IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пичове пожелавам ви да идете на 3.00 лв преди 2008г. Ще е супер за Тодорофф къде прави мноооого хубави ракиии, така де...

Коментар

• Няма и как да си впечатлен - все пак на БФБ не е Софийска Стокова Борса и на нея се продават/купуват акции, а не вино и ракия Важното е да не се бъркат двете работи, щото или ще вкиснете виното, или ще ви боли глава

Първоначално изпратено от Левче
      Мисля, че и в момента дружеството е надценено /капитализацията е 6,29 млн. лв./. Считам, че 2,5 лева е доста оптимистично - това означава капитализация 8,5 млн. лв. Прегледах отчетите, но не казано често не съм впечатлен.

Коментар

• И аз нямам. Няма и да си купя. На пазара има толкова по-переспективна и печеливши компании.

Коментар

• Не знам за виното но ракиите са му страхотни... Почти (да не кажа) няма др. българска ракия да му стъпи на качеството и аромата.
          Нямам акции.

Коментар

• Мисля, че и в момента дружеството е надценено /капитализацията е 6,29 млн. лв./. Считам, че 2,5 лева е доста оптимистично - това означава капитализация 8,5 млн. лв. Прегледах отчетите, но не казано често не съм впечатлен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
              Засега е кисело

Първоначално изпратено от Heraclitus
              ще стане 2,50 не бойте се - нека да видим как е гроздето тая година.
              Мисля че е време PR-a (ДВИ-то) на г-н Тодоров да се появи и да покаже съпричастност и даде разяснения, както това се прави във др. форуми за др. дружества. Не мислите ли че е така?

Коментар

• Засега е кисело

Не знам дали знаете, но за добрите резултати и добрия имидж на вината Тодоров през изминалите години допринесяше факта, че дружеството беше основен доставчик на всички посолства и търговски представителства на BG в чужбина - с гарантирано участие при всички приеми и коктейли. За съжаление, от началото на тази година загубиха този договор, затова и анонсираха фокус към вътрешния пазар, който освен, че вече е силно конкурентен, е и все пак ценово ориентиран.

Първоначално изпратено от Heraclitus

Коментар

• Първоначално изпратено от Heraclitus
                  Първоначално изпратено от Боримечката
                  Първоначално изпратено от mvr0306
                  и аз се чудя, голямо плюене по тая акция! Сякаш няма по-зле от нея на БФБ.
                  е, има разбира ... МОСТС например този чуден дирижабъл!!!

не, сериозно - аз много исках да се включа в Тодороф, защото виждам, че собственикът има идеи и рано или късно ще ги реализира. Сега ще получава и субсидии, идеята с хотела не е лоша.

Просто цената беше ужасно висока и трябва време тук, така си мисля поне
                  Хайде от твоята клавиатура - на Господ в email-a!

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                    Първоначално изпратено от mvr0306

не, сериозно - аз много исках да се включа в Тодороф, защото виждам, че собственикът има идеи и рано или късно ще ги реализира. Сега ще получава и субсидии, идеята с хотела не е лоша.

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306

Коментар

• KU4ETO SI LAE kervana si minava -narodna pogovorka. PO VAJNOTO E 4E SE IZPULNJAVA PROGRAMATA I VINARSKATA IZBA RABOTI. ZA MENE TAZI AKCIJA E PODCENENA.

Коментар

• и аз се чудя, голямо плюене по тая акция! Сякаш няма по-зле от нея на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Heraclitus
                            Първоначално изпратено от voodooHunter
                            Айде колеги драпайте ще изплуваме полека лека няма как. Ей ги къде са 2-та лева на 10-20 стотинки от нас. Търпение само.
                            те се хванаха да стават ХОТЕЛИЕРИ кво чекаш от тях --- офрта за Нова година ли. Шампанско може би??????????????

ПОРЕДНИТЕ СМЕШНШЦИ.
                            Че какво лошо има всички винари, които са умни това правят. Бях във винарна Старосел това лято - там правят същото. И това не е измислено в БГ. Така, че ще поживеем ще видим.

А има много позиции, които са почвали бавно и полека и след това са дърпали здраво. И на тази ще й удари часа някоя година. И тогава ще си говорим за трицифрени проценти ръст.

Коментар

• ааа

Горе долу мисля, че 7-8 акции се равняват на една бутилка вино. Аз без майтап съм фен на вината им.

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                                Айде колеги драпайте ще изплуваме полека лека няма как. Ей ги къде са 2-та лева на 10-20 стотинки от нас. Търпение само.
                                те се хванаха да стават ХОТЕЛИЕРИ кво чекаш от тях --- офрта за Нова година ли. Шампанско може би??????????????

ПОРЕДНИТЕ СМЕШНШЦИ.

Коментар

Working...
                                X