Първоначално изпратено от Борис
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от KIKO
Бизнесът е зависим от много неща, но най-вече трайни насъждения и климатични условия. Категорично в по-дългосрочен план. Новите им лозя това лято би следвало да дадат добра продукция, а за догодина да са на 6
Коментар
-
Първоначално изпратено от KIKO
Бизнесът е зависим от много неща, но най-вече трайни насъждения и климатични условия. Категорично в по-дългосрочен план. Новите им лозя това лято би следвало да дадат добра продукция, а за догодина да са на 6
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърEeee, treidare, голема работа си. Ама я като ти хортувах в началото едни сладки приказки, нещо ме беше пратил да чета повече, а ся гледам и ти си се зачел, така, така, внимание си требва
PS: ne sum te prashtal da 4etesh... vseki sam kontrolira svoite kapitali
PPS: haide spiram, za da ne razvodnqvam temata. USPEH na vsi4ki vinari, izbrali bulgarskoto!!!
Коментар
-
И още нещо! Мениджмънта има доста добра маркетинг политика, както и връзки с управляващият апарат. Пил съм Тодорофф специално произведен и етикиран за Министрество на правосъдието, както и за още някакъв повод(30годишнина на нещо си, не помня какво) На доста официялни коктейли, приеми и външни делегации специялно подбранто вино е с марка Тодорофф. А това е много добър начин да презентираш продукт!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KIKOПървоначално изпратено от pepo11Ако говориш принципно това е друг въпрос. Тук става дума за Изба Тодоров.
към трейдъра
moje da imat hubavi vina, OK! no kakvo ot tova?!?
Vinarstvoto e mnogo tejuk i silnokonkurenten proizvodstven process.
Uspeh vi jelaq!
PS: oburnete vnimanie koi sa v momenta nai-aktualnite i komentirani temi v svetoven i nai-ve4e EU mashtab!? analiziraite infoto, korelirano sus suotvetnata industria...(samo li4no mnenie) i polse shte piem ot nai-skupoto i staro vino na Izba Todoroff! ..... koqto se polzva s vnimanieto na izklu4etelno tesen krug vinoceniteli (pozvolih si da poprou4a tuk-tam malko za sobstvena informacia za Todoroff)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepo11Кико, тоя потенциал как го виждаш в краткосрочен или дългосрочен план?
Както казах все пак и аз съм дал поръчка
Коментар
Коментар