Първоначално изпратено от Novaka_Bull
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ломско пиво (LOMP / LOMSKO)
Collapse
X
-
Казано честно не съм фен на този тип бири (аз ги наричам разтвори на водна основа...), но не е в това въпросът. Големите играчи се опитват да завладеят точно този сегмент от пазара, а именно - най-ниския. Продуктите им макар, че не струват (и за тях важи горното определение) със сигурност разполагат с доста други пазарни предимства (маркетинг, реклама, дистрибуция и др.)the perch is...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longinв София къде се продава това АЛМУС тъмно ?
Бира с марката Алмус ( тъмна) се произвеждаше доста преди 1989 г. Тогава тя се намираше само с връзки ( дори и в самия Лом не пускаха регулярно - то тогава дефицитът беше правило - защо ли?).
За тези, които не знаят, ломска бира се докарваше с цистерни в София и се бутилираше тука във фабриката, която се намираше на Сан Стефано - срещу телевизията. Емблемата върху цистерните беше един сом, хванал с опашката си халба бира.
Предприятието според мене определено заслужава интерес. От друга страна, за съжаление, то е едно от малкото свястно работещи предприятия на територията на града. Определено съществува амбиция то да се развива. Данните за неговото преустройство отвътре също са добри. Също така, тези от вас, които пътуват повече из страната, ще забележат, че доста билбордове са ангажирани с реклама на Ломско пиво.
Друго, което мога да отбележа като полезна информация е, че в Лом ломската бира се продава на по-високи цени отколкото в София.
От друга страна в посочените по-горе магазини освен Ломска бира се предлагат и произведени в Лом колбаси. Наследникът на големия месокомбинат в Лом ( разкостен 100 % от всеки, пожелал да си вземе нещо оттам), който е разположен на територията на едно малко цехче за химическо чистене много амбициозно произвжда и предлага продукция с добро качество. Също заслужава адмирации.
Така че, след тази информация ако не харесате ломската бира, хапвайки ломски колбаси, то по не си купете дял от предприятието.agrig
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamДайте да го пробваме и ако е наистина толкова хубаво да го купуваме.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар