If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
пробвах веднъж алмос, заради вайенстепан, но нямат нищо общо (още ми е чудно как са се докопали да се представя като него)
а ломско видях в някаква пластмасова бутилка и не ми вдъхна доверие - не съм пробвал и нямам представа за качеството
на север се среща не само в монтанско, а из добруджанско и варненско също
И аз веднъж пробвах "Алмус".Голяма грешка.
алмус ли била
извинявам се за грешката
а на мен тези дето ми я продадоха не ми се извиниха
Абсолютно.Ма такъв избушеняк никой не трябва да си купува.
Надявам се да разбере какво е да ти "гостува" някакъв нахалник /без акции от компанията/ в темата и почне да ръси простотии
P.S.Извинявам се на акционерите на Ломско за спама
Ами за мен е добре, че темата стана най-популярната тема за дружество (даже бие ЕЛАРГ околко което имаше голямо събитие) за последния ден, след като с месеци беше в забвение. Аз съм купил акции и съм доволен, че има интерес, като гледам офертите може би някои хора са били убедени, че си заслужава. Иначе не е моя тема, че да ми гостува някой. Всеки си казва мнението, независимо дали е добро или лошо. Демокрация, нали?
Надявам се да разбере какво е да ти "гостува" някакъв нахалник /без акции от компанията/ в темата и почне да ръси простотии
P.S.Извинявам се на акционерите на Ломско за спама
Ами спестяването на годишна база е 5-6 стотинки на акция. Виж колко е РЕ им сега, и прецени сам дали не е бай сигнал. Иначе е ясно, че печалбата за 2009 няма да е същата ако не беше намаления акциз. Сега най-много да остане на същото ниво, което пак е прекрасно.
Може да е бай-бай сигнал, начи.
Това пазара ще реши, нали така?
Това е твое мнение. За мен избушеняци са разни холдинги, които не произвеждат нищо и си манипулират отчетите с измислени сделки с финансови инструменти или преоценки. Но това е за друга тема. Ломско си е производствени предприятие с ясен продукт (който много хора си купуват, а още повече хора не си купуват), ниска задлъжнялост и прекрасни коефиценти. Който иска да му купува акциите, който не иска - да не ги купува (или да ги продава на късо ако имаше възможност).
Ами спестяването на годишна база е 5-6 стотинки на акция. Виж колко е РЕ им сега, и прецени сам дали не е бай сигнал. Иначе е ясно, че печалбата за 2009 няма да е същата ако не беше намаления акциз. Сега най-много да остане на същото ниво, което пак е прекрасно.
Може да е бай-бай сигнал, начи.
Това пазара ще реши, нали така?
Коментар