Първоначално изпратено от pepo11
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepo11just a trader къде го видя тоя огромен потенциал бе човече.
nqma da u4astvam v Todoroff, nito v BRP.... za Kaolin se dvoumq.
no sus sigurnost produljavam s investiciite v RENIXX... a tam $$$ i ??? .... za tezi, koito znaqt za kakvo stava duma
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoshitoКрайно скъпо се предлагат тези акции на компания от нископерспективен, силно конкурентен бизнес в България и световен мащаб. А и какъв е тоя винопроизводител, който вкарва по-голямата част от инвестициите си в хотел и спа център???
Да не говорим за много ниския мащаб на компанията, което я обрича според мен.
Мислете много преди да се впуснете в тази авантюра.
IPO samo po sebe si s kakva cel se pravi??? A???
opredeleno BEZ GARANCII za uspeh v cenata na akciite, no s QSNATA CEL za finansirane na opredelen business plan i opravdavane zaplatite na managementa i slujitelite.
NO NE i garantiraneto i jelanieto vie/nie da se oblajim
Businessa e predi vsi4ko STRATEGIA, kakto i ivesticionnia plan na vseki ednoli4en u4astnik!
POADQNIQ NE 4AKAITE!!!
no vie si produljavaite da se samonavivate.... emocionalno!
Коментар
-
срока за приемане на оферти изтече
така че всеки може да си каже стратегията
звънях в БенчМарк, казаха след около час да звънна, вероятно ще са готови резултатите (крайния срок за резултатите е 14:00, тоест след около 3 часа)
аз лично не съм подавал оферти,
вчера до мен достигнаха слухове от спекуланти (непотвърдени, затова и непубликувани), че цената ще е в диапазона 1.9 - 2.2 лв.
предстои да видим
Коментар
-
Крайно скъпо се предлагат тези акции на компания от нископерспективен, силно конкурентен бизнес в България и световен мащаб. А и какъв е тоя винопроизводител, който вкарва по-голямата част от инвестициите си в хотел и спа център???
Да не говорим за много ниския мащаб на компанията, което я обрича според мен.
Мислете много преди да се впуснете в тази авантюра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановСпоред резултатите от анкета на Investor.bg, в която към инвеститорите се отправя въпросът в кое от предстоящите листвания ще участват, 24% към момента отговарят, че това ще е листването на Каолин, за 10% изборът е Тодоров АД, 11 на сто ще участват и на двете, 14% все още не са решили, а 41% няма да участват на нито едно от двете. Участвалите в анкетата до момента са 481 души.
анкетата не може да покаже горе долу колко ще участват, така че може да са и 5 пъти повече
Коментар
-
Е и сега кво?
Утре червено вино ли ще пием или само студена водица?!
Мен малко ме издразниха "стратезите" от Бенча: Ако цената не ги устройвала щяло да има подобрение на офертите. Е те това си е безочие - нали за това е миниималната емисионна стойност от 1.6?!
На това си му се казва: "намерил, че се насрал". Сори за думичката, ама си е истина!
Успехи! И на инвеститорите, пък и на продаващите!
Коментар
-
Крали Марко е прав... Позволявам си да се намеся в темата, защото вината са една от слабостите ми. Запомнете от мен едно - още не се е произвело българското вино, което да бъде забелязано на пренаситения и свръхконкурентен световен пазар. Обратно, на вътрешния пазар все повече ще навлизат чуждите вина - българският потребител доскоро нямаше избор и пие едни много примитивни сортове и вина, но тепърва ще открива какво пият по света. Българските винопроизводители нямат шанс. Това е бизнес за милиарди.
Също както при цигарите, но това е друга тема
Помислете, преди да си давате парите, подведени от рекламата.
Коментар
Коментар