Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)
Collapse
X
-
Айде 1500 акции и аз купих тук
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИ аз се замислям тук евентуално ако стане 15-20 ст. да си купя 2000-3000 акции, колкото да съм в играта.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи ако продават без фактура толкова много акционерите как ще видят печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМи как да имат в касата, ако продават без фактури
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИменно това казавам, нямат пари по каса.
ако отчетат платени заплати, касата ще излезе на червено и НАП ще им се зарадва
Коментар
-
Ми как да имат в касата, ако продават без фактури
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА аз искам да кажа че заплатите на черно, обикновено се отразяват в раздута каса. А тяхната не само,че не е раздута а и никаква я няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА аз искам да кажа че заплатите на черно, обикновено се отразяват в раздута каса. А тяхната не само,че не е раздута а и никаква я няма.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИменно това казавам, нямат пари по каса.
Коментар
-
Именно това казавам, нямат пари по каса.
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТе на хартия имат постъпления. Но нямат кеш. Тези пари на черно все някъде трябва да избият в отчетите, а тя касата им съвсем нюню. Те на книга нямат кинти да си платят и тока сигурно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПредстави си следната ситуация:
Нямаш на хартия пари с които да плащаш заплатите, защото имаш продажби на черно. Кво правиш - плащаш на ръка, и ги водиш неплатени, щото няма от къде да покажеш че са дошли парите...
Коментар
Коментар