и малкия също, gettoff
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)
Collapse
X
-
Тук виждам потенциал по две причини..
1) Ако ще се пада, то само заради пазарни тенденции. Не считам за много вероятно това да е в голямо процентно изражение. Считам акцията за сравнително подценена. Тук проблемът е психологически - не чак перфектно ИПО и продължителен негативен тренд на акцията. Но идва времето, когато всичко си има край..
2) Ако ще се вдига, то ще е по примера на някои други компании през последните дни..Бързо, рязко..Пазарът винаги намира подценени ниши. И ги търси напоследък отново. Селективно. Въпрос на време да открие и тази. Винце се е пило достатъчно през зимата, тук в България винаги ще се пие. Q1 очаквам да е добър до много добър. Todoroff работи качествено, има изградена стратегия и визия, добра дистрибуторска мрежа..Ако се говори, че при много компании резултатите са надути, то тук не мисля, че е така.
Като цяло най-късно до две седмици мисля, че ще има развитие тук..И аз ще го последвам..НЕ Е ПРЕПОРЪКА..
Big Brother is watching you here..
Коментар
-
Anton Chigurh
Eee verno che imashe i takava akcia.......
Коментар
-
TODOROF ми е доста приятна компания и акция. Мисля, че е доста стабилна компания, но акцията по мои предположения и анализи трудно ще достигне 2 - 2.10 лв. и много трудно би могла да премине този праг в период на възходящ тренд от 1-2 месеца. Не говоря за години разбира се...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар