Ветре, къде ти се виждат корекции: http://www.investor.bg/?id=49908
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ветре, както казах, няма какво да коментираме...
ах, да вчера рекох, че Биовета е номер 1 ама тея жълтите муцунки не ти ли подсказаха нещо , освен това, такова си е мойто мнение, ти си имаш твойто всеки си има пазара също ПРЕПОРЪКИ НЕ ПРАВИМ НИКАКВИ, нема и да пишеме, ше ви оставиме тая привилегия на вас опитните да ни давате акъл, тва вашто не е манипулациа, то е размисъл, само нашто е манипулациа
Коментар
-
markov, па то онуй пазар ли беше преди 2000, като влене некой да се поздрави у некое ИП празник става карай, нема значение кво е било, важно е ся ква става как се вика - ний сме бодра смяна a и не бива да плашиме така ората, застой е не е имало серьозен, нема, а и знапред не го чекаме
Investore, коя акциа сме фалели, я ни дай пример, че се объркахме нещо имам Синергон, Оргахим, ОДЕС, FAzer и още нещо тук там,портфейла ми е на плюс рожбе, айде по-кротко, освен тва я ги играм, не ги чекам да падат та дай пример, да видиме коя акция сме фалели толкоз прекалено как твърдиш ?, Къде съм казал че всичко е надуто, казал съм само, че има корекция, ти какво си против, такава си е истината за мене. Мисла е достойно да се каже истината. Па и моя портфейл е доста смело казано портфейл, след като е на 70% кеш
Коментар
-
I az mislq che sled IPO-tata indeksite ste sa "up". Spored men tova ste sa poslednite uspeshni IPO-ta za tazi godina (dvete banki). Ot ostanalite, koito predstoqt, no ne sa obqveni konkretni dati za provezdaneto im, mislq che samo ENEMONA ste ima uspeh. Drugite nqma da se otrazqt na likvidnite pozicii i indeksite ste si rastat do kraq na godinata.
Коментар
-
XY, не пада пазара заради некви ИПОта само, пада че си му беше време да пада Набалончи се нещо индекса, требва да почине малко А тия от ИПО-тата гледат да фанат кеша, така ми се види на мене тас работа, нема как, неможе само нагоре да варви пазара, некои пазари са варвели година без растеж, ний таквоз нещо не сме видели още, та да са радваме де , па що и некои фондове наизлезоа по чужбините та се нафърлеа на чужди акции ?? па и са на печалба некои незнам, пас отвсекъде ама ако бутаме балони у Големия индекс, незнам накъде ше идеме
lynx - поздрави, мъжка позиция си заел, тва е похвално, ако се накума да играм тука и аз тъй ше стора, бе требва да се държиме като мъжкари, кви са тия лакомии за тея пусти акции, по-важна е за мен достойната игра. linx, правилен ми изглежда твоя вариант, щото пазарната цена се определя от /л/имитираната. И не бива да чакаме все некой друг да върши черната работа, требва всеки да помисли по това..
Коментар
-
Той затова пада пазарът, бре Ветъре, заради ИПО-тата. И не всички избиват загуби там, ами просто всички искат да участват и разпродават главоломно. Отчетите излязоха повече от добри, но покачване няма... Виж примерно Фазерлес, сметни му разни коефициенти с тази печалба, която изкара, а поскъпна с едноцифрено число. А и много други като АЛУМ, Монбатя и т.н.
Имам акции в тях, а до 10 -ти ако паднат още няма да участвам и в ИПО-тата. Фазерът се търгува на безсрамно ниско П/Е и компанията е показала потенциал. На всичкото отгоре и дивидентче си дават ...
Не е препоръка за сделкиМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Toshe Vipa - тва убаво, че играеш на пазарни, ама требва да се жертва и нещо на лимитирана за минимална цена, И тва баце се налага, щото ако сичко играе на пазарна - ква става тя, некои майстори като презапишат лимитирана на макс. и сичко утива у ряката, сичко става на макс нема /л/имитирана, нема пазарна. Ей тва майсторите на ИПО-тата са голема работа Тоше, я къде закараха Тодоровия, къде КАО, къде ли ше закарат банките?? на спадащ пазар при това голема работа е тва ИПО-то, сичко на него разчита да го изкара на плюс, да избий загубите
Коментар
Коментар