If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
аз съм данъкоплатец и плащам данъци
не може да искаме нещо да се оздрави без да го знаем какво е това нещо
нека се намери инвеститор и той да оздравява
А запитвал ли си се поради що в другите държави, със значително по-развита икономика ги спасяват банките, именно с държавни средства на данъкоплатците!? Сигурно са глупави?
+1
Именно.....и като се има предвид, че тези които най-много реват, че не искат с техните пари да се плаща за КТБ, вероятно са такива, които не плащат или плащат малко данъци.....но пък най се кефят на вероятността богатите да го отнесат......но не, не става така, винаги го отнасят бедните, а при фалит на КТБ ще им остане само едната кратка радост и после ще им отрежат главите от кръста....оздравяването на КТБ е най-добрия вариант и за богати и за бедни.
аз съм данъкоплатец и плащам данъци
не може да искаме нещо да се оздрави без да го знаем какво е това нещо
нека се намери инвеститор и той да оздравява
Не, просто много лесно раздавате присъдите..... Аз данъкоплатецът....
+1
Именно.....и като се има предвид, че тези които най-много реват, че не искат с техните пари да се плаща за КТБ, вероятно са такива, които не плащат или плащат малко данъци.....но пък най се кефят на вероятността богатите да го отнесат......но не, не става така, винаги го отнасят бедните, а при фалит на КТБ ще им остане само едната кратка радост и после ще им отрежат главите от кръста....оздравяването на КТБ е най-добрия вариант и за богати и за бедни.
Имало няколко човека вътре, а жена е получила хипертонична криза и я взимат с линейка.
Стана въргала
Главата ми не го побира, как е възможно в държава, където собствеността е "неприкосновена" вече 4ти месец да нямаш достъп до собствената си собсвеност - парите си Але "европейска" държава
Кой купи една държавна фирма с кредити от КТБ и Емпорики банк. Имат ли същите господа да обслужват все още кредити към тия банки. Имат ли интерес КТБ да не се отвори и да забравят за кредитите.
Коментар