IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
    Държат 6-има заложници в КТБ, линейка откара вложителка с хипертония

http://www.blitz.bg/news/article/296445

То майтап, майтап - ама май не е майтап вече

Не знам кога ще дойде деня, когато ще има повече умни хора сред политиците.
    Почна се, уважаеми зрители!

Коментар

Държат 6-има заложници в КТБ, линейка откара вложителка с хипертония

Тия изроди накрая ще предизвикат сериозни ексцесии с действията и бездействията си!!!!!

Коментар

• Държат 6-има заложници в КТБ, линейка откара вложителка с хипертония

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          аз съм данъкоплатец и плащам данъци
          не може да искаме нещо да се оздрави без да го знаем какво е това нещо
          нека се намери инвеститор и той да оздравява
          А запитвал ли си се поради що в другите държави, със значително по-развита икономика ги спасяват банките, именно с държавни средства на данъкоплатците!? Сигурно са глупави?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Не, просто много лесно раздавате присъдите..... Аз данъкоплатецът....
            съм
            не раздавам присъди, има си законови постановки и да се кара по тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
              +1
              Именно.....и като се има предвид, че тези които най-много реват, че не искат с техните пари да се плаща за КТБ, вероятно са такива, които не плащат или плащат малко данъци.....но пък най се кефят на вероятността богатите да го отнесат......но не, не става така, винаги го отнасят бедните, а при фалит на КТБ ще им остане само едната кратка радост и после ще им отрежат главите от кръста....оздравяването на КТБ е най-добрия вариант и за богати и за бедни.
              аз съм данъкоплатец и плащам данъци
              не може да искаме нещо да се оздрави без да го знаем какво е това нещо
              нека се намери инвеститор и той да оздравява

Коментар

+1
                Именно.....и като се има предвид, че тези които най-много реват, че не искат с техните пари да се плаща за КТБ, вероятно са такива, които не плащат или плащат малко данъци.....но пък най се кефят на вероятността богатите да го отнесат......но не, не става така, винаги го отнасят бедните, а при фалит на КТБ ще им остане само едната кратка радост и после ще им отрежат главите от кръста....оздравяването на КТБ е най-добрия вариант и за богати и за бедни.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                  Баце, разбрахме че не си успял да събереш 10К в банка. Но това не е повод за гордост, нема нужда непрекъснато да го повтаряш.
                  Направо съм в шок от дедуктивните ви умозаключения
                  Приятно ми е да се запознаем - аз съм Сашо ,а вие сте предполгам МАГ Деси от Пелово ?
                  Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

Имало няколко човека вътре, а жена е получила хипертонична криза и я взимат с линейка.

Стана въргала
                    Главата ми не го побира, как е възможно в държава, където собствеността е "неприкосновена" вече 4ти месец да нямаш достъп до собствената си собсвеност - парите си Але "европейска" държава

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Вложители готови за щурм на КТБ в центъра на София!
                      http://www.blitz.bg/news/article/296433

Не пред КТБ, а пред кенефа на иЗкруфф !!!
                      Имало няколко човека вътре, а жена е получила хипертонична криза и я взимат с линейка.

Стана въргала

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        като спрат или преди да спрат - ще преценя наново възможностите и евентуално ще търся друго място за инвестиции

Коментар

• Кой купи една държавна фирма с кредити от КТБ и Емпорики банк. Имат ли същите господа да обслужват все още кредити към тия банки. Имат ли интерес КТБ да не се отвори и да забравят за кредитите.

Коментар

Така погледнато, може и да си прав. От друга страна данъкоплатецът, в това число аз може да не иска да ти се изплащат субсидии.
                            като спрат или преди да спрат - ще преценя наново възможностите и евентуално ще търся друго място за инвестиции

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                              Да намалят гарантираните суми !
                              Баце, разбрахме че не си успял да събереш 10К в банка. Но това не е повод за гордост, нема нужда непрекъснато да го повтаряш.

Коментар

• Вложители готови за щурм на КТБ в центъра на София!
                                http://www.blitz.bg/news/article/296433

Не пред КТБ, а пред кенефа на иЗкруфф !!!

Коментар

Working...
                                X