If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
И аз съм ЗА да пишете само пострадали от КТБ. Ще стане като сбирка на АА. Здравейте аз съм Тотю и съм пострадал от КТБ.
-Здравей Тотю.
-Значи години наред се радвах на високи лихви, не разбирах защо другите са такива балъци и не си вкарват парите на висока лихва. Прав съм нали, прав съм да очаквам безплатен обяд?
-Прав си Тотю.
-И сега пострадах нямам достъп до парите си.
-Така е Тотю, разбираме те. Всички сме така. Да поплачем заедно.
... емоционална пауза за групово оплакване
-И сега искам да продължа.
-Продължи Тотю.
-та сега искам тези дето не са печелили от високите лихви да ми върнат парите. Много ли искам
-Не е много Тотю, всички искаме това.
-така е нали, не съм нагло парче, което иска обществото да му поеме загубите, след като печалбите са си били само мой.
-Не си Тотю, всички мислим като теб.
-Ама изобщо какви са тези дето ще ми казват че не искат да ми палят парите, само защото те не били вкарвали пари в КТБ.
-така е Тотю, нагли парчета са значи, не стига че нищо не са загубили, пък сега и не искат да ни платят на нас.
- И какви са тези работи че банката била гнила ябълка. Ми че то постоянно излизат слухове аз длъжен ли съм бил да се съобразявам с разни протестъри и НПО шпиони.
-Не си Тотю, никой от нас не му пукаше че това е банка на мафията подхранваща корупцията, заграбваща бизнеси и корумпираща политици. Че той кой би могълда знае такива неща.
- Ми тези дето не са вкарвали пари там казват че са го знаели и за това не са и вярвали
- Лъжат Тотю, само 90% от депозантите не са и вярвали, но цели 10% имахме пълно доверие в Мустака и Пеевски, такива добри хора, направо ти се иска да ги щипваш по бузките.
ОК, уважавам твоето мнение, но вложителите ли трябва да ги интересуват регулациите на БНБ, наградите за най-добър банкер и класацията за най-големите банки? Щото тя си беше от най-големите.
Добре Наивник, но да те питам искрено и лично, ТИ би ли вложил на депозит в някоя банка /която и да е било/ пари над гарантираните?
А ако няма достатъчно баМки? Освен това, аз мисля, че текста за гаранциите противоречи на конституцията. Та, според мен или всички трябва да изгорят пропорционално или да се плати на всички. Аз съм за второто, защото осирането на държавните задници беше тотално!!!
Аз съм ЗА да пишем само пострадали от КТБ. Защо ще пишат хора които нямат нито депозити , нито кредити от банката? Та те изкривяват целите
И аз съм ЗА да пишете само пострадали от КТБ. Ще стане като сбирка на АА. Здравейте аз съм Тотю и съм пострадал от КТБ.
-Здравей Тотю.
-Значи години наред се радвах на високи лихви, не разбирах защо другите са такива балъци и не си вкарват парите на висока лихва. Прав съм нали, прав съм да очаквам безплатен обяд?
-Прав си Тотю.
-И сега пострадах нямам достъп до парите си.
-Така е Тотю, разбираме те. Всички сме така. Да поплачем заедно.
... емоционална пауза за групово оплакване
-И сега искам да продължа.
-Продължи Тотю.
-та сега искам тези дето не са печелили от високите лихви да ми върнат парите. Много ли искам
-Не е много Тотю, всички искаме това.
-така е нали, не съм нагло парче, което иска обществото да му поеме загубите, след като печалбите са си били само мой.
-Не си Тотю, всички мислим като теб.
-Ама изобщо какви са тези дето ще ми казват че не искат да ми палят парите, само защото те не били вкарвали пари в КТБ.
-така е Тотю, нагли парчета са значи, не стига че нищо не са загубили, пък сега и не искат да ни платят на нас.
- И какви са тези работи че банката била гнила ябълка. Ми че то постоянно излизат слухове аз длъжен ли съм бил да се съобразявам с разни протестъри и НПО шпиони.
-Не си Тотю, никой от нас не му пукаше че това е банка на мафията подхранваща корупцията, заграбваща бизнеси и корумпираща политици. Че той кой би могълда знае такива неща.
- Ми тези дето не са вкарвали пари там казват че са го знаели и за това не са и вярвали
- Лъжат Тотю, само 90% от депозантите не са и вярвали, но цели 10% имахме пълно доверие в Мустака и Пеевски, такива добри хора, направо ти се иска да ги щипваш по бузките.
Аз пак да питам - някой знае ли позицията на Реформаторския блок за спасяването на КТБ. Тези безпринципни парчета имат ли поне и една принципна позиция за нещо. За каквото и да било.
Коментар