IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Представи си следната ситуация:
    Нямаш на хартия пари с които да плащаш заплатите, защото имаш продажби на черно. Кво правиш - плащаш на ръка, и ги водиш неплатени, щото няма от къде да покажеш че са дошли парите...

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Значи начисляват заплати и плащат на ръка. Това много абсурдно ми се вижда. Ако има плащане на ръка то тогава обикновено се плаща повече от начисленото. А не да не се плаща и начисленото.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      и 24 човека все още работят за тях?
      по-скоро ми се струва, че плащат на ръка.
      Значи начисляват заплати и плащат на ръка. Това много абсурдно ми се вижда. Ако има плащане на ръка то тогава обикновено се плаща повече от начисленото. А не да не се плаща и начисленото.

Коментар

• и 24 човека все още работят за тях?
        по-скоро ми се струва, че плащат на ръка.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ами и в паричните потоци е 0 плащания свързани с възнаграждения. Не е въпроса какво се начислява а какво се плаща. Разходите са само начислени, но не цначи че са платени - в случая не са. Така че си е баш така. Тези не са платили лев заплата на когото и да било за миналата година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          да не забравяме особенностите на винарското производство... съсвем не твърдя че не е имало реколта през миналата година разбира се, но точно в сегашният период няма кой знае колко да се работи в бранша...
          То добре специфика, ама нито лев заплати. Поне на някой който да гледа спецификата би трябвало да плащат.

Коментар

Не е баш така, имало е задължения и към миналата година, а част се дължат най-вероятно на самия тодоров. човека не е вземал заплата, да го оплачеш
            "Разходите за възнаграждения (вкл. осигурителни вноски) на членовете на Съвета на директорите към 31.12.2010 г. възлизат на 67 хил.лв."
            Ами и в паричните потоци е 0 плащания свързани с възнаграждения. Не е въпроса какво се начислява а какво се плаща. Разходите са само начислени, но не цначи че са платени - в случая не са. Така че си е баш така. Тези не са платили лев заплата на когото и да било за миналата година.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              В бюлетина на инвестора го има. То единственото интересно в него е разходи за заплати 256 х. Задължения към персонала 258 х.

Т.е. за последната година не са плащали де факто заплати. Което не виждам как става освен ако изобщо не работят
              Не е баш така, имало е задължения и към миналата година, а част се дължат най-вероятно на самия тодоров. човека не е вземал заплата, да го оплачеш
              "Разходите за възнаграждения (вкл. осигурителни вноски) на членовете на Съвета на директорите към 31.12.2010 г. възлизат на 67 хил.лв."

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                В бюлетина на инвестора го има. То единственото интересно в него е разходи за заплати 256 х. Задължения към персонала 258 х.

Т.е. за последната година не са плащали де факто заплати. Което не виждам как става освен ако изобщо не работят
                да не забравяме особенностите на винарското производство... съсвем не твърдя че не е имало реколта през миналата година разбира се, но точно в сегашният период няма кой знае колко да се работи в бранша...

Коментар

• Иван Димитров Тодоров 1*178 366
                  34.66 %
                  Експат груп ЕООД 629 658
                  18.52 %
                  Петя Дамянова Тодорова 172 000
                  5.06 %
                  ИД Бенчмарк фонд – 2 АД 156 667
                  4.61 %
                  Инвестбанк АД 140 000
                  4.12 %
                  БГ Имобилиен ЕООД 72 500
                  2.13 %
                  Кирил Николов Измиров 70 000
                  2.06 %

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Интересно ми е какъв е фундамента на тази акция, т.к. цената доста пада на фона на другите растящи акции - явно има няк'ви проблеми

p.s. в допълнение тук съм имал акции които купих през Юли-Август 2007 на 1,74 лв, които продадох Септември 2007 на 2 лв. затова ми е интересно какво става с тази компания

Коментар

• и днес ще цвъка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        И аз се замислям тук евентуално ако стане 15-20 ст. да си купя 2000-3000 акции, колкото да съм в играта.
                        Аз викам под 0,24 да не пада

Коментар

• И аз се замислям тук евентуално ако стане 15-20 ст. да си купя 2000-3000 акции, колкото да съм в играта.

Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                          То виното по-скъпо от акциите.
                          Аз си взех малко акции вчера. Сега въпросът е: дали е правилно това или във виното да бях инвестирал
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• То виното по-скъпо от акциите.
                            Аз си взех малко акции вчера. Сега въпросът е: дали е правилно това или във виното да бях инвестирал

Коментар

той и Ники Василев имаше дял тук
                              Не само, че ЕКСПАТ имат дял тук, но и предлагат виното с 10% отстъпка. Искаш ли ДОКАЗАТЕЛСТВА ?

Коментар

• Интересно ми е какъв е фундамента на тази акция, т.к. цената доста пада на фона на другите растящи акции - явно има няк'ви проблеми

p.s. в допълнение тук съм имал акции които купих през Юли-Август 2007 на 1,74 лв, които продадох Септември 2007 на 2 лв. затова ми е интересно какво става с тази компания

Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
                                Защо ти е да го гледаш
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X