Пичове пожелавам ви да идете на 3.00 лв преди 2008г. Ще е супер за Тодорофф къде прави мноооого хубави ракиии, така де...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)
Collapse
X
-
Няма и как да си впечатлен - все пак на БФБ не е Софийска Стокова Борса и на нея се продават/купуват акции, а не вино и ракия Важното е да не се бъркат двете работи, щото или ще вкиснете виното, или ще ви боли глава
Първоначално изпратено от ЛевчеМисля, че и в момента дружеството е надценено /капитализацията е 6,29 млн. лв./. Считам, че 2,5 лева е доста оптимистично - това означава капитализация 8,5 млн. лв. Прегледах отчетите, но не казано често не съм впечатлен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorЗасега е кисело
Първоначално изпратено от Heraclitusще стане 2,50 не бойте се - нека да видим как е гроздето тая година.
Коментар
-
Засега е кисело
Не знам дали знаете, но за добрите резултати и добрия имидж на вината Тодоров през изминалите години допринесяше факта, че дружеството беше основен доставчик на всички посолства и търговски представителства на BG в чужбина - с гарантирано участие при всички приеми и коктейли. За съжаление, от началото на тази година загубиха този договор, затова и анонсираха фокус към вътрешния пазар, който освен, че вече е силно конкурентен, е и все пак ценово ориентиран.
Първоначално изпратено от Heraclitusще стане 2,50 не бойте се - нека да видим как е гроздето тая година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HeraclitusПървоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от mvr0306и аз се чудя, голямо плюене по тая акция! Сякаш няма по-зле от нея на БФБ.
не, сериозно - аз много исках да се включа в Тодороф, защото виждам, че собственикът има идеи и рано или късно ще ги реализира. Сега ще получава и субсидии, идеята с хотела не е лоша.
Просто цената беше ужасно висока и трябва време тук, така си мисля поне
Коментар
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от mvr0306и аз се чудя, голямо плюене по тая акция! Сякаш няма по-зле от нея на БФБ.
не, сериозно - аз много исках да се включа в Тодороф, защото виждам, че собственикът има идеи и рано или късно ще ги реализира. Сега ще получава и субсидии, идеята с хотела не е лоша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306и аз се чудя, голямо плюене по тая акция! Сякаш няма по-зле от нея на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HeraclitusПървоначално изпратено от voodooHunterАйде колеги драпайте ще изплуваме полека лека няма как. Ей ги къде са 2-та лева на 10-20 стотинки от нас. Търпение само.
ПОРЕДНИТЕ СМЕШНШЦИ.
А има много позиции, които са почвали бавно и полека и след това са дърпали здраво. И на тази ще й удари часа някоя година. И тогава ще си говорим за трицифрени проценти ръст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от voodooHunterАйде колеги драпайте ще изплуваме полека лека няма как. Ей ги къде са 2-та лева на 10-20 стотинки от нас. Търпение само.
ПОРЕДНИТЕ СМЕШНШЦИ.
Коментар
Коментар