IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ради
    нивата са добри за влизане, но много са малки обемите
    тук 1500-2000 бройки са значими за една сесия, а 3-4,000лв. е твърде недостатъчно - наясно си какво висене пада
    още ли се бавят с одитирания, наистина?
    Да, няма одитиран. От него очаквам обаче по-скоро малка приятна изненадка. 351 хил. годишна печалба ми е съмнително малко за това дружество.. Просто лично усещане, дано не греша.

Това за обемите е правилно..Мисля обаче, че всичко ще си дойде на мястото, когато пазарът оцени акцията..ЧУГ например не беше например по-ликвиден докато не му дойде реда

Коментар

• нивата са добри за влизане, но много са малки обемите
      тук 1500-2000 бройки са значими за една сесия, а 3-4,000лв. е твърде недостатъчно - наясно си какво висене пада
      още ли се бавят с одитирания, наистина?

Коментар

• Ще изчакаме Q1..Незнам нищо за консолидиран отчет, но дружеството има добри показатели и читав бизнес. А капитализацията си е наистина ниска на фона на други дружества с подобни резултати. Посоката на тази уморена акциийка може да бъде само една - растеж!

Коментар

• Одитиран, бате.

Коментар

• Кофти, че не искараха консолидиран отчет това допълнително нагнети обстановката
            Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Изобщо не става дума за грешка, даже краткосрочно така да се окаже.
              Зле съм с кеша - това ми е проблема. Иначе от няколко дни гледам офертата им и сърце не сдъжа...

Коментар

• Тук се заформихме за една маса..

Иво, скоро, търпение му е майката...Днес не си сгрешил..

Коментар

• gettoff, днес заредих малко, ама какво да прави човек, като трябва да изтупа дюшека за малко парички?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                    Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                    Първоначално изпратено от ghettoff
                    Първоначално изпратено от Иво Орозов
                    Сомони явно има желание да излезе от позицията. Чудя се дали да не им помогнем, gettoff ?
                    О, да Иво, аз съм отзивчив..И на тях и на Новака ще помогна..Днес не ме огря, исках те да дойдат при мен..Това, че не пожелаха също е информация..
                    пич, новака тук е супер дългосрочен, само праи некви врътки на дребно колкото да не заспи

ако обаче искаш да помогнеш закарай цената на около 3,5 кинта и пак може да поговорим

успех и да знаеш че сме на една маса с това винце

пък може дивидент в натура да дадат ............ знае ли човек
                    Е, тогава наздраве Новак Смятам да ви седна на масата За 3,5лв. нямам сили и ресурс..Ама ние имаме най-силния на наша страна..ПАЗАРА!!!
                    наздраве

впрочем ако някой чуе че някой от свинекомплексите реши да раздава

малки прасенца като дивидент да пише на лични ................ така де да затворим цикъла

малиии каква синергия ще се заформи

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                      Първоначално изпратено от ghettoff
                      Сомони явно има желание да излезе от позицията. Чудя се дали да не им помогнем, gettoff ?
                      О, да Иво, аз съм отзивчив..И на тях и на Новака ще помогна..Днес не ме огря, исках те да дойдат при мен..Това, че не пожелаха също е информация..
                      пич, новака тук е супер дългосрочен, само праи некви врътки на дребно колкото да не заспи

ако обаче искаш да помогнеш закарай цената на около 3,5 кинта и пак може да поговорим

Е, тогава наздраве Новак Смятам да ви седна на масата За 3,5лв. нямам сили и ресурс..Ама ние имаме най-силния на наша страна..ПАЗАРА!!!

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов

Коментар

• Сомони явно има желание да излезе от позицията. Чудя се дали да не им помогнем, gettoff ?

Коментар

и малкия също, gettoff
                              Хехе, само така..Виждам, че 195 плашат, но не държат да продават. Наистина ще стане интересно тук..Толкова, че взех и се наредих на опашка...
                              И аз така ама от дясно през 20ст.

ама основния не го пипам

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов
                                и малкия също, gettoff
                                Хехе, само така..Виждам, че 195 плашат, но не държат да продават. Наистина ще стане интересно тук..Толкова, че взех и се наредих на опашка...

Коментар

Working...
                                X