IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от krali_marko
    А аз чакам бутилките да станат по 1.70-80 и почвам да купувам!!

Първоначално изпратено от B.Graham
    На мене не ми е мъчно че цената пада.Аз не участвах в масовото самоубийство и сега чакам да падне още.

и после почвам да купувам ...... и акции и бутилки
    Бенчовете ги оцениха на 1,60.Кой съм аз че да споря с тях.
    Life won't wait for you.

Коментар

• za men i na 1,70 sa skapi. shte chakam oshte.
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• А аз чакам бутилките да станат по 1.70-80 и почвам да купувам!!

Първоначално изпратено от B.Graham
        На мене не ми е мъчно че цената пада.Аз не участвах в масовото самоубийство и сега чакам да падне още.

Коментар

• На мене не ми е мъчно че цената пада.Аз не участвах в масовото самоубийство и сега чакам да падне още.

Life won't wait for you.

Коментар

• Nazdrave

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Първоначално изпратено от Майната
              Бенча са едни от най-умните и коректни на Пазара ))))))) не те а вашата алчност ) непремерена с Фундаментален анализ докараха нещата до тук ))
              Така е Майната.Успехите са си наши а за грешките други са ни виновни.А за винцето - мавруда им е готин.
              Да удавим мъката в Мавруд "Тодорофф" - и всяка изпита бутилка да качва акцийката :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                Бенча са едни от най-умните и коректни на Пазара ))))))) не те а вашата алчност ) непремерена с Фундаментален анализ докараха нещата до тук ))
                Така е Майната.Успехите са си наши а за грешките други са ни виновни.А за винцето - мавруда им е готин.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Бенча са едни от най-умните и коректни на Пазара ))))))) не те а вашата алчност ) непремерена с Фундаментален анализ докараха нещата до тук ))
                  Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                    Дайте да си говорим. Кой какво вино на Тодорофф препоръчва например :-)
                    вината на Тодоров не се славят с особена популярност и качество, ще трябва друга тема на разговор да си измислите

Коментар

• nali tova be celta na bencha s podobrqvaneto na ofertite - da vzemat te tova, koeto biha vzeli spekulantite
                      parvata cena be 1.80

Коментар

• Колега, вие какво разбирате под "провалено " IPO? Човекът пласира ли си акциите? - Пласира ги. Това, че им е настъпила лека 5% корекция в цената не значи че има провал, а просто пазарът си е намерил баланс. Какво е това очакване че като има IPO след 2 дни цената ще е +100% не мога да разбера! И като не стане така - паническо бягство от акцията със всички последствия за бягащия. Интересна работа....
                        не е въпроса в корекцията на цената... при такава навалица на пазара, където всеки, който излезе, събира наличните пари... където дори за шепа орехи да се напише проспект... ще се представят по добре от TODOROF... Въпросът е в сравнението... а не в абсолютните стойности...
                        the perch is...

Коментар

• Първоначално изпратено от the.perch
                          Няма ли най-накрая да си признаете, че TODOROF е първото провалено IPO в РБългария...
                          Колега, вие какво разбирате под "провалено " IPO? Човекът пласира ли си акциите? - Пласира ги. Това, че им е настъпила лека 5% корекция в цената не значи че има провал, а просто пазарът си е намерил баланс. Какво е това очакване че като има IPO след 2 дни цената ще е +100% не мога да разбера! И като не стане така - паническо бягство от акцията със всички последствия за бягащия. Интересна работа....

Коментар

• Първоначално изпратено от the mag
                            За статистиката- не е е ИПО, а вторично. Че е провалено, провалено е, 6-7% под цената няма как иначе да се нарече. Че Бенча спечелиха някой лев и нищо незаконно не е станало спор няма, но все си мисля че в дългосрочен план не са прави...
                            Прав си, взеха парите днес, но имиджа не се гради гради за един ден, но се разрушава и за по-малко..

Коментар

• За статистиката- не е е ИПО, а вторично. Че е провалено, провалено е, 6-7% под цената няма как иначе да се нарече. Че Бенча спечелиха някой лев и нищо незаконно не е станало спор няма, но все си мисля че в дългосрочен план не са прави...
                              А иначе тази година и някое ипо ще последва примера, но това отрезвяване ще е полезно.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11
                                "Колеги акционери как сме? Нещо гробовна тишина в тая тема? Ще гоним ли 1.70 следващата седмица?"

Ти приятелю имаш ли акцийки тук. Ако не айде заминавай на нивата да ореш и спри да се заяждаш.
                                Имам разбира се, освен това нямам ниви, а акции на АТЕРА :-). Просто малко черен хумор. И честно казано ако стане 1.70 ще си напазарувам още акцийки, но съвсем на никого нищо не препоръчвам.

Та въпросът беше защо така си мълчим? Дайте да си говорим. Кой какво вино на Тодорофф препоръчва например :-)

Коментар

Working...
                                X