IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    Бахти, какво става тука??

Бенча са решили да зануляват??
    Като гледам обемите напоследък - може и Ники Василив или Тодоров да зануляват

Коментар

• май им свършиха

Коментар

• Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• пф...и аз влязох на 0,24лв тук, но май корабът е поел курс към дъното

Коментар

• Айде 1500 акции и аз купих тук

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            И аз се замислям тук евентуално ако стане 15-20 ст. да си купя 2000-3000 акции, колкото да съм в играта.
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Бахти, какво става тука??

Бенча са решили да зануляват??

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Ми ако продават без фактура толкова много акционерите как ще видят печалба.
                и не само акционерите.. и мащехата се интересува тоже

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Ми как да имат в касата, ако продават без фактури
                  Ми ако продават без фактура толкова много акционерите как ще видят печалба.

Коментар

• Продадоха ли винарната ?

Коментар

Именно това казавам, нямат пари по каса.
                      ако отчетат платени заплати, касата ще излезе на червено и НАП ще им се зарадва
                      Във всяка НОРМАЛНА Европейска държава, ако забавиш плащания към работници и служители (от 30 до 60 дни - в различните държави са различни сроковете), се преминава към фалит (ликвидация) на дружеството, а работниците и служителите се явяват кредитори от 1-ви ред. Така, че практически дружеството е фалирало.

Коментар

• Ми как да имат в касата, ако продават без фактури

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        А аз искам да кажа че заплатите на черно, обикновено се отразяват в раздута каса. А тяхната не само,че не е раздута а и никаква я няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          А аз искам да кажа че заплатите на черно, обикновено се отразяват в раздута каса. А тяхната не само,че не е раздута а и никаква я няма.
                          Хари Потър ще извади вълшебната пръчица и ще я напълни
                          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Именно това казавам, нямат пари по каса.

Коментар

• Именно това казавам, нямат пари по каса.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Те на хартия имат постъпления. Но нямат кеш. Тези пари на черно все някъде трябва да избият в отчетите, а тя касата им съвсем нюню. Те на книга нямат кинти да си платят и тока сигурно.

Коментар

Представи си следната ситуация:
                                Нямаш на хартия пари с които да плащаш заплатите, защото имаш продажби на черно. Кво правиш - плащаш на ръка, и ги водиш неплатени, щото няма от къде да покажеш че са дошли парите...
                                Те на хартия имат постъпления. Но нямат кеш. Тези пари на черно все някъде трябва да избият в отчетите, а тя касата им съвсем нюню. Те на книга нямат кинти да си платят и тока сигурно.

Коментар

Working...
                                X