Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ломско пиво (LOMP / LOMSKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от АйъАми спестяването на годишна база е 5-6 стотинки на акция. Виж колко е РЕ им сега, и прецени сам дали не е бай сигнал. Иначе е ясно, че печалбата за 2009 няма да е същата ако не беше намаления акциз. Сега най-много да остане на същото ниво, което пак е прекрасно.Life won't wait for you.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от wannarockАйъ да не е новия ник на споменЪ?
Много бързо забравяш бе пич. хахахах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от wannarockАйъ да не е новия ник на споменЪ?
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от wannarockАйъ да не е новия ник на споменЪ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от wannarockАйъ да не е новия ник на споменЪ?
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от wannarockАйъ да не е новия ник на споменЪ?
Сметна ли сега колко ще спестят на бутилка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockпробвах веднъж алмос, заради вайенстепан, но нямат нищо общо (още ми е чудно как са се докопали да се представя като него)
а ломско видях в някаква пластмасова бутилка и не ми вдъхна доверие - не съм пробвал и нямам представа за качеството
на север се среща не само в монтанско, а из добруджанско и варненско същоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от wannarockАйъ да не е новия ник на споменЪ?
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от wannarockАйъ да не е новия ник на споменЪ?
Коментар
-
пробвах веднъж алмос, заради вайенстепан, но нямат нищо общо (още ми е чудно как са се докопали да се представя като него)
а ломско видях в някаква пластмасова бутилка и не ми вдъхна доверие - не съм пробвал и нямам представа за качеството
на север се среща не само в монтанско, а из добруджанско и варненско същоНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Тази бира съм я срещал само в монтанско и никъде другаде. Пият я само бедняците заради по-ниската цена иначе е с отвратително качество. Поне така ми се стори. Четох някъде, че се опитавали да пласират ломска бира във влашко под името "Шопско" но май и там не можаха да пробият. Струва ми се, че именно ниското качество и слабите продажби са причината фабриката да не може да бъде продадена. При лошо качество реализацията ще е слаба /дори при намален акциз/ и печалбите ще са ниски ако въобще ги има. Това именно прави инвеститорите предпазливи. Поне аз така си обяснявам нещата. А дали съм прав не зная.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от wannarockАйъ да не е новия ник на споменЪ?
Коментар
Коментар