недей смята при цена 45лв няма да има купили на тази цена. по реално е да смяташ на максималната защото ако не на на IPO-то то при старта на тарговията с акциите им ще стигне близка до тази в най-лошия вариант. има голям глад за банки на борсата и презаписването ще е голямо в пъти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Malko info pizrovih. Ako niakoi znae kak tezi danni se sravniavat s banki v Central i Eastern Europe banki, daide da vidim kak sedi KTB-to
Корпоративна търговска банка Прогнозни
Определена цена 45лв за акция 2006 2007
EPS 1,31 3,62
P/E 34,4 12,42
P/B 3,0 2,14
Общо активи-хил.лв. 1 055 566 1 171 069
Собствен капитал – хил.лв. 000' 75 160 126 201
Брой акции 5 000 000 6 000 000
Балансова стойност на акциите 15,03 21
Нетна печалба – хил.лв. 6 544 21 733
Коментар
-
..Кажи му да не се плаши - с или без IPO-та, пари винаги могат да се направят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърSubZero, много съм благодарен за откровеността и отзивчивостта, дето сподели, как ги чувстваш засега работите, зарадвах се, че си отговорил и даже като сипа на кучето малко бира следващия път, ше му кажа да се учи, че се беше омаело с тия ИПО-та, много му надойдоха изведнъж, ама и той това се вайкаше, че не си падал по изкопаемите Ама ше го черпа и от твое име даже с некоя убава бира, да се освести, да се поучи малко от човеците
Кучето ти бая умничко ми се струва, Ветре... Кажи му да не се плаши - с или без IPO-та, пари винаги могат да се направят.
Коментар
-
SubZero, много съм благодарен за откровеността и отзивчивостта, дето сподели, как ги чувстваш засега работите, зарадвах се, че си отговорил и даже като сипа на кучето малко бира следващия път, ше му кажа да се учи, че се беше омаело с тия ИПО-та, много му надойдоха изведнъж, ама и той това се вайкаше, че не си падал по изкопаемите Ама ше го черпа и от твое име даже с некоя убава бира, да се освести, да се поучи малко от човеците
Коментар
-
Първоначално изпратено от pkbgПървоначално изпратено от 4i40-
..
- не вярвам на банка, която е създадена за да подхранва фирмите на собственика и на приятеския елит - като в рекламата си ..."вие сте добре дошли след първия милион"...
На г-н Василев му трябва нов имидж - които иска да му го създава...
Успехи
:-)
Аз мисля, че банковия сектор си остава най - интересния и печеливш. Ясно се вижда от нарастването на активите на повечето банки.
Но всеки си да си прави сам сметката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40-
..
- не вярвам на банка, която е създадена за да подхранва фирмите на собственика и на приятеския елит - като в рекламата си ..."вие сте добре дошли след първия милион"...
Успехи
:-)
Коментар
-
-трудно вярвам на банкова институция, в която обикновенния човек минава през три проверки и го гледат 6 горили...Посетете клона на пл. "Гаривалди" и се уверете.
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърSubZero, как мислиш, от трите IPO-та /на Каолин, на БРП и на Банката/, кое от тях най- си заслужава да се участвува?
Едва ли аз съм най-подходящият човек, от който да поискаш мнение, но тъй като след точно пет минути ще си сипя студена бира "Бекс" /сори, Инвесторе за рекламката /, смятам да споделя къде е ключа... Той е в теб.
Сериозно, аз няма да участвам само в едно от тези три. Нещо не си падам по изкопаемите...
Наздраве!
Коментар
Коментар