Това "скоро" е доста относително понятие
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)
Collapse
X
-
Мечтииии!
Абе пичове, нали Ви казах, в този ценови диапазон има и по-добри вина, пробвайте. Не стига,че се набутахте с ипото, ами се мъчите и с вино, чиито качества не са доказани, ако пък са, то не се знае от кого.
Майтап, да не се вържете. На 1,20-1,40 и аз влизам.
Само за информация, ако знаете и тази година винопроизводителите в НЗ и OZ на каква загуба са..... Добре че Фостърс правят водка, бира и кафе SKYY та да си субсидират вината. Та евтините азиатски вина, Чили и Аржентина, с високо качество идат, за проверка - МЕТРО.
Вижте и в Бибендум.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Живо здраво Колчо! И аз така не мога
Преди около 2 месеца се поддадох и влязох, че наиш ли колко кешовица имах. И викам айде за цвят ша взема малко на 1.80. И после като слезе под 1.70 на 2 пъти взимах, но като видях ква скръб е се зарекох, че или на 1.60 ги разкарвам или ще стискам до 2. Та бях ги захвърлил в един ъгъл ама напоследък новините биват, бенча крепи, та мисля ще успея да чукна някой лев и тука Абе не е лошо винцето, само цената на ИПО-то да беше 15-20% по ниско всичко щеше да си е ок...
Успех и на теб, дано по твоите позиции по лесно да идва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the magМи Бенча почнаха да помагат няма как да не тръгваме нагоре. след 2 месеца като потвърдим добрите резултати ще сме над 2 лв.
не мога да повярвам че си влязъл в тази изба...
баси..
Най-чистосърдечно успех ти пожелавам..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
след дъжд качулка, след сватба булка май се казваше,
накъде се запътихме сега,
ми ние ако стигнем 2 лева, много хора пак може да са на минус,
аз предлагам ИНВЕСТОР.БГ да направят проучване, най-неизходните инвестиции за последните 3/6 месеца, по подобие на това проучване за най-доходните инвестиции за последния месец и да видим какво са направили хубавците от -ОФ."Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от mysteriousспоред вас, може ли толкова умряла работа тук ... :-(
Печалба на акция: 0.04 лв.
P/E: 40.46
P/S: 2.33
P/B: 1.47
Продажби1: 2.479 млн.лв.
Печалба2: 142 хил.лв.
Счетоводна стойност на акция: 1.15
vinarstvoto e mnogo trudo- i vremeemka rabota i dividentite ot neq sa sledstvie na tejka i jestoka borba v izklu4itelno konkurentna sreda.
osobeno na BG pazara.... aza v europeiski i svetoven mashtab ne mi se misli.
no puk ima specilni takiva fondove(koito investirat vuv vinoproizvoditeli) i pri nqkoi ot tqh dohodnostta e solidna
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтенлиБоец, може да си мислиш каквото си искаш, нямаш грижи и едва ли пречиш на някого . Що се отнася до мъжкото, ти вече със сигурност не си защото един с двойно FF накрая, така ви го е на..... Успех!"Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
Боец, може да си мислиш каквото си искаш, нямаш грижи и едва ли пречиш на някого . Що се отнася до мъжкото, ти вече със сигурност не си защото един с двойно FF накрая, така ви го е на.....
П.С - Ако имаш нещо по същество, с което не си съгласен в постинга напиши го, иначе приключвам до тук! Още веднъж успех ти желая!
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтенлиДействайте докато е време, че скоро и на 1,5 няма излизане . За да оправдае цена над 2 лева тази фамилна компанийка трябва да покаже печалбица от поне 0.10 лева на акция, което ще рече 340 000 лева. Може....но през 2010 примерно. Успех!!!
започва да ми се оформя като тенденция да си мисля подобни неща за хора с такъв превдоним ..."Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
Коментар