IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepo11
    Под 1.5 ше си купя пак. Нали трябва да осреднявам

Имам акции от дружеството, ама малко, затова съм още весел
    Май си още весел щото утотребяваш продукцията им
    Life won't wait for you.

Коментар

• Под 1.5 ше си купя пак. Нали трябва да осреднявам

Имам акции от дружеството, ама малко, затова съм още весел

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11
        Оставете ни на бира щото за винце нема пари
        Има пари за винце,има.Под 1,50.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Добре дошли под 1.80, следващо ниво за атака - 1.75. Не е препоръка :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
            Аз си поръчах днес бутилките на сайта им и ще се отдавам на пиянство :-). Както и ще проверим работи ли сайта им както трябва :-).

А иначе почвам да си допълвам тодоровки на под 1.85, пък ще видим кой прав кой крив след известно време :-)
            Колеги до този момент ни дума ни вопъл ни стон, все едно не съм си поръчал на този уебсайт 20 бутилки вино :-). Мда 1.50 лв една по-разумна цена е тук. Бълбук, бълбук, бълбук.

Да не помислите, че е препоръка :-)

Коментар

• Оставете ни на бира щото за винце нема пари

Коментар

• I NA TJAH 6TE IM DOIDE VREMETO

Коментар

• Няма смисъл от злорадство, оставете хората които са си купили намира.
                  Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Примери да искате!
                    Lo and behold!
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• ..KAO e edin drug takuv primer. ..
                      Здравей приятел Дундо! ... може би занапред ще може да посочваш и още пример

Коментар

• Аз влязох на средна цени от 1.89 и мисля че сгреших, но понеже не участвах в ИПО-то реших да пробвам, все пак всички други купуваха по 2 лева времето ще покаже, а и ивестициата ми не е сериозна, като сума, по скоро за цвят
                        lipsata

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
                          Ako znaete kak ste si go nabili tuk ne e istina. Otkakto sum na borsata tova za men e nai-golqmata gre6ka koqto sum pravil 4e u4astvah na IPO-to na TODOROFF.Takuv cirk ne bqh vijdal kak preebaha tezi s pazarni poru4ki, no dobre 4e stana taka 4e da se usetqt horata 4e ne ot vsi4ko se pravqt pari na borsata.KAO e edin drug takuv primer. Li4no az uspqh da si gi prodam purvite dni i realizirah dori 1% pe4alba, koeto mi e sme6no, no kato gledam kakvo e polojenieto v momenta, smqtam 4e sum postupil super pravilno.Dokato 4akate borsovite indexi 6te idat.........
                          znam, da! zatova i ne u4astvah

Коментар

• Ako znaete kak ste si go nabili tuk ne e istina. Otkakto sum na borsata tova za men e nai-golqmata gre6ka koqto sum pravil 4e u4astvah na IPO-to na TODOROFF.Takuv cirk ne bqh vijdal kak preebaha tezi s pazarni poru4ki, no dobre 4e stana taka 4e da se usetqt horata 4e ne ot vsi4ko se pravqt pari na borsata.KAO e edin drug takuv primer. Li4no az uspqh da si gi prodam purvite dni i realizirah dori 1% pe4alba, koeto mi e sme6no, no kato gledam kakvo e polojenieto v momenta, smqtam 4e sum postupil super pravilno.Dokato 4akate borsovite indexi 6te idat.........

Коментар

• mislq, 4e po-pravilnoto e esen-zima!
                              i rezultati sledvat posle!

Коментар

• Прав ли съм ако кажа, че есента им е по силния сезон. Все пак сега не се пие толкова много вино
                                да правим ПАРИ от БФБ????!!!????

Коментар

Working...
                                X