изпипано и законно,тежко ни !!
    Пак по законен начин има хора в нашия край,на по 40 години,които имат по 30 000 декара собствена земя...
    В момента гледам Карбовски по телевизията,каза точни неща.
    Не трябва танци-трябва бой !
    Видяло се е ,че на закони,на съд и прокуратура не може да се разчита.
    Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
      Работи и издават. Срещу 36 лева И разбира се искат да си разкриеш банковата тайна!
      А не искат ли да им разтворя и бузките си и да ме консумират?
      бтв, какво значи това да разкриеш банковата тайна?

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
        Добре де, тогава защо семейство Василеви не ги вкарат в затвора з кражба на милиони
        Наистина ума ми не го побира...защо, аджеба, имаме съдии ако няма наказание за престъпниците ?
        Виж врътките чрез които е закупен имота.Всичко е законно.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Да,вярно е.И Григор Лилов изкара доста инфо.Шокиран съм от наглостта.
          Добре де, тогава защо семейство Василеви не ги вкарат в затвора з кражба на милиони
          Наистина ума ми не го побира...защо, аджеба, имаме съдии ако няма наказание за престъпниците ?

Коментар

• Да,вярно е.И Григор Лилов изкара доста инфо.Шокиран съм от наглостта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
              Някой има ли информация дали офиса на пл. Гарибалди работи и дали издават извлечения за текущо салдо по сметка?
              Работи и издават. Срещу 36 лева И разбира се искат да си разкриеш банковата тайна!
              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                И сега не разбрах, утре ще има ли действащ параламент?
                Президентът ще свика новото народно събрание на 22 или на 29 октомври. Според конституцията има срок от един месец.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                  И сега не разбрах, утре ще има ли действащ параламент?
                  Не. Те едва днес ЦИК излязоха с най-окончателните от всички окончателни резултати. Няма как още утре да се съберат куцо сляпо и сакато от всички краища на страната.

Коментар

• И сега не разбрах, утре ще има ли действащ параламент?
                    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Ич не е верно. Съвпадение с имена. Мангала си е мангал. Особено Българския.

Коментар

• Жената на Цветан Василев със „скромно“ имение за 20 млн. евро край Женева
                        Това дали е вярно ?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Никъде не е спазен този закон още ! Защо трябва да се търпи и до какво ще доведе това ? Да връщат на хората парите и яко търсене къде са..те не са се изпарили.
                          Ми да, време е да има нещо реално по проблема.
                          И задължително да има осъдени престъпници, макар че с тая наша съдебна система...то съдиите са най-големите престъпници

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                            И аз смятам че 100к евро са много за България, обаче пък ако лимита беше 10К лева аз нямаше да държа над тия пари в една банка, гепиш
                            Хипотетично,за страна като България със средна заплата (реална,не глупостите които се изписват за стъкмистика ) 500 -700 лева нето е резонно един редови трудещ се в апогея на живота си да е спестил най грубо казано 70 000-80000 лева,или 40000 евро например.
                            Говорим за 50-60 годишен човек,трудил се честно,отгледал деца ,закупил жилище и автомобил.
                            Еми не виждам къв е проблема да ги разхвърлиш тия 40000 в четири банки.Имаме над 20 все пак
                            По този начин реално се защитават обикновенните хорица.Големите акули,да си разтропат мозъците и сумите над 10 000 евра които са надиплили да ги влагат в икономиката,ако ги е шубе от банките.
                            Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• buba4ko

Никъде не е спазен този закон още ! Защо трябва да се търпи и до какво ще доведе това ? Да връщат на хората парите и яко търсене къде са..те не са се изпарили.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                В случая от ЕС е спуснат един закон който е фантасмагория и по лошо пирамидизира банковата система - закон според който един събира пари , а друг ги връща. Реално законът е съвсем друг - за създаване на фондове за гарантиране на влоговете и това е заимствано от застраховането.
                                Имам чувството, че мине не мине време и пак почваме да преливаме от пусто в празно
                                Какво значение има дали един закон е добър или лош? Ей това ви се чудя.
                                Искате да кажете, че не признавате законите които ВИЕ лично не смятате за добри ?
                                Закона е закон. Затова е закон - защото трябва да се спазва от всички. Това е.
                                И аз смятам че 100к евро са много за България, обаче пък ако лимита беше 10К лева аз нямаше да държа над тия пари в една банка, гепиш?

Иначе малко встрани от темата, според мене има къде къде по грешни закони.
                                - Защо трябва да се дават помощи на родители с над 3-4 деца? Според мен помощи трябва да се дават само за 1 и 2 дете, щото да имаш пове4е е скъп ресурс и сам си длъжен за тях...
                                - Защо закона разрешава 130 км/ч по магистралата? За мене максимума трябва да е 100км/ч !
                                Виждате ли - ако всеки почне да си казва мнението по разни теми, никога няма да сме на едно мнение, затова се казва че всички трябва да спазваме това което е закон

Коментар

Working...
                                X