IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Developer
    Първоначално изпратено от KIKO
    Първоначално изпратено от Developer
    е щом е пълен хотела, няма страшно. Според ,мен хотела така ще се напълни с пияни туристи,жадни за вино че акцията ше скочи на 200-300 лв и после по стъпките на ХДПАТ, докато не достигне психологическото ниво от 20000 лв / акция. След това ще се стабилизира на около 18000 където ще преседи до отчета за следващото тримесечие. от там вече никой не знае към какви висоти ще се запъти.
    Абе лошо ли ти е?
    не, но реших да зарадвам малко акционерите тук като им описах един утопичен развой на нещата

На акционерите тук едва ли им е останало мног чувство за хумор.

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
      Първоначално изпратено от Developer
      е щом е пълен хотела, няма страшно. Според ,мен хотела така ще се напълни с пияни туристи,жадни за вино че акцията ше скочи на 200-300 лв и после по стъпките на ХДПАТ, докато не достигне психологическото ниво от 20000 лв / акция. След това ще се стабилизира на около 18000 където ще преседи до отчета за следващото тримесечие. от там вече никой не знае към какви висоти ще се запъти.
      Абе лошо ли ти е?
      не, но реших да зарадвам малко акционерите тук като им описах един утопичен развой на нещата

Коментар

• Я вижте как ОББ напълни на тези нива. Май тука има сериозна подкрепа и май тука е вярното ниво на акцията... Да слагаме ли шнорхелите и да почваме да бълбукаме?

Коментар

• ПРЕКАЛИЛ Е С ВИНОТО.... ГОРКИЯ
          "Не презирай врага, ако ти се струва слаб, не се страхувай от врага, ако ти се струва силен."

Коментар

• Първоначално изпратено от Developer
            Абе лошо ли ти е?

Коментар

• е щом е пълен хотела, няма страшно. Според ,мен хотела така ще се напълни с пияни туристи,жадни за вино че акцията ше скочи на 200-300 лв и после по стъпките на ХДПАТ, докато не достигне психологическото ниво от 20000 лв / акция. След това ще се стабилизира на около 18000 където ще преседи до отчета за следващото тримесечие. от там вече никой не знае към какви висоти ще се запъти.

Коментар

• Мой роднина работи в хотела и ми каза 4е е пълно с туристи,хотела работи от миналата година.

Коментар

• Първоначално изпратено от krali_marko
                  а аз ще си чакам бутилките на Тодоров да станат по 1.10-1.15 и и тогава ще си пазарувам

Първоначално изпратено от Perla
                  Аз ще чакам още 9-12 месеца да падне на 1.10-1.15 и тогава ще пазарувам, оттам после ще има бавен ъп до 1.50-1.60 за година две което вече е приемливо
                  Акциите може да дочакаш да станат толкова но бутилките няма.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• а аз ще си чакам бутилките на Тодоров да станат по 1.10-1.15 и и тогава ще си пазарувам

Първоначално изпратено от Perla
                    Аз ще чакам още 9-12 месеца да падне на 1.10-1.15 и тогава ще пазарувам, оттам после ще има бавен ъп до 1.50-1.60 за година две което вече е приемливо

Коментар

• Аз ще чакам още 9-12 месеца да падне на 1.10-1.15 и тогава ще пазарувам, оттам после ще има бавен ъп до 1.50-1.60 за година две което вече е приемливо

Коментар

• Леко се обърках с постинга
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11
                          Абе честно казано употребявам повече от продукцията на конкурентите им, но така все пак подпомагам развитието на бизнеса като цяло в тази сфера
                          Винцето е хубаво пробвал съм.Ама за акцията ще почакам.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Абе честно казано употребявам повече от продукцията на конкурентите им, но така все пак подпомагам развитието на бизнеса като цяло в тази сфера

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                              ....Някой посещавал ли е хотела, който направиха с дегустатиционните сесии)
                              Впечатления за интерес?
                              Май е на фаза довършване.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Важен е съпорта))
                                И аз ви помагам чат-пат, щото ме кефи акцията и случващото се около нея - пълна гама емоции, от еуфория през меланхолия до депресия))

Някой посещавал ли е хотела, който направиха с дегустатиционните сесии)
                                Впечатления за интерес?

Коментар

Working...
                                X